Ετήσια Ρυθμιστική

• Thread starter Thread starter StaPap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ποιος το ειπε ο Ανδρεας? Εχει φτιαξει 30αρι με πιστον σκητ. Το δοκιμασα περσι στα τελειωματα και μου αρεσε. Εχει φτιαξει και 30αρι διασπορας. Εγω εχω φορτωσει 28αρια απο πολυ νωρις και τωρα 30 και 32.
Αυριο ο μηνας εχει 10. Αν δεν βγει αυριο η Παρασκευη θα παει μετα της Παναγιας.
Παπαρια εναρξη βλεπω να κανουμε. Αν δεν βγει ρυθμιστικη εγω λεφτα δεν τους ακουμπαω και κανενας απο οσους ξερω και μιλαω. Αν βγει και πληρωσω και γραφει τρυγονι 20/8 θα παω με την αποδειξη και φεκ ξεφεκ ας ερθει ο θηροκομαντο να μας παει μεσα....
Ναι....30αρι με piston skeet...είπε ότι εχει δει μετά από δοκιμές ....τώρα γέμισε....οτι είναι πολύ καλό..θα δούμε στο κυνήγι...
30αρια και 32 άρια πήρα...
Για τις άδειες και εγώ αυτό θα περιμένω αν δεν βγει ρυθμιστική μέσα στην εβδομάδα είναι δύσκολο ...γιατί μετά τρεχάτε ποδαράκια μού...

Ναι....30αρι με piston skeet...είπε ότι εχει δει μετά από δοκιμές ....τώρα γέμισε....οτι είναι πολύ καλό..θα δούμε στο κυνήγι...
30αρια και 32 άρια πήρα...
Για τις άδειες και εγώ αυτό θα περιμένω αν δεν βγει ρυθμιστική μέσα στην εβδομάδα είναι δύσκολο ...γιατί μετά τρεχάτε ποδαράκια μού...
Πηρες με πιστον σκητ? Αν ναι θα τα ευχαριστηθεις!

Επειδη ο συλλογος πηρε ολο το ποσο της αδειας, πρεπει τωρα ο καθε ενας μας να πληρωσει το παραβολο, να παει την αποδειξη και να παρει πισω τα 18 ε...

Συμπληρωνω : λιγα θα ειναι τα ατομα που εχουν παει ηδη το βιβλιαριο πιστευω.
Ο μεγαλος ογκος θα το πληρωσει πρωτα και θα παει με την αποδειξη και θα πληρωσει στο συλλογο τα υπολοιπα.

Last edited:
Έχει ξαμολησει η ξε τους συλλόγους να ανακοινώνουν ανανεώσεις αδειών χωρίς να έχει υπογραφεί η ρυθμιστική απόφαση θήρας.
Πόσο σοβαρό και τίμιο σας φαίνεται εσάς αυτό;;;;
Είναι δυνατόν να πάω εγώ να προκαταβαλω ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για μία δραστηριότητα για την οποία το κράτος δεν έχει ορίσει ακόμη τους όρους τέλεσης της;;
Θεωρώ ότι κακώς έχουν πάει συνάδελφοι και έχουν ακουμπήσει από τώρα τα λεφτά τους.
Αποδεικνύεται ότι όλη αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στην ξε και ότι προσπαθεί να εκβιάσει το κράτος για το παράβολο, ώστε να τους πει, δείτε έχω τόσες χιλιάδες άδειες στα χέρια μου, μου έχουν καταθέσει τόσα λεφτά, περάστε το παράβολο μέσα στην άδεια και όχι ξεχωριστά ηλεκτρονικά.
Μιλάμε για τσαρλατανιες ολκής, όχι αστεία, από μία οργάνωση που έχει βάλει τα χέρια της και έχει βγάλει τα μάτια της. Και προσπαθεί τώρα να επιβιώσει, όταν είναι βασικός φταιχτης στο καταντημα της και καταντημα μας.
Που είναι ο προεδρας να βγει να μιλήσει, να ενημερώσει, να εξηγήσει στα κυνηγετικά ΜΜΕ;;;
Αν δεν πέσουν υπογραφές και δημοσίευση στο ΦΕΚ, ώστε τα δασαρχεία να μπορούν να ολοκληρώσουν την ανανέωση, δε βλέπουν από μένα προσωπικά cent.

Επειδη ο συλλογος πηρε ολο το ποσο της αδειας, πρεπει τωρα ο καθε ενας μας να πληρωσει το παραβολο, να παει την αποδειξη και να παρει πισω τα 18 ε...

Συμπληρωνω : λιγα θα ειναι τα ατομα που εχουν παει ηδη το βιβλιαριο πιστευω.
Ο μεγαλος ογκος θα το πληρωσει πρωτα και θα παει με την αποδειξη και θα πληρωσει στο συλλογο τα υπολοιπα.
Καλα , βλεπω να γινεται μεγαλο μπαχαλο!!!Ειδικα με τους πιο μεγαλους , αντε βρες ακρη και με τις μερες να ειναι πολυ λιγες....

Έχει ξαμολησει η ξε τους συλλόγους να ανακοινώνουν ανανεώσεις αδειών χωρίς να έχει υπογραφεί η ρυθμιστική απόφαση θήρας.
Είναι δυνατόν να πάω εγώ να προκαταβαλω ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για μία δραστηριότητα για την οποία το κράτος δεν έχει ορίσει ακόμη τους όρους τέλεσης της;;
Θεωρώ ότι κακώς έχουν πάει συνάδελφοι και έχουν ακουμπήσει από τώρα τα λεφτά τους.
Αποδεικνύεται ότι όλη αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στην ξε και ότι προσπαθεί να εκβιάσει το κράτος για το παράβολο, ώστε να τους πει, δείτε έχω τόσες χιλιάδες άδειες στα χέρια μου, μου έχουν καταθέσει τόσα λεφτά, περάστε το παράβολο μέσα στην άδεια και όχι ξεχωριστά ηλεκτρονικά.
Μιλάμε για τσαρλατανιες ολκής, όχι αστεία, από μία οργάνωση που έχει βάλει τα χέρια της και έχει βγάλει τα μάτια της. Και προσπαθεί τώρα να επιβιώσει, όταν είναι βασικός φταιχτης στο καταντημα της και καταντημα μας.
Που είναι ο προεδρας να βγει να μιλήσει, να ενημερώσει, να εξηγήσει στα κυνηγετικά ΜΜΕ;;;
Αν δεν πέσουν υπογραφές και δημοσίευση στο ΦΕΚ, ώστε τα δασαρχεία να μπορούν να ολοκληρώσουν την ανανέωση, δε βλέπουν από μένα προσωπικά cent.

Επισης διαβασα πως σε περιπτωση που κοπει παραβολο με το ΑΦΜ αλλα βγαζει αδεια σε αλλο συλλογο απο οτι δηλωνει τοπο κατοικιας στο αφμ θα υπαρχει θεμα στην περιπτωση ασφαλισης αν γινει κατι . Ο δικος μας συλλογος περιμενει την οριστικη αποφαση και το τι θα γινει με το παραβολο

Γιατρέ μου θα διαφωνήσω, όταν το κράτος θα είναι έτοιμο να εκδιδει τις ηλεκτρονικές αδειες, τότε ναι να γίνονται όλα ηλεκτρονικά. Πως είναι δυνατόν αρχές Αυγούστου να ζητάνε και να πηγαίνουμε στους συλλόγους και να μπαίνουμε να εκδίδουμε το παράβολο....και μετά ποιος θα ελέγχει αν έχει πληρωθεί το παράβολο, για να δίνεται εντολή στο δασαρχείου να σφραγιζει την άδεια? Πόσο σύντομα πιστεύεις ότι θα εκδίδονταν οι άδειες, με την γραφειοκρατία που ξέρεις πολύ καλά, πως λειτουργεί στο Ελλάδα?

Γιατρέ μου θα διαφωνήσω, όταν το κράτος θα είναι έτοιμο να εκδιδει τις ηλεκτρονικές αδειες, τότε ναι να γίνονται όλα ηλεκτρονικά. Πως είναι δυνατόν αρχές Αυγούστου να ζητάνε και να πηγαίνουμε στους συλλόγους και να μπαίνουμε να εκδίδουμε το παράβολο....και μετά ποιος θα ελέγχει αν έχει πληρωθεί το παράβολο, για να δίνεται εντολή στο δασαρχείου να σφραγιζει την άδεια? Πόσο σύντομα πιστεύεις ότι θα εκδίδονταν οι άδειες, με την γραφειοκρατία που ξέρεις πολύ καλά, πως λειτουργεί στο Ελλάδα?
Φάνη δεν είναι ούτε τόσο δύσκολο, ούτε τόσο περίπλοκο, οπότε ούτε χρονοβόρο όσο φαντάζεσαι.
Όταν στις μέρες μας μέχρι και ο μέσος εξηνταρης έχει μέιλ και ξέρει να φτιάχνει λογαριασμό σε social media για να βλέπει κώλους, δε δέχομαι ότι δε μπορεί να εκδοσει ένα παράβολο μέσω taxis και να πάει σε ένα γκισέ τράπεζας να το πληρώσει.
Τα παράβολα για τα όπλα πως τα βγάζουμε ρε παιδιά;
Σιγά το βουνό που έχουμε να υπερβούμε.
Και μην ακούω για γεροντακια κλπ στις 160.000 άδειες πόσα είναι αυτά?????? Και απ' αυτούς πόσοι είναι που δεν έχουν παιδιά, εγγόνια, ανίψια να τους βοηθήσουν ή στην τελική όταν έχουν να δώσουν Μ.Ο. 120€ δεν τους περισσεύει ένα δεκαρικο να πάνε σε ένα ιδιωτικό ΚΕΠ και να τους βγάλουν στο πιτς φυτίλι το κωλο παράβολο.

Εχω την εντύπωση οτι παράβολο, με επιβάρυνση, εκδίδουν και οι τράπεζες και βεβαια τα δημόσια ΚΕΠ.
Αν και ολα αυτα ειναι προφάσεις των προέδρων και των συναυτό. Έπεσαν στην παγίδα της ανυπαρξίας και της ανικανότητας τους. Οδήγησαν τους κυνηγούς μακριά και τωρα που τους κάνουν οι κυβερνήσεις ξεπαρεου και βλέπουν την μάσα να απομακρύνεται προσπαθούν εις βάρος του κυνηγίου να φανούν απαραίτητοι.

Back