Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κοίτα για τον συγκεκριμένο που είμαστε γιατί δεν έχω εικόνα για τους άλλους δεν μου έχει έρθει εστω ένα μυνημα για ένα σεμινάριο πχ.Το μόνο μύνημα που είχε έρθει ήταν στις εκλογές για να ψηφίσω κάποιους του Κεκα.
Ακριβώς. ..και στις εκλογές τους μόνο σε θυμούνται...έχεις προλάβει Τσιροβασιλη?

Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου ηλεκτρονικές άδειες και ηλεκτρονικές ταυτότητες, και ηλεκτρονικά διαβατήρια, και ηλεκτρονικές μπαρούφες γενικά. Να τα καταργήσουμε όλα και να ζούμε στον υπολογιστή άμα είναι. Που είναι το κακό να πηγαίνεις στο σύλλογο και να έχεις ένα βιβλιάριο χάρτινο χειροπιαστό στο χέρι δεν καταλαβαίνω. Ας πάρει το κράτος τα έσοδά του με το ηλεκτρονικό παράβολο, αλλά η άδεια δεν υπάρχει λόγος να καταργηθεί και δε βλέπω καμία χρησιμότητα σε εμάς.
Και ΔΕΝ είμαι υποχρεωμένος να έχω smartphone για να έχω όλα αυτά τα πιστοποιητικά μαζί μου πάντα και να μου κάνει έλεγχο ο θηροφύλακας στο κινητό. Έχω δικαίωμα να μην έχω κινητό όταν βγω στη σύνταξη.
Φυλακη χωρις σιδερα, το τυρακι ειναι η ευκολια και παει το φακελωμα και ο ελεγχος συννεφο, οταν θα αρχισουν τα ζορια θα'ναι αργα ως συνηθως....

Κάποια στιγμή όλα ηλεκτρονικά θα γίνουν ( όσα δεν έχουν γίνει ακόμα δηλαδή) .
Η εφεύρεση του στυλό και του ηλεκτρονικού υπολογιστή δεν εξαφάνισε τα μολύβια.
Το κάθε ένα έχει τη χρησιμότητά του πιστεύω.
Εγώ θέλω βιβλιάριο, ή πλαστική κάρτα. Κάτι χειροπιαστό τέλος πάντων

Η εφεύρεση του στυλό και του ηλεκτρονικού υπολογιστή δεν εξαφάνισε τα μολύβια.
Το κάθε ένα έχει τη χρησιμότητά του πιστεύω.
Εγώ θέλω βιβλιάριο, ή πλαστική κάρτα. Κάτι χειροπιαστό τέλος πάντων
Δεν εισαι ''βολικος'' πολιτης, δημιουργεις προβλημα, γινεσαι αναρχικος.Δεν τους νοιαζει τι θελεις εσυ.

Δεν έχω πάρε δώσε καθόλου με τον σύλλογο.Παω πληρώνω φεύγω ξαναπάω παίρνω βιβλιάριο και αυτό ήταν.Του χρόνου πάλι.
Γιατί αν ξαναπάς θα τους βρεις νομιζης...10 20 άνθρωποι για τους δικούς τους λόγους είναι εκεί μόνο....

Η πληρωμή να γίνεται ΚΑΙ ηλεκτρονικά. Οι άδειες να βγαίνουν ΚΑΙ ηλεκτρονικά. Εγώ αυτό θα ήθελα ιδανικά. Οι σύλλογοι χωρίς έργο να συγχωνευθούν. Περισσότεροι κυνηγοί να ασχολούνται με κάποιον τρόπος με τους συλλόγους. Απλά πράγματα που δεν θα γίνουν ποτε γιατί δεν υπάρχει η θέληση από όλους μας. Αυτοκριτική πρώτα και μετά κριτική των άλλων. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον!

Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου ηλεκτρονικές άδειες και ηλεκτρονικές ταυτότητες, και ηλεκτρονικά διαβατήρια, και ηλεκτρονικές μπαρούφες γενικά. Να τα καταργήσουμε όλα και να ζούμε στον υπολογιστή άμα είναι. Που είναι το κακό να πηγαίνεις στο σύλλογο και να έχεις ένα βιβλιάριο χάρτινο χειροπιαστό στο χέρι δεν καταλαβαίνω. Ας πάρει το κράτος τα έσοδά του με το ηλεκτρονικό παράβολο, αλλά η άδεια δεν υπάρχει λόγος να καταργηθεί και δε βλέπω καμία χρησιμότητα σε εμάς.
Και ΔΕΝ είμαι υποχρεωμένος να έχω smartphone για να έχω όλα αυτά τα πιστοποιητικά μαζί μου πάντα και να μου κάνει έλεγχο ο θηροφύλακας στο κινητό. Έχω δικαίωμα να μην έχω κινητό όταν βγω στη σύνταξη.
ο καθένας μπορεί να κουβαλά ότι θέλει μαζί του, ο έλεγχος θα γίνεται με σκαναρισμα ενός barcode, QR ή ενός AES κλειδιού, αν αυτα δεν πιστοποιηθούν από το όργανο όσα βιβλιάρια με φωτογραφίες και υπογραφές από την άρχουσα τάξη και να έχουν επάνω δεν θα πιάνονται, και καλώς δηλαδή...
Να φανταστείτε καποιος "έβγαλε" πιστοποιητικό με μουφα κλειδί επάνω, του κουτρούλη ο γαμος έγινε.... νομιζε ότι αυτός που το πήρε δεν θα το περνούσε από έλεγχο...

Η πληρωμή να γίνεται ΚΑΙ ηλεκτρονικά. Οι άδειες να βγαίνουν ΚΑΙ ηλεκτρονικά. Εγώ αυτό θα ήθελα ιδανικά. Οι σύλλογοι χωρίς έργο να συγχωνευθούν. Περισσότεροι κυνηγοί να ασχολούνται με κάποιον τρόπος με τους συλλόγους. Απλά πράγματα που δεν θα γίνουν ποτε γιατί δεν υπάρχει η θέληση από όλους μας. Αυτοκριτική πρώτα και μετά κριτική των άλλων. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον!
Συμφωνώ αλλά προτιμώ να με πάρει ο σύλλογος από το χέρι από το να το κάνω εγώ γιατί γι αυτό υπάρχει άλλωστε.

Συμφωνώ αλλά προτιμώ να με πάρει ο σύλλογος από το χέρι από το να το κάνω εγώ γιατί γι αυτό υπάρχει άλλωστε.
Δεν νομίζω ότι είναι κάτι δύσκολο φίλε. Μια ανακοίνωση από ΚΣΕ σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας πρώτα με όλες τις απαραίτητες οδηγίες και τέλος. Αλλά αυτά πρέπει να γίνονται με προγραμμα και όχι τελευταία στιγμή.

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι δύσκολο φίλε. Μια ανακοίνωση από ΚΣΕ σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας πρώτα με όλες τις απαραίτητες οδηγίες και τέλος. Αλλά αυτά πρέπει να γίνονται με προγραμμα και όχι τελευταία στιγμή.
Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.Στην τηλεόραση κάτι που αφορά κυνήγι?Απαπαπα

Χάνω κάτι σημαντικό?
Θα σου πω αύριο από κοντά...ένα θα σου πω τώρα...αν δεν ήταν ο Αεροπαγιτης που λες...τότε που τον είχαν κλείσει για ένα χρόνο.. .ακόμα μέσα θα ήταν όλοι ...μεγάλος Δήμος Περιστέρι Αιγάλεω...πολλοί κυνηγοί...

Θα σου πω αύριο από κοντά...ένα θα σου πω τώρα...αν δεν ήταν ο Αεροπαγιτης που λες...τότε που τον είχαν κλείσει για ένα χρόνο.. .ακόμα μέσα θα ήταν όλοι ...μεγάλος Δήμος Περιστέρι Αιγάλεω...πολλοί κυνηγοί...
Αααα κάτι μου λέει αυτό....

Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.Στην τηλεόραση κάτι που αφορά κυνήγι?Απαπαπα
Όσο αφήνουμε τους άλλους να ασχολούνται δεν θα γίνει κάτι. Αν ασχοληθούμε περισσότεροι με τους συλλόγους πολλά θα γίνουν. Ακόμα και τωρα βλέπεις ότι δεν είμαστε συσπειρωμένοι προς ένα κοινό στόχο. Οι γουρουναδες, οι τσιχλάδες κλπ. Κανεις δεν μάχεται πραγματικά. Και πρώτα από όλους κατηγορώ τον εαυτό μου.

Back