Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πριν λιγο,γνωστος μου στο γυμναστηριο που δουλευει στο υπουργειο,χωρις να ξερει οτι κυνηγαω,μου ανεφερε μεσα σε ολα τα αλλα,οτι κοιτανε την ρυθμιστικη κυνηγιου,με πιθανοτητα να παει το τρυγονι στα 4 πουλια ανα μερα και να κοψουν καποιες μερες απο τον Φλεβαρη για ολα τα θηραματα γενικα,με σκοπο να κοπει καποια στιγμη στο μελλον οριστικα ο μηνας αυτος...

Τι εγινε?Ιδρωσανε κωλαρακια???
.my man.
FB_IMG_1598154589215.jpg

Πριν λιγο,γνωστος μου στο γυμναστηριο που δουλευει στο υπουργειο,χωρις να ξερει οτι κυνηγαω,μου ανεφερε μεσα σε ολα τα αλλα,οτι κοιτανε την ρυθμιστικη κυνηγιου,με πιθανοτητα να παει το τρυγονι στα 4 πουλια ανα μερα και να κοψουν καποιες μερες απο τον Φλεβαρη για ολα τα θηραματα γενικα,με σκοπο να κοπει καποια στιγμη στο μελλον οριστικα ο μηνας αυτος...

Τι εγινε?Ιδρωσανε κωλαρακια???
.my man.
Ρε κιερατα καθε χρονο εχεις βαλθει να μας αναβεις τα λαμπακια. Το να παει κατα εκει που λες το πραγμα καποια στιγμη δεν ειναι διολου απιθανο. Και δεν λεω για τα 4 τρυγονια. Αυτα ειναι θεμα χρονου να πανε στο μηδεν...

Δεν θέλω απαισιοδοξία!🕊️
Πάρε και τίποτα πετονιές καλού κακού!😝
Αυτό το έγραψε σε κυνηγετικό περιοδικό ο Πέτρος Πλατής, συνεργάτης της ΣΤ΄ΚΟΜΑΘ. Αυτός είναι από Έβρο. Μια χρονιά πήγαν εκεί (παρέα) για έναρξη υδροβίων 15/9. Δυστυχώς είχε ελάχιστα παπιά, έτσι και αυτοί μετά το (αποτυχημένο) κυνήγι, το έριξαν στο ψάρεμα!.big smile.

Σε κάποιους συλλόγους θα πάρεις την απόδειξη μόνο τα βιβλιάρια μετά το Φεκ
Το θέμα είναι οτι αν μέχρι τις 19 το βραδυ δεν εχει δημοσιευτει σε ΦΕΚ, ακομα και να εχει βγει η ρυθμιστική, 20 πρωι νόμιμα δεν κυνηγάς.
Και για να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ κατι οτιδηποτε, παιρνει καμια βδομάδα...

Το θέμα είναι οτι αν μέχρι τις 19 το βραδυ δεν εχει δημοσιευτει σε ΦΕΚ, ακομα και να εχει βγει η ρυθμιστική, 20 πρωι νόμιμα δεν κυνηγάς.
Και για να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ κατι οτιδηποτε, παιρνει καμια βδομάδα...
Εκεί μετά είναι θέμα θηροφυλακα αν πέσεις σε κανένα ταγαρι ναι οκ
Αν δουν την απόδειξη δε πιστεύω να πει κάτι ξέροντας ότι άργησε να βγει η ρυθμιστική.
Όλοι παράνομοι θα πάμε θα μας γράψει όλους;

Σημερα πηρα τον Ρουμελιωτη και το Σαββατο μιλαμε για 3000 τεμαχια με παραδοση 10 Σεπτεμβριου... Στοκ για καψιμο του χρονου η του αντιχρονου αναλογως τις αφιξεις των κιχλιδων. Ενα κουτι φυσιγγια καμμενα την ημερα τον γιατρο τον κανει περα.....
Ότι είχε....ταξιδεύουν σήμερα....my man.

Εγώ και ο Χάρης...:)..και είπε ότι έφτιαξε κάτι με piston skeet θάνατο....κυνήγι για τρυγόνια δεν βλέπω....think.
Ποιος το ειπε ο Ανδρεας? Εχει φτιαξει 30αρι με πιστον σκητ. Το δοκιμασα περσι στα τελειωματα και μου αρεσε. Εχει φτιαξει και 30αρι διασπορας. Εγω εχω φορτωσει 28αρια απο πολυ νωρις και τωρα 30 και 32.
Αυριο ο μηνας εχει 10. Αν δεν βγει αυριο η Παρασκευη θα παει μετα της Παναγιας.
Παπαρια εναρξη βλεπω να κανουμε. Αν δεν βγει ρυθμιστικη εγω λεφτα δεν τους ακουμπαω και κανενας απο οσους ξερω και μιλαω. Αν βγει και πληρωσω και γραφει τρυγονι 20/8 θα παω με την αποδειξη και φεκ ξεφεκ ας ερθει ο θηροκομαντο να μας παει μεσα....

Back