Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα τους κάνει κακό,αργό και βασανιστικό θάνατο με σαλεπάκι! .big smile.
Κοίτα , περναει η πρώτη. Κουτσα στραβα θα πεσει ζωντανη παντα με τα συγκεκριμένα. Θα αρχίσει να σκουζει και θα μαζευτούν πολλές και αρχίζει το πανηγύρι. Ακουσε με , Λάμπρο για τα κοράκια = εγγύηση!!!

Καρακαξοκορακάδες είστε έτοιμοι να τις κάψουμε;.sarcastic.

Εγω θα παρω διπλή αρμάθα χαχαχα
View attachment 53694
Ούτε στο περπατητο τσίχλας έτσι.
Αύριο το απόγευμα θα τις διαλύσω…Φυλάχτρα με δίχτυ παραλλαγής και η βραδινή κούρνια θα βαφτεί με αίμα!!!

Λοιπον στο σημείο που κοιτούσα αυτές τις μερες κάποτε είχε απίστευτα πολλές καρακαξες. Το 19 και το 20 μαζί με ένα συνονοματο μου τις ξεπατωσαμε. Μιλάμε για εκατονταδες πουλιά συνολικα και τα δυο χρονια. Πέρσι κάναμε 3 καρτερια και βαρεσαμε 35-40 πουλια. Φέτος άντε να περιφέρονται 20-25!!! Η τις μειωσαμε δραματικά η άλλαξαν περιοχη. Τείνω να πιστεύω ότι είναι το πρώτο. Αν ελεγχθούν εντατικά πέφτουν οι αριθμοί τους....

Θα κάνω προπόνηση στης καρακάξες αύριο αν και δεν έχω χρόνο, αλλά πρέπει γιατί δεν μπορώ να αφήσω να τρώνε τα φυτρα από τα φυντανια, στο μπρόκολο, γιατί αν δεν κάνω κάτι θα φυτέψω το τρίτο και μακρύτερο ;)
Κυριακη να ερθω εκει για προπονηση;;;

Παίδες δοκίμασα τα classica 30 σε καργιες. Χτύπησα 5 ξερές όλες, πολυ μου αρεσαν!
Να και μια που επεσε διπλα μουView attachment 53803View attachment 53804
-5 καρακάξες σήμερα με nsi due europe 28

Εβαλα να δοκιμασω πανω στη bellmonte τα 3 αστρα μαμα. Εκοβε μακρια ο συνδιασμος.
Μπράβο ρε Μιχάλη!!!!

Status
Not open for further replies.
Back