Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλά εκεί στον κυνηγετικό σύλλογο Καλαμάτας τι συμβαίνει? Τελευταία φορά θεωρώ άδεια κάτω καθώς επιμένω να την βγάζω εκεί με αρκετές δυσκολίες όντας ρομαντικός παρότι μένω στην Αθήνα τα τελευταία 15 χρόνια. Στέλνω λοιπόν τον 80χρονο πατέρα μου να την θεωρήσει καθώς είμαι Αθήνα έχοντας του δώσει και το αφμ μου. Τους παίρνει τηλ πριν ξεκινήσει και του λένε ότι πρέπει πρωτα να πάει αυτός να βγάλει μόνος του το παράβολο. Ξεκινάει με τα πόδια και αφού τρώει την ταλαιπωρία στην αναμονή σε ΚΕΠ και τράπεζα για να του το βγάλουν και να το πληρώσει καθώς λόγω ηλικίας δεν το έχει με το αυτόματο μηχάνημα πάει στην συνέχεια στον κυν σύλλογο και του λένε ότι δεν δέχονται ακόμα και να πάρει τηλ από Δευτέρα αν δέχονται ειδάλλως από Τεταρτη. Παρεμπιπτόντως η απόσταση είναι 3-4 χλμ πήγαινε έλα. Και όλη αυτή η ταλαιπωρία για να "βοηθήσω" τον κυνηγετικό σύλλογο της περιοχής μου τρομάρα μου. Μετά από 21 χρόνια πλέον θα βγάζω στην Αθήνα που διαμένω γιατί δεν μου φταίνε οι δικοί μου να τραβάνε τίς ηλιθιότητες των ανεγκεφαλων που έχουμε μπλέξει κάθε χρονο. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά σήκωσα πίεση όταν τα έμαθα

10€ περισσότερα στην Κέρκυρα η γενική γιατί;
Προφανώς εδώ μας περισσεύουν τα 10ευρα.....χαχαχα..........για να σοβαρευτώ όμως.....ο Σύλλογος έχει κλωβό και κάνει απελευθερώσεις.....το 10ευρω προσωπικά είναι το λιγότερο που με νοιάζει.....εδώ χαλάω τόσα τόσα στα 10 θα κολλήσω......ας είναι και ενίσχυση για το Σύλλογο μου......αλλά είναι τα σοβαρά θέματα....και εκεί θελω το Σύλλογο μου δυνατό και "αυτοδύναμο" μακριά από κομματικά και μικρότητες......

Προφανώς εδώ μας περισσεύουν τα 10ευρα.....χαχαχα..........για να σοβαρευτώ όμως.....ο Σύλλογος έχει κλωβό και κάνει απελευθερώσεις.....το 10ευρω προσωπικά είναι το λιγότερο που με νοιάζει.....εδώ χαλάω τόσα τόσα στα 10 θα κολλήσω......ας είναι και ενίσχυση για το Σύλλογο μου......αλλά είναι τα σοβαρά θέματα....και εκεί θελω το Σύλλογο μου δυνατό και "αυτοδύναμο" μακριά από κομματικά και μικρότητες......
Μπράβο αυτό ήθελα να μάθω

Σαν νεος κυνηγος (2η χρονια που θα βγαλω αδεια) να ρωτησω ποιες περιοχες χαρακτηριζονται ως ζωνες και ξεκιναεο το κυνηγι απο τις 20 αυγουστου και που 15 Σεπτεμβρη γιατι απο συναδελφους ακουω διαφορετικες αποψεις και νομιζω ουτε στην εφαρμογη κενταυρος ξεκαθαριζεται αυτο.

Ναι η εφαρμογή το ξεκαθαριζει
Πράγματι η εφαρμογή Κένταυρος ξεκαθαρίζει αρκετά καλά τις ζώνες, αλλά όχι απόλυτα. Υπάρχουν λαθάκια, που με ανανεώσεις διορθώνονται και το βασικό η ίδια η εφαρμογή λέει ότι να μην στηριζόμαστε απόλυτα σε αυτήν, καθώς δε μας καλύπτει σε τυχόν έλεγχο απ τη θηροφυλακη. Πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο, μιας και με αυτήν μας εξοπλίζει επίσημα η ΞΕ και τη χρησιμοποιούμε για επίσημη δήλωση στοιχείων (καρπωση τρυγονιου και δήλωση κυνηγόσκυλου). Ενώ στην Κύπρο απ' ότι κατάλαβα συμβαίνει το αντίθετο, η αντίστοιχη εφαρμογή είναι επίσημη και αποτελεί επίσημο οδηγό για τις επιτρεπόμενες περιοχές, ο Χρύσανθος ας με διορθώσει αν έχω καταλάβει λάθος.

Πράγματι η εφαρμογή Κένταυρος ξεκαθαρίζει αρκετά καλά τις ζώνες, αλλά όχι απόλυτα. Υπάρχουν λαθάκια, που με ανανεώσεις διορθώνονται και το βασικό η ίδια η εφαρμογή λέει ότι να μην στηριζόμαστε απόλυτα σε αυτήν, καθώς δε μας καλύπτει σε τυχόν έλεγχο απ τη θηροφυλακη. Πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο, μιας και με αυτήν μας εξοπλίζει επίσημα η ΞΕ και τη χρησιμοποιούμε για επίσημη δήλωση στοιχείων (καρπωση τρυγονιου και δήλωση κυνηγόσκυλου). Ενώ στην Κύπρο απ' ότι κατάλαβα συμβαίνει το αντίθετο, η αντίστοιχη εφαρμογή είναι επίσημη και αποτελεί επίσημο οδηγό για τις επιτρεπόμενες περιοχές, ο Χρύσανθος ας με διορθώσει αν έχω καταλάβει λάθος.
Οχι ακριβως Βασιλη
Η εφαρμογη ειναι πολυ αξιοπιστη αλλα ο απολυτος ελεγχος ωια να εισαι σωστος γινεται με το διαταγμα για τις περιοχες σε συνδιασμο με τις πινακιδες
Δηλαδη
Καποιος για να ειναι σιγουρος σε μια αγνωστη του περιοχη βλεπει απο την εφαρμογη ακολουθως επιβεβαιωνει με βαση τις πινακιδες αλλα καλο ειναι να επιβεβειωνει αυτο που ψαχνει και στο διαταγμα ειδικα εαν ειναι εντελως πρωτη του φορα στο σημειο

Επισης κυκλοφορει χαρτης μεγαλων διαστασεων δωρεαν στα γραφεια της υπηρεσιας θηρας που καποιος μπορει να προμηθευτει και που εχει εγκριθει οποταν δεν χρειαζεται να ψαχνει το διαταγμα
Εφοσον η εφαρμογη και ο χαρτης επιβεβαιωνουν και τα δυο εισαι οκ

Παρατραγουδα φυσικα υπαρχουν…….
Αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τον χαρτη και την εφαρμογη αλλα με αλλα …

Σαν νεος κυνηγος (2η χρονια που θα βγαλω αδεια) να ρωτησω ποιες περιοχες χαρακτηριζονται ως ζωνες και ξεκιναεο το κυνηγι απο τις 20 αυγουστου και που 15 Σεπτεμβρη γιατι απο συναδελφους ακουω διαφορετικες αποψεις και νομιζω ουτε στην εφαρμογη κενταυρος ξεκαθαριζεται αυτο.
Όπως σου δείχνει ο Κένταυρος ότι είναι πράσινο.

Μόλις μίλησα με τον σύλλογο του Ναυπλίου. Απο Δευτέρα ξεκινούν να δέχονται, εγώ που βγάζω γενική θέλουν εκτυπωμένο παράβολο των 78 ευρώ με κωδικό 1679. Τα υπόλοιπα 87.7 θα τα πληρώσω εκεί. Κόστος γενικής λοιπόν 165.7 ευρώ.

Back