Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πριν από λίγο το δοκίμασα (χωρίς να ολοκληρώσω τη διαδικασία, αφού δεν βγάζω την άδεια τώρα).
Έκδοση παραβόλου χωρίς κωδικούς taxisnet. Δεν χρειάζεται ΙΒΑΝ, δεν είναι υποχρεωτικό. Ούτε το e-mail. Στα υποχρεωτικά πεδία έχει αστερίσκο * κόκκινο. Χρειάζεται μόνο ΑΦΜ, όνομα - επώνυμο - πατρώνυμο - μητρώνυμο και ημερομηνία γέννησης. Επομένως μπορεί και άλλος να το εκδώσει στο όνομά σου (εν προκειμένω ο Κυν. σύλλογος) αν έχει τα παραπάνω στοιχεία σου.
Όσο για την πληρωμή του, εφόσον έχεις πληρώσει ήδη στο σύλλογο ολόκληρο το ποσό της άδειας (συμπεριλαμβανομένου του παραβόλου) δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, θα το πληρώσει ο σύλλογος από το ταμείο του. Ούτε να δώσεις τους κωδικούς σου του web-banking, ούτε να το πληρώσεις εσύ και να πας τη απόδειξη στο σύλλογο και να πάρεις πίσω τα 18 €, όπως διάβασα πιο πάνω !!!
Όπως και να το κάνουμε, είναι μια εξυπηρέτηση για πάρα πολλούς κυνηγούς. Μπορεί για μας εδώ να είναι παιχνιδάκι, αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμη που δεν μπορούν / δεν ξέρουν να το κάνουν. Το να πρέπει να πάνε και σε ΚΕΠ (και σ' αυτά νομίζω πρέπει να κλείσεις ραντεβού πρώτα) είναι μια πρόσθετη ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου. Ενώ όταν το αναλαμβάνει ο σύλλογος γλυτώνουν τη μισή ταλαιπωρία.
Δεν ξέρω αν δέχονται το παράβολο χωρίς ΑΦΜ , εκτός αν εννοείς ότι χωρίς κωδικούς τάξις γράφεις και το ΑΦΜ συν τα προσωπικά στοιχεία άρα δηλώνεται και το ΑΦΜ . το ΑΦΜ είναι μοναδικός αριθμός άρα γίνεται και έγκυρη ταυτοποίηση . Όπως προανέφερα σε περίπτωση ασφάλισης κτλπ . Είδωμεν .

Θα μαζεψουν το χρημα οι συλλόγοι, απο τους "βιαστικούς" κυνηγους κ θα μας πλασάρουν μια ωραιοτατη ελαχιστοποίηση καρπωσης του τρυγονιού με άνοιγμα στις 15 σεπτέμβρη κ θα τρεχουμε όλοι μας κ θα παραλογάμε....κ βλέπω τους γουρουνάδες να τουφεκάνε γουρούνια στις 20/8.....απλες σκέψεις κάνω...
Μη δίνετε ακόμη χρήματα....ψωμάκι μας πετάνε κ θα λέμε ΝΑΙ εμεις;;;
Αντισταθείτε και λίγο.....

Χωρίς να έχει υπογράφει η ρυθμιστική θα δώσετε χρήματα στον σύλλογο σας;
Εγώ τα δωσα στο κυνηγομάγαζο να τις πάει κι ο θεός βοηθός. Αφού θα τη βγάλω έτσι κι αλλιώς οτι και να γίνει!
Εγω χωρις ρυθμιστική λεφτα δεν δινω. Και ουτε προκειται να την βγαλω ετσι κι αλλιως οτι κι αν γινει. Βγαζω ολη μου τη ζωη γενική για να κυνηγήσω 10 μερες στα περασματα Έβρο. Ολη την υπολοιπη περίοδο δεν χρειάζομαι αδεια για να κυνηγήσω.....;)
Ισως λοιπον ηρθε η ωρα να παρω πισω καποια απο τα χιλιαδες ευρω που εχω δωσει ως τωρα.

Εγω χωρις ρυθμιστική λεφτα δεν δινω. Και ουτε προκειται να την βγαλω ετσι κι αλλιως οτι κι αν γινει. Βγαζω ολη μου τη ζωη γενική για να κυνηγήσω 10 μερες στα περασματα Έβρο. Ολη την υπολοιπη περίοδο δεν χρειάζομαι αδεια για να κυνηγήσω.....;)
Ισως λοιπον ηρθε η ωρα να παρω πισω καποια απο τα χιλιαδες ευρω που εχω δωσει ως τωρα.
Ίσως έναρξη βρεθώ Έβρο . Θα δείξει . Αν είναι θα σου στείλω τα αποτελέσματα 😂

Το ηλεκτρονικο παραβολο ζηταει και ΙΒΑΝ οταν το βγαζεις με ΑΦΜ αν θυμαμαι καλα σε περιπτωση επιστροφης χρηματων. Στην περιπτωση μας δεν το χρειαζονται?
Βάζεις ΙΒΑΝ μήπως χρειαστεί να ακυρώσεις και να σου επιστραφούν τα χρήματα. Αλλά αν δεν βάλεις βγαίνει το παράβολο , με οριστικά τα χρήματα υπέρ του δημοσίου. (δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης -επιστροφής )

Χωρίς να έχει υπογράφει η ρυθμιστική θα δώσετε χρήματα στον σύλλογο σας;
Ήδη αυτό γίνεται εδώ και χρόνια. Μάλιστα φέτος το έκανα κι εγώ: πλήρωσα 150€ στο σύλλογό μου και αν προκύψει κάποια αύξηση,θα την καλύψω όταν πάω να παραλάβω την περιφερειακή μου άδεια θήρας...

Αυτό το πανηγύρι δεν μάτα ξανάγινε!. Δεν υπάρχει ένας, λέω ένας, από τον Καράφλα μέχρι τον τελευταίο θυρωρό? συλλόγου να βγάλει μια ανακοίνωση? Για Φανφάρες και παράτες είναι πρώτοι!. Έ λέω τότε και εγώ, ρέ….Άι σιχτίρ παλιό κοπρίτες!

Αυτό το πανηγύρι δεν μάτα ξανάγινε!. Δεν υπάρχει ένας, λέω ένας, από τον Καράφλα μέχρι τον τελευταίο θυρωρό? συλλόγου να βγάλει μια ανακοίνωση? Για Φανφάρες και παράτες είναι πρώτοι!. Έ λέω τότε και εγώ, ρέ….Άι σιχτίρ παλιό κοπρίτες!
εδω δεν ασχολουνται ουτε τα κυνηγετικα εντυπα που πρωτα αυτα επρεπε να κανουν ρεπορταζ και να ενημερωνουν,τιποτα.

Αυτό συνάδελφε κυνηγέ που στηρίζεται? Υπάρχει κάποιος αρ, πρωτοκόλλου? γιατί όοολα αυτά τα έγγραφα συνοδεύονται από αριθμούς!.
Αυτό είναι ένας απλός ιστοτοπος, που δεν εχει καμμια σχέση με το δασαρχείο...δεν είναι κάτι επίσημο...και αν δεν υπάρχει ρυθμιστικη θήρας, το δασαρχειο δεν μπορεί να εκδωσει άδειες

Αυτό είναι ένας απλός ιστοτοπος, που δεν εχει καμμια σχέση με το δασαρχείο...δεν είναι κάτι επίσημο...και αν δεν υπάρχει ρυθμιστικη θήρας, το δασαρχειο δεν μπορεί να εκδωσει άδειες
Μα αυτό λέω και εγώ! Γράψανε για να γράψουνε! Είναι σαν το…. νάχαμε να λέγαμε!. Ουσία αδερφέ, ουσία!.

Ετσι ακριβως ειναι. Το κυνηγι δεν ειναι καθορισμενο σε διαρκεια και θηρευσιμα με καποιο νομο του κρατους και εξαρταται απο την ρυθμιστικη αποφαση του εκαστοτε αρμοδιου υπουργου καθε χρονο. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει ρυθμιστικη ουτε οι συλλογοι πρεπει να παιρνουν χρηματα ουτε το δασαρχειο μπορει να εκδοσει αδειες. Αδειες για ποιο πραγμα? Αφου ουσιαστικα μεχρι αυτη την στιγμη δεν ξερουμε τιποτα. Ουτε τι θα κυνηγησουμε ουτε ποτε θα ξεκινησουμε ουτε ποτε θα σταματησουμε. Μιλαμε για μπανανια κανονικη...

Επειδή όσο ζεις μαθαίνεις...αυτές τις ημέρες υπάρχει μια διαμάχη εάν βγήκε η ρυθμιστική ώστε να υπογράψουν τα δασαρχεία...σε μια κουβέντα με τον Dimitris υποστήριζε ότι το δασαρχείο μπορεί κανονικά να υπογράψει αφού βγήκαν τα τέλη αδειών ενώ εγώ ..όπως και όλοι σας...υποστήριζα ότι πρέπει να βγει η ρυθμιστική πρώτη....λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής....το δασαρχείο όντως μπορεί να υπογράψει αφού έχουν βγει τα δύο ΦΕΚ με τα τέλη άδεια θήρας....δεν τους απασχολεί η ρυθμιστική...αυτή αφορά εμάς...το θέμα όμως που είναι....ότι μέχρι τώρα πάντα πρώτα έβγαινε η ρυθμιστική και μετά τα τέλη όποτε όλοι μας το είχαμε συνδυάσει έτσι.....το θέμα όμως τώρα ξανά που είναι....πας και καταθέτεις την άδεια...στην σφραγίζει το δασαρχείο και σε μια βδομάδα βγαίνει η ρυθμιστική και λέει....1 τσίχλα την εβδομάδα...1 λαγό τον μήνα...εσύ μετά θα θες την άδεια που πλήρωσες χωρίς να ξέρεις την ρυθμιστική;;;;

Επειδή όσο ζεις μαθαίνεις...αυτές τις ημέρες υπάρχει μια διαμάχη εάν βγήκε η ρυθμιστική ώστε να υπογράψουν τα δασαρχεία...σε μια κουβέντα με τον Dimitris Kanellopoulos υποστήριζε ότι το δασαρχείο μπορεί κανονικά να υπογράψει αφού βγήκαν τα τέλη αδειών ενώ εγώ ..όπως και όλοι σας...υποστήριζα ότι πρέπει να βγει η ρυθμιστική πρώτη....λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής....το δασαρχείο όντως μπορεί να υπογράψει αφού έχουν βγει τα δύο ΦΕΚ με τα τέλη άδεια θήρας....δεν τους απασχολεί η ρυθμιστική...αυτή αφορά εμάς...το θέμα όμως που είναι....ότι μέχρι τώρα πάντα πρώτα έβγαινε η ρυθμιστική και μετά τα τέλη όποτε όλοι μας το είχαμε συνδυάσει έτσι.....το θέμα όμως τώρα ξανά που είναι....πας και καταθέτεις την άδεια...στην σφραγίζει το δασαρχείο και σε μια βδομάδα βγαίνει η ρυθμιστική και λέει....1 τσίχλα την εβδομάδα...1 λαγό τον μήνα...εσύ μετά θα θες την άδεια που πλήρωσες χωρίς να ξέρεις την ρυθμιστική;;;;
για αυτο θα περιμενουμε να βγει η ρυθμιστικη μην εχουμε τιποτα αλλα,πολλης κοσμος αμα πειραξουν τιποτα δεν θα βγαλει αδεια.[βεβαια η πληροφοριες λενε οτι δεν θα αλλαξει κατι μονο το γουρουνι θα ξεκινησει και αυτο 20 αλλα με αυτους που μπλεξαμε ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.]

για αυτο θα περιμενουμε να βγει η ρυθμιστικη μην εχουμε τιποτα αλλα,πολλης κοσμος αμα πειραξουν τιποτα δεν θα βγαλει αδεια.[βεβαια η πληροφοριες λενε οτι δεν θα αλλαξει κατι μονο το γουρουνι θα ξεκινησει και αυτο 20 αλλα με αυτους που μπλεξαμε ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.]
Το να κάνουν παγαποντιά δεν τους συμφέρει οικονομικά...εντάξει πλήρωσαν και θα πληρώσουν κάποιοι...μετά τι γίνεται?

Back