Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο Τσαμαντακης που έχει την εκτροφή virtus passionis που κρατάει ο Boss έχει δώσει μεγάλο βάρος στην μορφολογία
Και το Hunter Passion φοβερό περιοδικό κρίμα που σταμάτησε είχε πολύ ωραία κυνοφιλικα άρθρα και γενικά ήταν πολύ προσεγμένο περιοδικό
Τα έχω φίλε όλα τα τεύχη καταπληκτικα τέλεια άρθρα
.

Τα έχω φίλε όλα τα τεύχη καταπληκτικα τέλεια άρθρα
.
Και παρακολουθώ τον τσιαμαντακη στο ytb . Μπορώ να πω ότι μετά την συχωρεμενο τον Ντουλο είναι ο επόμενος στην Ελλάδα που έχει τοσο όμορφα σεττερ μορφολογικά.

μια πρωινη εξωδος σημερα με την ποιντερινα σε δυο γνωστες κυριες,τα πουλια ειναι ακωμη εκηηηη, με δυο κυριες ασχωληθηκαμε σηκωνονταστες 3 φωρες,,,πηραμε της φερμεζμας και τσιτοχαλαρωσαμεεεε .my man.where is the tab button on a toshiba laptop.love.

μια πρωινη εξωδος σημερα με την ποιντερινα σε δυο γνωστες κυριες,τα πουλια ειναι ακωμη εκηηηη, με δυο κυριες ασχωληθηκαμε σηκωνονταστες 3 φωρες,,,πηραμε της φερμεζμας και τσιτοχαλαρωσαμεεεε .my man.where is the tab button on a toshiba laptop.love.
Είσαι ωραίος Σάκη αφού μπορείς και σηκώνεις πουλιά ακόμη κάνεις την βόλτα σου ευχάριστα .

Δηλαδή οι ενέργειες που κάνεις Σηζαρ και το ταλέντο αυτό του σκυλακου δεν είναι του γούστου σου..think.
Λάθος να μου απευθύνεις τέτοιου είδους ερώτηση φίλε μου...Τον Σήζαρ τον έχω από κουταβι και τώρα είναι 7 ετών..θα κρατούσες για τόσο διάστημα εσύ, κάτι που δεν γουστάρεις ..?!Ο Βοss έχει ένα πολύ καλό πακέτο των χαρακτηριστικών που πρέπει να διακρίνουν ένα Σέττερ ...γι αυτό και τον γουστάρω περισσότερο...!!

Ο κύριος μας τα μπερδεύει λίγο! Και μηλαει συνεχώς κατά το δοκούν! Όταν φερμαρουν όρθια τα σκυλιά του τα υποχρεώνει η κατάσταση,όταν κρίνουμε σκυλιά άλλων είναι παράτυπο! Ας μην τον κρίνω από το στιγμιότυπο αλλά μόλις δω την ταινία! Αν κ είμαι της άποψης αν είναι καλο σκυλί ας φερμαρει κ ανασχελα!

Λάθος να μου απευθύνεις τέτοιου είδους ερώτηση φίλε μου...Τον Σήζαρ τον έχω από κουταβι και τώρα είναι 7 ετών..θα κρατούσες για τόσο διάστημα εσύ, κάτι που δεν γουστάρεις ..?!Ο Βοss έχει ένα πολύ καλό πακέτο των χαρακτηριστικών που πρέπει να διακρίνουν ένα Σέττερ ...γι αυτό και τον γουστάρω περισσότερο...!!
Ιωάννη συγνώμη δεν ήθελα να πω κάτι για να σε προσβάλλω σε καμιά περίπτωση ίσα ίσα που είμαι φαν σου και παρακολουθώ όλα τα βίντεο που ανεβάζεις . Απλά απάντησα

Ιωάννη συγνώμη δεν ήθελα να πω κάτι για να σε προσβάλλω σε καμιά περίπτωση ίσα ίσα που είμαι φαν σου και παρακολουθώ όλα τα βίντεο που ανεβάζεις . Απλά απάντησα
Απλά απάντησα στον Γιώργος 82. Και πάλι Συγνώμη τα σκυλιά σου είναι άξιοι εκπρόσωποι των σεττερ και ΒOSS κ o Ceasar..RESPECT..love.

μπραβω και παλι φιλεμου αρηη .RESPECT. ;) ωντος μετα απο ενα κυνηγι μπεκατσας παντα βαζω σε ryplai στο μυαλομου ασχετως εαν πηρα η εχασα ενα πουλι την φαση ολη και με βωηθαη παρα πωληηηη να συμπερανω καπια πραγματα;) επισης εχω και πωλη την εσθησηη στο μυαλομου να μπωρο να σκευτω σε αργη κινηση πως εκανα την καλη η λαθος τουφεκιααα;) πχ λαθος επωμιση βιασινη κτλλλ,,πιστευω να μην ειμαι μωνο εγω φαινωμενοοο εδω μεσαααα.sarcastic. αλα ετσι λητουργωωω ρε αρηηη,,καλως κακωςςς,,.think.εγω θα πω καλωςςςςςς;);)

Πολύ ωραίες στιγμές αυτές Άρη στιγμές που μένουν για πάντα και ειδικά όταν βλέπεις την όλη διαδικασία από την στιγμή που το σκυλί θα φερμαρει το σήκωμα του πουλιού μέχρι και την στιγμή της τουφεκιας . .love. Τα συγκεκριμένα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά με τις κάμερες που έχουν πολύ ζώντανα τα στιγμιότυπα τους και καθαρές λήψεις..RESPECT.

μια πρωινη εξωδος σημερα με τον σετερακο μπας και βρουμε καπιες γνωριμες ;) κιωμος ητανε εκη μια κυριααα σηκωνονταστην 2 φωρεςς;) και βεβαια ακωμη αρκαιτες τσιχλες παιζανεεεε.my man.good first names και τα γυρομας βουνα λευκααααα

Status
Not open for further replies.
Back