Δεν θέλω απαισιοδοξία!Και φόρτωσα όπλα φυσεκλίκια ρουχα στο αυτοκίνητο και ανεβαίνω
Θα πάθουμε κανα μπερκο λες Λαυρεντη

Πάρε και τίποτα πετονιές καλού κακού!

Δεν θέλω απαισιοδοξία!Και φόρτωσα όπλα φυσεκλίκια ρουχα στο αυτοκίνητο και ανεβαίνω
25 κουτια θα με φτάσουν για 3 μέρες νιώθω κάπως ρε γαμωτοΚαλό δρόμο. . Ξέρω γω ρε συ, όλοι λένε ότι θα ανοίξει κανονικά....αλλά δεν βλέπω κινητικότητα.
Κατεβαίνω και γω τώρα κέντρο για να την δώσω ...και ο Θεός βοηθός
Α Γιάννη είμαι εντελώς αχαμπαρστος εκείΔεν θέλω απαισιοδοξία!
Πάρε και τίποτα πετονιές καλού κακού!![]()
Πήγαινε, ίσως γίνει μια πολύ μικρή εξαίρεση μόνο για εσένα, που ξέρεις;Τελικά ξεκίνησε ή όχι η θεώρηση των αδειών? Δηλαδή αν πάω αύριο ή μεθαύριο θα μπορέσω να την ανανεώσω ή όχι?!!
Ε μια την έχεις...Α Γιάννη είμαι εντελώς αχαμπαρστος εκεί
Μια φορά πήγα με την πεθερά μου για ψάρεμα γιατί ψαρεύει και μπέρδεψα πετονιές
Το καλάμι το έκανα πτανα αστα
Φεύγα μου λέει με τα κατάστρεψες
Ε πήγα και εγώ στο Σιφη στο Χαλάνδρι και τις πήρα καινούργιο με μηχανισμό
Το ξέρω ότι νοιώθεις ανασφάλεια...όταν πας για ημερήσιο με 20 κουτια, είναι κάπως το τριήμερο με τα 25....αλλά 21, 22 θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, οπότε πας και φορτώνεις....κανένα άγχος....25 κουτια θα με φτάσουν για 3 μέρες νιώθω κάπως ρε γαμωτο
παρε τηλεφωνο πρωτα δεν εχουν ξεκινησει ολοι.Τελικά ξεκίνησε ή όχι η θεώρηση των αδειών? Δηλαδή αν πάω αύριο ή μεθαύριο θα μπορέσω να την ανανεώσω ή όχι?!!
Από τώρα ;Και φόρτωσα όπλα φυσεκλίκια ρουχα στο αυτοκίνητο και ανεβαίνω
Πήγαινε, ίσως γίνει μια πολύ μικρή εξαίρεση μόνο για εσένα, που ξέρεις;
![]()
Εντάξει, άμα μπω με μπλούζα Lambro και καπέλο Β&Ρ, η εξαίρεση είναι δεδομένη!!!παρε τηλεφωνο πρωτα δεν εχουν ξεκινησει ολοι.
Αν το κοψουν τον φλεβαρη,αν βγαλο αδεια να μου σφηριξηςΠριν λιγο,γνωστος μου στο γυμναστηριο που δουλευει στο υπουργειο,χωρις να ξερει οτι κυνηγαω,μου ανεφερε μεσα σε ολα τα αλλα,οτι κοιτανε την ρυθμιστικη κυνηγιου,με πιθανοτητα να παει το τρυγονι στα 4 πουλια ανα μερα και να κοψουν καποιες μερες απο τον Φλεβαρη για ολα τα θηραματα γενικα,με σκοπο να κοπει καποια στιγμη στο μελλον οριστικα ο μηνας αυτος...
Τι εγινε?Ιδρωσανε κωλαρακια???
![]()
ΦιδεμποραςΠριν λιγο,γνωστος μου στο γυμναστηριο που δουλευει στο υπουργειο,χωρις να ξερει οτι κυνηγαω,μου ανεφερε μεσα σε ολα τα αλλα,οτι κοιτανε την ρυθμιστικη κυνηγιου,με πιθανοτητα να παει το τρυγονι στα 4 πουλια ανα μερα και να κοψουν καποιες μερες απο τον Φλεβαρη για ολα τα θηραματα γενικα,με σκοπο να κοπει καποια στιγμη στο μελλον οριστικα ο μηνας αυτος...
Τι εγινε?Ιδρωσανε κωλαρακια???
![]()
πες του να κοψει λιγο την κρεατινη.Πριν λιγο,γνωστος μου στο γυμναστηριο που δουλευει στο υπουργειο
Κάτι παρόμοιο είχε κάνει ένας συνάδελφος που δουλεύαμε παλιά μαζί.Μια φορά, πετάγεται μια τσίχλα και τραβάω μια τουφεκιά μπηχτη, πάω εκεί και βλέπω μια τσίχλα ένα λαγό ένα αγριογούρουνο και έναν κροκοδειλο!!!