Άμα βγεί το ΚΚΕ θα αποκτήσεις.Σπίτι δεν έχω..ΖΗΤΩ το ΚΚΕ....

Άμα βγεί το ΚΚΕ θα αποκτήσεις.Σπίτι δεν έχω..ΖΗΤΩ το ΚΚΕ....
Τουλάχιστον θα πάρει τη γυναίκα....Άμα βγεί το ΚΚΕ θα αποκτήσεις.![]()
Τουλάχιστον θα πάρει τη γυναίκα....
Θα μας γλυτώσουν απ'τις γυναίκες ρε Παναγιώτη....
Και ποιος θα το φτιάχνει το σπίτι;Θα μας γλυτώσουν απ'τις γυναίκες ρε Παναγιώτη....
Σεξιστικό σχόλιο που τονίζει τις διεμφυλικες ανισότητες, στάζει τεστοστερόνη η οθόνη μου, έλεος δεν υπάρχει διαχείριση να επιληφθείΚαι ποιος θα το φτιάχνει το σπίτι;
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ετήσια-Ρυθμιστική.1135/post-906060Και ποιος θα το φτιάχνει το σπίτι;
Κανένας. Σκέψου ενα σπίτι να υπάρχουν παντού από εδώ και από εκεί φυσίγγια, αρμάθες, όπλα και μπαρούτια. Απλά τέλειο.Και ποιος θα το φτιάχνει το σπίτι;
Κάτι ξερει κατι ξερειΘα μαζεψουν το χρημα οι συλλόγοι, απο τους "βιαστικούς" κυνηγους κ θα μας πλασάρουν μια ωραιοτατη ελαχιστοποίηση καρπωσης του τρυγονιού με άνοιγμα στις 15 σεπτέμβρη κ θα τρεχουμε όλοι μας κ θα παραλογάμε....κ βλέπω τους γουρουνάδες να τουφεκάνε γουρούνια στις 20/8.....απλες σκέψεις κάνω...
Μη δίνετε ακόμη χρήματα....ψωμάκι μας πετάνε κ θα λέμε ΝΑΙ εμεις;;;
Αντισταθείτε και λίγο.....
Διαίσθηση, διαίσθηση.....Κάτι ξερει κατι ξερει![]()
Όχι το σπίτι!.
Ότι κάνει και η ΝΔ που φοβίζει τον κόσμο για ""σταθερότητα"" και ότι αν δε βγει εκείνη θα έρθουν οι κουμουνιστες να μας πάρουν τα σπίτια και τις γυναίκες.
Αφού δεν κάνει θεώρηση το δασαρχειο ακόμα πως να τις πάνε ....απλά τις μαζεύουν και μόλις βγει το ΦΕΚ τις πηγαίνουν....Εγώ πάντως που ρώτησα στο σύλλογο για το πότε θα είναι έτοιμη, μου είπαν πάρε τηλ Παρασκευή, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τπτ για δασαρχειο, ενώ άλλες χρονιές μου λέγανε...έλα σε τρεις ή έλα σε πέντε μέρες