δεν πειραζει!να μας στειλεις τα φυσιγγια!Ναύπλιο πάντως ο κυν.συλλογος δεν δέχεται ακόμα.

δεν πειραζει!να μας στειλεις τα φυσιγγια!Ναύπλιο πάντως ο κυν.συλλογος δεν δέχεται ακόμα.
Πρέπει να είσαι πολύ καψοφυσηγγιας!!!!!!δεν πειραζει!να μας στειλεις τα φυσιγγια!![]()
Τo κατα δυναμην!Πρέπει να είσαι πολύ καψοφυσηγγιας!!!!!!![]()
Λιάκο,πρέπει να έχει βρει τίποτα κοτετσακια και κάνει δουλίτσα όμορφα και νοικοκυρεμενα....Πρέπει να είσαι πολύ καψοφυσηγγιας!!!!!!![]()
Ηλια εγω και ο @outlander στο καψιμο βαδιζουμε σε ενα δρομο παραλληλο...Πρέπει να είσαι πολύ καψοφυσηγγιας!!!!!!![]()
Κάτι για καψοφυσεκιδες άκουσα....δηλώνω παρών!Ηλια εγω και ο @outlander στο καψιμο βαδιζουμε σε ενα δρομο παραλληλο...
Καψοφυσεκηδες ειμαστε αλλα οχι τουφεκαλευρηδες...
Σημερα πηρα τον Ρουμελιωτη και το Σαββατο μιλαμε για 3000 τεμαχια με παραδοση 10 Σεπτεμβριου... Στοκ για καψιμο του χρονου η του αντιχρονου αναλογως τις αφιξεις των κιχλιδων. Ενα κουτι φυσιγγια καμμενα την ημερα τον γιατρο τον κανει περα.....Κάτι για καψοφυσεκιδες άκουσα....δηλώνω παρών!
Καψοφυσεκης Μήτσο δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος που αγοράζει πολλά...θέλω να πω μπορεί εγώ να είμαι περισσότερο καψοφυσεκης από κάποιον άλλο επειδή ρίχνω μόνο ένα πακέτο,αλλά ένα πακέτο το λεπτό..!! Πρέπει να γραφτούν κάπου σαν κανόνες ... σαν ,όροι και προϋποθέσεις ας το πούμε κάπως καλύτερα, οι λογής λογής καψοφυσεκιδες του κόσμου τούτου! Οι δέκα εντολές του καψοφυσκη.. ο δωδεκάλογος του καψοφυσεκη και άλλα τέτοια!!Σημερα πηρα τον Ρουμελιωτη και το Σαββατο μιλαμε για 3000 τεμαχια με παραδοση 10 Σεπτεμβριου... Στοκ για καψιμο του χρονου η του αντιχρονου αναλογως τις αφιξεις των κιχλιδων. Ενα κουτι φυσιγγια καμμενα την ημερα τον γιατρο τον κανει περα.....
Και εγώ το ίδιο είμαι αν είχα € θα γέμιζα μια αποθήκη!!!!Ηλια εγω και ο @outlander στο καψιμο βαδιζουμε σε ενα δρομο παραλληλο...
Καψοφυσεκηδες ειμαστε αλλα οχι τουφεκαλευρηδες...
ΠαρώνΚάτι για καψοφυσεκιδες άκουσα....δηλώνω παρών!
Εγώ φίλε με λαμπρο φυσέκια παίρνω 30 τσιχλακια στα 25 φυσέκια....ρώτα τους όλους εδώ μέσα,θα σε διαβεβαιώσουν ότι με φυσέκια λαμπρο εγώ γίνομαι lee van cleefeΚαλά όλοι καψοφυσεκιδες είστε?Ποσες στο κουτί?Γτ εγώ παίρνω 26 τσιχλακια στα 25 φυσίγγια.
Εγώ ΟΥΤΕ τώρα έχω smartphone!Φυλακη χωρις σιδερα, το τυρακι ειναι η ευκολια και παει το φακελωμα και ο ελεγχος συννεφο, οταν θα αρχισουν τα ζορια θα'ναι αργα ως συνηθως....
Και για πες Bill...Γατάκια με κάθε φυσίγγι παίρνω τουλάχιστον δυο πουλιά. Ένα με τα σκάγια και ένα με το κυάθιο.
Υ.Σ. το πρωί πήρα τηλ τον σύλλογο του Πειραιά και μου είπαν ότι έχει γίνει ένα μπέρδεμα με ένα παράβολο και δεν ξέρουν ακόμα και να πάρω ξανά τηλ την Πέμπτη.