Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλό δρόμο. . Ξέρω γω ρε συ, όλοι λένε ότι θα ανοίξει κανονικά....αλλά δεν βλέπω κινητικότητα.
Κατεβαίνω και γω τώρα κέντρο για να την δώσω ...και ο Θεός βοηθός
25 κουτια θα με φτάσουν για 3 μέρες νιώθω κάπως ρε γαμωτο

Δεν θέλω απαισιοδοξία!🕊️
Πάρε και τίποτα πετονιές καλού κακού!😝
Α Γιάννη είμαι εντελώς αχαμπαρστος εκεί
Μια φορά πήγα με την πεθερά μου για ψάρεμα γιατί ψαρεύει και μπέρδεψα πετονιές
Το καλάμι το έκανα πτανα αστα
Φεύγα μου λέει με τα κατάστρεψες
Ε πήγα και εγώ στο Σιφη στο Χαλάνδρι και τις πήρα καινούργιο με μηχανισμό

Α Γιάννη είμαι εντελώς αχαμπαρστος εκεί
Μια φορά πήγα με την πεθερά μου για ψάρεμα γιατί ψαρεύει και μπέρδεψα πετονιές
Το καλάμι το έκανα πτανα αστα
Φεύγα μου λέει με τα κατάστρεψες
Ε πήγα και εγώ στο Σιφη στο Χαλάνδρι και τις πήρα καινούργιο με μηχανισμό
Ε μια την έχεις...
Πιάνει τουλάχιστον καμμια τηγανιά για τσίπουρο;

25 κουτια θα με φτάσουν για 3 μέρες νιώθω κάπως ρε γαμωτο
Το ξέρω ότι νοιώθεις ανασφάλεια...όταν πας για ημερήσιο με 20 κουτια, είναι κάπως το τριήμερο με τα 25....αλλά 21, 22 θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, οπότε πας και φορτώνεις....κανένα άγχος....

Last edited:
Πήγαινε, ίσως γίνει μια πολύ μικρή εξαίρεση μόνο για εσένα, που ξέρεις;

😂😁😝
παρε τηλεφωνο πρωτα δεν εχουν ξεκινησει ολοι.
Εντάξει, άμα μπω με μπλούζα Lambro και καπέλο Β&Ρ, η εξαίρεση είναι δεδομένη!!!🤣🤣🤣🤣

Πριν λιγο,γνωστος μου στο γυμναστηριο που δουλευει στο υπουργειο,χωρις να ξερει οτι κυνηγαω,μου ανεφερε μεσα σε ολα τα αλλα,οτι κοιτανε την ρυθμιστικη κυνηγιου,με πιθανοτητα να παει το τρυγονι στα 4 πουλια ανα μερα και να κοψουν καποιες μερες απο τον Φλεβαρη για ολα τα θηραματα γενικα,με σκοπο να κοπει καποια στιγμη στο μελλον οριστικα ο μηνας αυτος...

Τι εγινε?Ιδρωσανε κωλαρακια???
.my man.

Πριν λιγο,γνωστος μου στο γυμναστηριο που δουλευει στο υπουργειο,χωρις να ξερει οτι κυνηγαω,μου ανεφερε μεσα σε ολα τα αλλα,οτι κοιτανε την ρυθμιστικη κυνηγιου,με πιθανοτητα να παει το τρυγονι στα 4 πουλια ανα μερα και να κοψουν καποιες μερες απο τον Φλεβαρη για ολα τα θηραματα γενικα,με σκοπο να κοπει καποια στιγμη στο μελλον οριστικα ο μηνας αυτος...

.my man.
Αν το κοψουν τον φλεβαρη,αν βγαλο αδεια να μου σφηριξης

.my man.
Φιδεμπορας

Μια φορά, πετάγεται μια τσίχλα και τραβάω μια τουφεκιά μπηχτη, πάω εκεί και βλέπω μια τσίχλα ένα λαγό ένα αγριογούρουνο και έναν κροκοδειλο!!!
Κάτι παρόμοιο είχε κάνει ένας συνάδελφος που δουλεύαμε παλιά μαζί.

Μετά δεν ξαναπήγα μαζί του κυνήγι.

Ήταν πολύ καλός για να κυνηγαω δίπλα του.

Back