Θα τους κάνει κακό,αργό και βασανιστικό θάνατο με σαλεπάκι!κακό που θα τις κάνεις ... αχαχαχαχ που είναι ο Άλεξ να σε συντονίσει λίγο![]()

Θα τους κάνει κακό,αργό και βασανιστικό θάνατο με σαλεπάκι!κακό που θα τις κάνεις ... αχαχαχαχ που είναι ο Άλεξ να σε συντονίσει λίγο![]()
Κοίτα , περναει η πρώτη. Κουτσα στραβα θα πεσει ζωντανη παντα με τα συγκεκριμένα. Θα αρχίσει να σκουζει και θα μαζευτούν πολλές και αρχίζει το πανηγύρι. Ακουσε με , Λάμπρο για τα κοράκια = εγγύηση!!!Θα τους κάνει κακό,αργό και βασανιστικό θάνατο με σαλεπάκι!![]()
Αύριο το απόγευμα θα τις διαλύσω…Φυλάχτρα με δίχτυ παραλλαγής και η βραδινή κούρνια θα βαφτεί με αίμα!!!Καρακαξοκορακάδες είστε έτοιμοι να τις κάψουμε;
Εγω θα παρω διπλή αρμάθα χαχαχα
View attachment 53694
Ούτε στο περπατητο τσίχλας έτσι.
Σωωωωωραιιος!Αύριο το απόγευμα θα τις διαλύσω…Φυλάχτρα με δίχτυ παραλλαγής και η βραδινή κούρνια θα βαφτεί με αίμα!!!
Κυριακη να ερθω εκει για προπονηση;;;Θα κάνω προπόνηση στης καρακάξες αύριο αν και δεν έχω χρόνο, αλλά πρέπει γιατί δεν μπορώ να αφήσω να τρώνε τα φυτρα από τα φυντανια, στο μπρόκολο, γιατί αν δεν κάνω κάτι θα φυτέψω το τρίτο και μακρύτερο![]()
Μην πας γιατί μετα θα σε βάλει να του μαζευεις μπρόκολα.....Κυριακη να ερθω εκει για προπονηση;;;
Κακο που θα μου κάνειιιι....Μην πας γιατί μετα θα σε βάλει να του μαζευεις μπρόκολα.....
Να έρθεις, πρώτα να δω που περνάνε να πάνε για κουρνια και μετά θα τους εξηγήσουμε το όνειρο .Κυριακη να ερθω εκει για προπονηση;;;
Κοκο*Κακο
Παίδες δοκίμασα τα classica 30 σε καργιες. Χτύπησα 5 ξερές όλες, πολυ μου αρεσαν!
Να και μια που επεσε διπλα μουView attachment 53803View attachment 53804
Μπράβο ρε Μιχάλη!!!!-5 καρακάξες σήμερα με nsi due europe 28
Εβαλα να δοκιμασω πανω στη bellmonte τα 3 αστρα μαμα. Εκοβε μακρια ο συνδιασμος.
Κάνω καταπολέμηση μόνος μου εδω κάτω. Σήμερα το πρωί σε όλο τον κάμπο 1 μονή τουφεκια και ένας ντουμπλές επεσε και ας ηταν και κυριακη. Δεν βγαινει κανένας ούτε για βόλταΜπράβο ρε Μιχάλη!!!!
Βλέπω να μην μου αφήνεις τίποτα μέχρι να ξέμπλεξω με τα τρυγόνια-2...... σαν κοκορόπουλα είναι......καλημέρα κιόλας!
View attachment 54079View attachment 54080View attachment 54081