Εγώ πάντως που ρώτησα στο σύλλογο για το πότε θα είναι έτοιμη, μου είπαν πάρε τηλ Παρασκευή, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τπτ για δασαρχειο, ενώ άλλες χρονιές μου λέγανε...έλα σε τρεις ή έλα σε πέντε μέρεςΕπειδή όσο ζεις μαθαίνεις...αυτές τις ημέρες υπάρχει μια διαμάχη εάν βγήκε η ρυθμιστική ώστε να υπογράψουν τα δασαρχεία...σε μια κουβέντα με τον Dimitris υποστήριζε ότι το δασαρχείο μπορεί κανονικά να υπογράψει αφού βγήκαν τα τέλη αδειών ενώ εγώ ..όπως και όλοι σας...υποστήριζα ότι πρέπει να βγει η ρυθμιστική πρώτη....λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής....το δασαρχείο όντως μπορεί να υπογράψει αφού έχουν βγει τα δύο ΦΕΚ με τα τέλη άδεια θήρας....δεν τους απασχολεί η ρυθμιστική...αυτή αφορά εμάς...το θέμα όμως που είναι....ότι μέχρι τώρα πάντα πρώτα έβγαινε η ρυθμιστική και μετά τα τέλη όποτε όλοι μας το είχαμε συνδυάσει έτσι.....το θέμα όμως τώρα ξανά που είναι....πας και καταθέτεις την άδεια...στην σφραγίζει το δασαρχείο και σε μια βδομάδα βγαίνει η ρυθμιστική και λέει....1 τσίχλα την εβδομάδα...1 λαγό τον μήνα...εσύ μετά θα θες την άδεια που πλήρωσες χωρίς να ξέρεις την ρυθμιστική;;;;