Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επειδή όσο ζεις μαθαίνεις...αυτές τις ημέρες υπάρχει μια διαμάχη εάν βγήκε η ρυθμιστική ώστε να υπογράψουν τα δασαρχεία...σε μια κουβέντα με τον Dimitris υποστήριζε ότι το δασαρχείο μπορεί κανονικά να υπογράψει αφού βγήκαν τα τέλη αδειών ενώ εγώ ..όπως και όλοι σας...υποστήριζα ότι πρέπει να βγει η ρυθμιστική πρώτη....λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής....το δασαρχείο όντως μπορεί να υπογράψει αφού έχουν βγει τα δύο ΦΕΚ με τα τέλη άδεια θήρας....δεν τους απασχολεί η ρυθμιστική...αυτή αφορά εμάς...το θέμα όμως που είναι....ότι μέχρι τώρα πάντα πρώτα έβγαινε η ρυθμιστική και μετά τα τέλη όποτε όλοι μας το είχαμε συνδυάσει έτσι.....το θέμα όμως τώρα ξανά που είναι....πας και καταθέτεις την άδεια...στην σφραγίζει το δασαρχείο και σε μια βδομάδα βγαίνει η ρυθμιστική και λέει....1 τσίχλα την εβδομάδα...1 λαγό τον μήνα...εσύ μετά θα θες την άδεια που πλήρωσες χωρίς να ξέρεις την ρυθμιστική;;;;
Εγώ πάντως που ρώτησα στο σύλλογο για το πότε θα είναι έτοιμη, μου είπαν πάρε τηλ Παρασκευή, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τπτ για δασαρχειο, ενώ άλλες χρονιές μου λέγανε...έλα σε τρεις ή έλα σε πέντε μέρες

Εγώ πάντως που ρώτησα στο σύλλογο για το πότε θα είναι έτοιμη, μου είπαν πάρε τηλ Παρασκευή, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τπτ για δασαρχειο, ενώ άλλες χρονιές μου λέγανε...έλα σε τρεις ή έλα σε πέντε μέρες
Εμένα χθες 9/8 μου είπαν να ξαναπάρω τηλ. στις 11/8 μήπως έχουν κάποιο νέο....think.

Όσοι βγάζετε άδεια στον κυνηγετικό σύλλογο Χαλκίδας να ξέρετε ότι ο σύλλογος δεν θα ασχοληθεί να βγάλει το παράβολο από εκεί.
Οπότε πρέπει να το έχετε πληρώσει πρώτα και να πάτε μετά με το χαρτ
Όσοι βγάζετε άδεια στον κυνηγετικό σύλλογο Χαλκίδας να ξέρετε ότι ο σύλλογος δεν θα ασχοληθεί να βγάλει το παράβολο από εκεί.
Οπότε πρέπει να το έχετε πληρώσει πρώτα και να πάτε μετά με το χαρτί πληρωμής .

Νομίζω ότι Φύλλα-Βασιλικο τους το βγάζουν το παράβολο

Γρουνι στο σακί εφέτος η άδεια...
Ξεκίνησαν κάποιοι να πληρώνουν χωρίς να ξέρουν για τι πλήρωσαν!!!!!
Θα επιτραπεί φέτος το τρυγόνι και αν ναι, πόσα την ημέρα?
Και όχι μόνο το τρυγόνι!!!
Μακάρι, όσοι βγάλατε άδεια, να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων...

Γρουνι στο σακί εφέτος η άδεια...
Ξεκίνησαν κάποιοι να πληρώνουν χωρίς να ξέρουν για τι πλήρωσαν!!!!!
Θα επιτραπεί φέτος το τρυγόνι και αν ναι, πόσα την ημέρα?
Και όχι μόνο το τρυγόνι!!!
Μακάρι, όσοι βγάλατε άδεια, να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων...
Kαι θα κάναμε αλλιώς; Μολονότι είναι φρικτό αυτό που γίνεται εδώ και δεκαετίες σε βάρος του κυνηγιού (΄΄σαλαμοποίηση΄΄ το αποκαλούν),η αγάπη μας και η ''ψώρα'' μας για το κυνήγι δύσκολα θα μας αφήσουν να ΜΗ βγάλουμε άδεια. Εκτός φυσικά αν η νέα-παλιά κυβέρνηση της ΝΔ επιφέρει ΤΕΡΑΤΩΔΕΙΣ αλλαγές σε βάρος της άσκησης της ελεύθερης θήρας στη χώρα μας...

Μόλις τώρα…. ξεκίνησαν και στην Πάτρα, ερώτηση, πληρώνουμε χωρίς να ξέρουμε τίποτα, απάντηση, μην φοβάσαι τίποτα, ξανά ερώτηση, πότε ξεκινάει? πότε τελειώνει? με τα τρυγόνια τι θα γίνει? ξανά απάντηση, μην φοβάσαι τίποτα!. Και για την Ιστορία το παράβολο με κωδικό 1679 (γενική) είναι στα 78 ευρώ! Τιμές συλλόγου Πάτρας! Τοπική 117.00 Περιφερειακή 137.00 Γενική 167.00IMG_1053.png

Επειδή όσο ζεις μαθαίνεις...αυτές τις ημέρες υπάρχει μια διαμάχη εάν βγήκε η ρυθμιστική ώστε να υπογράψουν τα δασαρχεία...σε μια κουβέντα με τον Dimitris υποστήριζε ότι το δασαρχείο μπορεί κανονικά να υπογράψει αφού βγήκαν τα τέλη αδηδαςςειών ενώ εγώ ..όπως και όλοι σας...υποστήριζα ότι σε πρέπει να βγει η ρυθμιστική πρώτη....λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής....το δασαρχείο όντως μπορεί να υπογράψει αφού έχουν βγει τα δύο ΦΕΚ με τα τέλη άδεια θήρας....δεν τους απασχολεί η ρυθμιστική...αυτή αφορά εμάς...το θέμα όμως που είναι....ότι μέχρι τώρα πάντα πρώτα έβγαινε η ρυθμιστική και μετά τα τέλη όποτε όλοι μας το είχαμε συνδυάσει έτσι.....το θέμα όμως τώρα ξανά που είναι....πας και καταθέτεις την άδεια...στην σφραγίζει το δασαρχείο και σε μια βδομάδα βγαίνει η ρυθμιστική και λέει....1 τσίχλα την εβδομάδα...1 λαγό τον μήνα...εσύ μετά θα θες την άδεια που πλήρωσες χωρίς να ξέρεις την ρυθμιστική;;;;
Ακριβώς.Το δασαρχείο μπορεί να εκδώσει άδειες, χωρίς να έχει βγεί η ρυθμιστική.
Εγώ πάντως,περιμένω.

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI ΞEKINAEI H EKΔOΣH AΔEIΩN ΘHPAΣ AΠO ΠAPAΣKEYH 11/8 ME AΠAPAITHTH ΠPOYΠOΘEΣH THN ΠPOΣKOMIΣH ΠΛHPΩMENOY ΠAPABOΛOY ME KΩΔIKO 409 AΞIAΣ 18€. H EKTYΠΩΣH ΓINETAI MONO MEΣΩ THΣ HΛEKTPONIKHΣ ΠΛATΦOPMAΣ e-paravolo
Κσ Κορωπίου.
Και αυτό το παράβολο που έγραψε πιο πάνω ο manfles τι είναι?Άλλο?

Αυτό συνάδελφε κυνηγέ που στηρίζεται? Υπάρχει κάποιος αρ, πρωτοκόλλου? γιατί όοολα αυτά τα έγγραφα συνοδεύονται από αριθμούς!.
Πρόκειται για την Εγκύκλιο ΥΠΕΝ/ΔΔΔ/83896/2624/07.08.2023 Άμεση εκκίνηση των διοικητικών διαδικασιών για την έκδοση αδειών θήρας. Η Κ.Σ.Ε. με έγγραφό της προς όλους τους Κ.Σ. κοινοποίησε την εγκύκλιο και ενημέρωσε για τις διαδικασίες. Την εγκύκλιο μπορείς να τη βρεις στον σύνδεσμο: https://dasarxeio.com/rithmiseis-thiras-2023-2024/

o καθενας συλλογος κανει οτι γουσταρει!!!οτι να ναι με την μαλακια την φετινη.
Ενημερωση απο συλλογο Ψαχνων της ωρας. Απο σημερα ξεκινανε να δεχονται για αδειες. Το παραβολο ειτε το πας πληρωμενο ειτε το κανονιζουν αυτοι με προσκομιση ΑΦΜ.

Back