Εχουν κάποιες φιλοθηραματικες δράσεις ; Πώς τα δικαιολογούν τα παραπάνω οι σύλλογοι;
Προφανώς εδώ μας περισσεύουν τα 10ευρα.....χαχαχα..........για να σοβαρευτώ όμως.....ο Σύλλογος έχει κλωβό και κάνει απελευθερώσεις.....το 10ευρω προσωπικά είναι το λιγότερο που με νοιάζει.....εδώ χαλάω τόσα τόσα στα 10 θα κολλήσω......ας είναι και ενίσχυση για το Σύλλογο μου......αλλά είναι τα σοβαρά θέματα....και εκεί θελω το Σύλλογο μου δυνατό και "αυτοδύναμο" μακριά από κομματικά και μικρότητες......10€ περισσότερα στην Κέρκυρα η γενική γιατί;
Μπράβο αυτό ήθελα να μάθωΠροφανώς εδώ μας περισσεύουν τα 10ευρα.....χαχαχα..........για να σοβαρευτώ όμως.....ο Σύλλογος έχει κλωβό και κάνει απελευθερώσεις.....το 10ευρω προσωπικά είναι το λιγότερο που με νοιάζει.....εδώ χαλάω τόσα τόσα στα 10 θα κολλήσω......ας είναι και ενίσχυση για το Σύλλογο μου......αλλά είναι τα σοβαρά θέματα....και εκεί θελω το Σύλλογο μου δυνατό και "αυτοδύναμο" μακριά από κομματικά και μικρότητες......
Πράγματι η εφαρμογή Κένταυρος ξεκαθαρίζει αρκετά καλά τις ζώνες, αλλά όχι απόλυτα. Υπάρχουν λαθάκια, που με ανανεώσεις διορθώνονται και το βασικό η ίδια η εφαρμογή λέει ότι να μην στηριζόμαστε απόλυτα σε αυτήν, καθώς δε μας καλύπτει σε τυχόν έλεγχο απ τη θηροφυλακη. Πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο, μιας και με αυτήν μας εξοπλίζει επίσημα η ΞΕ και τη χρησιμοποιούμε για επίσημη δήλωση στοιχείων (καρπωση τρυγονιου και δήλωση κυνηγόσκυλου). Ενώ στην Κύπρο απ' ότι κατάλαβα συμβαίνει το αντίθετο, η αντίστοιχη εφαρμογή είναι επίσημη και αποτελεί επίσημο οδηγό για τις επιτρεπόμενες περιοχές, ο Χρύσανθος ας με διορθώσει αν έχω καταλάβει λάθος.Ναι η εφαρμογή το ξεκαθαριζει
Ισχυει θελουν ενα extra παραβολο.
Οχι ακριβως ΒασιληΠράγματι η εφαρμογή Κένταυρος ξεκαθαρίζει αρκετά καλά τις ζώνες, αλλά όχι απόλυτα. Υπάρχουν λαθάκια, που με ανανεώσεις διορθώνονται και το βασικό η ίδια η εφαρμογή λέει ότι να μην στηριζόμαστε απόλυτα σε αυτήν, καθώς δε μας καλύπτει σε τυχόν έλεγχο απ τη θηροφυλακη. Πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο, μιας και με αυτήν μας εξοπλίζει επίσημα η ΞΕ και τη χρησιμοποιούμε για επίσημη δήλωση στοιχείων (καρπωση τρυγονιου και δήλωση κυνηγόσκυλου). Ενώ στην Κύπρο απ' ότι κατάλαβα συμβαίνει το αντίθετο, η αντίστοιχη εφαρμογή είναι επίσημη και αποτελεί επίσημο οδηγό για τις επιτρεπόμενες περιοχές, ο Χρύσανθος ας με διορθώσει αν έχω καταλάβει λάθος.
Όπως σου δείχνει ο Κένταυρος ότι είναι πράσινο.Σαν νεος κυνηγος (2η χρονια που θα βγαλω αδεια) να ρωτησω ποιες περιοχες χαρακτηριζονται ως ζωνες και ξεκιναεο το κυνηγι απο τις 20 αυγουστου και που 15 Σεπτεμβρη γιατι απο συναδελφους ακουω διαφορετικες αποψεις και νομιζω ουτε στην εφαρμογη κενταυρος ξεκαθαριζεται αυτο.
Καλά είσαι.Σήμερα έβγαλα και την δική μου στο Σύλλογο της Πάτρας, 167 ευρώ, πέρυσι 166 ευρώ!.