Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα μαζεψουν το χρημα οι συλλόγοι, απο τους "βιαστικούς" κυνηγους κ θα μας πλασάρουν μια ωραιοτατη ελαχιστοποίηση καρπωσης του τρυγονιού με άνοιγμα στις 15 σεπτέμβρη κ θα τρεχουμε όλοι μας κ θα παραλογάμε....κ βλέπω τους γουρουνάδες να τουφεκάνε γουρούνια στις 20/8.....απλες σκέψεις κάνω...
Μη δίνετε ακόμη χρήματα....ψωμάκι μας πετάνε κ θα λέμε ΝΑΙ εμεις;;;
Αντισταθείτε και λίγο.....
Κάτι ξερει κατι ξερει🤔

Στο Μαρούσι σημερα η ουρα για τις θεωρήσεις γέμισε το κλιμακοστάσιο. Παραδώσαμε, πληρώσαμε αλλα για την παραλαβή θα πρεπει να τηλεφωνήσω γιατι δεν ξέρουν ποτε θα παραλάβει το Δασαρχείο άδειες προς θεώρηση. Αυτα αφου πλήρωσα 😤😡🤬 Σημειώστε οτι έλαβα sms οτι ξεκίνησε η θεώρηση και πήγα.

.
Ότι κάνει και η ΝΔ που φοβίζει τον κόσμο για ""σταθερότητα"" και ότι αν δε βγει εκείνη θα έρθουν οι κουμουνιστες να μας πάρουν τα σπίτια και τις γυναίκες.
Όχι το σπίτι! 🙉
Τις γυναίκες ευχαρίστως ανταλλάσουμε με ρωσιδουλες... 😍

Εγώ πάντως που ρώτησα στο σύλλογο για το πότε θα είναι έτοιμη, μου είπαν πάρε τηλ Παρασκευή, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τπτ για δασαρχειο, ενώ άλλες χρονιές μου λέγανε...έλα σε τρεις ή έλα σε πέντε μέρες
Αφού δεν κάνει θεώρηση το δασαρχειο ακόμα πως να τις πάνε ....απλά τις μαζεύουν και μόλις βγει το ΦΕΚ τις πηγαίνουν....

Back