Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κάτι για καψοφυσεκιδες άκουσα....δηλώνω παρών!
Σημερα πηρα τον Ρουμελιωτη και το Σαββατο μιλαμε για 3000 τεμαχια με παραδοση 10 Σεπτεμβριου... Στοκ για καψιμο του χρονου η του αντιχρονου αναλογως τις αφιξεις των κιχλιδων. Ενα κουτι φυσιγγια καμμενα την ημερα τον γιατρο τον κανει περα.....

Σημερα πηρα τον Ρουμελιωτη και το Σαββατο μιλαμε για 3000 τεμαχια με παραδοση 10 Σεπτεμβριου... Στοκ για καψιμο του χρονου η του αντιχρονου αναλογως τις αφιξεις των κιχλιδων. Ενα κουτι φυσιγγια καμμενα την ημερα τον γιατρο τον κανει περα.....
Καψοφυσεκης Μήτσο δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος που αγοράζει πολλά...θέλω να πω μπορεί εγώ να είμαι περισσότερο καψοφυσεκης από κάποιον άλλο επειδή ρίχνω μόνο ένα πακέτο,αλλά ένα πακέτο το λεπτό..!! Πρέπει να γραφτούν κάπου σαν κανόνες ... σαν ,όροι και προϋποθέσεις ας το πούμε κάπως καλύτερα, οι λογής λογής καψοφυσεκιδες του κόσμου τούτου! Οι δέκα εντολές του καψοφυσκη.. ο δωδεκάλογος του καψοφυσεκη και άλλα τέτοια!!

Καλά όλοι καψοφυσεκιδες είστε?Ποσες στο κουτί?Γτ εγώ παίρνω 26 τσιχλακια στα 25 φυσίγγια.
Εγώ φίλε με λαμπρο φυσέκια παίρνω 30 τσιχλακια στα 25 φυσέκια....ρώτα τους όλους εδώ μέσα,θα σε διαβεβαιώσουν ότι με φυσέκια λαμπρο εγώ γίνομαι lee van cleefe

Γατάκια με κάθε φυσίγγι παίρνω τουλάχιστον δυο πουλιά. Ένα με τα σκάγια και ένα με το κυάθιο.

Υ.Σ. το πρωί πήρα τηλ τον σύλλογο του Πειραιά και μου είπαν ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα με ένα παράβολο και δεν ξέρουν ακόμα και να πάρω ξανά τηλ την Πέμπτη.

Γατάκια με κάθε φυσίγγι παίρνω τουλάχιστον δυο πουλιά. Ένα με τα σκάγια και ένα με το κυάθιο.

Υ.Σ. το πρωί πήρα τηλ τον σύλλογο του Πειραιά και μου είπαν ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα με ένα παράβολο και δεν ξέρουν ακόμα και να πάρω ξανά τηλ την Πέμπτη.
Και για πες Bill...
Με τα σκάγια πως το καταφέρνεις??😳

Back