Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βλέπω να μην μου αφήνεις τίποτα μέχρι να ξέμπλεξω με τα τρυγόνια .shake hands.
Έλα να παμε μαζι.....τα ορτυκοτρυγονα τα κυνηγαω απο σεπτεμβρη εγω, τωρα απλουστατα δεν τα βρισκω χαχα
Με τα sporting του αγγελοπουλου τις χτυπησα και τις 2. Ωραιο! Αλλα 8€ ρε γαμωτο?

Τω
Έλα να παμε μαζι.....τα ορτυκοτρυγονα τα κυνηγαω απο σεπτεμβρη εγω, τωρα απλουστατα δεν τα βρισκω χαχα
Με τα sporting του αγγελοπουλου τις χτυπησα και τις 2. Ωραιο! Αλλα 8€ ρε γαμωτο
Τώρα με τη ζέστη με 2 αστέρια κ 28 γρ ν8 η 7,5 τις σκοτώνεις πολύ μακριά, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω αν πάει η τουφεκιά επάνω τους...

Τω

Τώρα με τη ζέστη με 2 αστέρια κ 28 γρ ν8 η 7,5 τις σκοτώνεις πολύ μακριά, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω αν πάει η τουφεκιά επάνω τους...
Οι συγκεκριμένες ηταν με 9ρακια και 4*. Μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα διοτι ηταν πολυ οριακες βολες θεωρω για 4* και ν9

-2...... σαν κοκορόπουλα είναι......καλημέρα κιόλας!
View attachment 54079
Μιχάλη. τα Digestive να παίρνεις! Είναι πιο υγιεινά, έχουν ακόρεστα λιπαρά και αλεύρι ολικής αλέσεως ... Άσε τα πτι-μπερ, είναι τίγκα στο βούτυρο !!!
.yelling. .sarcastic. .very funny.

Καλημέρα!
20220826_065226.jpg
Αυτή η δεξιά το έτρωγε το φαγάκι της.....
20220829_084621.jpg

+1 καρακάξα που με καβάλησε οταν τράβαγα της φωτογραφία. Της έριξα μια μπηχτή πριν κρυφτεί πισω απο μια μουριά και τελικά έπεσε.
Εριξα και σε αλλη μια κάργια που πέρναγε ψηλά αλλα με κοτσιλησε.

Καλημέρα!
View attachment 54495
View attachment 54496

+1 καρακάξα που με καβάλησε οταν τράβαγα της φωτογραφία. Της έριξα μια μπηχτή πριν κρυφτεί πισω απο μια μουριά και τελικά έπεσε.
Με 24 τους έριξες βλέπω αν δεν κάνω λάθος. Αφού πέφτουν αυτά τα πουλιά με τέτοια θα τολμήσω να δοκιμάσω στην τσίχλα. Δεν έχω ρίξει ποτέ στο κυνήγι φυσίγγι κάτω από 30 γραμμάρια. Τι νούμερο είναι;

Καλημέρα!
View attachment 54495
View attachment 54496

Αυτή την καποτα στο κοντάκι γιατί την θέλεις?

Με 24 τους έριξες βλέπω αν δεν κάνω λάθος. Αφού πέφτουν αυτά τα πουλιά με τέτοια θα τολμήσω να δοκιμάσω στην τσίχλα. Δεν έχω ρίξει ποτέ στο κυνήγι φυσίγγι κάτω από 30 γραμμάρια. Τι νούμερο είναι;
Ναι με 24 γραμμάρια έριχνα nsi due japan ν9.5 και nsi quatro νούμερο 9.5
Και τα 2 φοβερά φυσίγγια, τουλάχιστον για τα γούστα μου.

Αυτή την καποτα στο κοντάκι γιατί την θέλεις?
Είναι του πατέρα μου η καραμπίνα και την έχει και καλά για προστασία .very funny.

Έβαλα και στη δικιά μου μια φέτος γιατι έχω πρόβλημα. Εχει φθαρεί το πέλμα στο πάνω μέρος όπως το ακουμπάω στο πόδι το όπλο και εχει αρχίσει να τρώγεται και το ξύλο:eek:

Και δε βρίσκω και ενα κοκαλινο πέλμα....ο γιαννουλάκης ακομα το φέρνει απο τον απρίλη

Safe sex :p καποτα πάντα και παντού, ιδικά στις Ιταλίδες!
Όταν έχεις σταθερή σχέση όπως ο φίλος μας ο Μιχάλης το ακαποτο έχει πάντα καλύτερη αίσθηση όμως...
Μόνο κακό σας κάνει αυτό το πέλμα για μένα σκοπευτικά... Άσε που πολλές φορές εγκλωβίζει κ την υγρασία εσωτερικά... Το κομμάτι του ξύλου που προστατεύει από τις γρατζουνιες αναλογικά με την αστάθεια που δίνει σκοπευτικά είναι σταγόνα στο ωκεανό...

Είναι του πατέρα μου η καραμπίνα και την έχει και καλά για προστασία .very funny.

Έβαλα και στη δικιά μου μια φέτος γιατι έχω πρόβλημα. Εχει φθαρεί το πέλμα στο πάνω μέρος όπως το ακουμπάω στο πόδι το όπλο και εχει αρχίσει να τρώγεται και το ξύλο:eek:

Και δε βρίσκω και ενα κοκαλινο πέλμα....ο γιαννουλάκης ακομα το φέρνει απο τον απρίλη
Λαστιχένιο πέλμα να βάλεις!! Μπράβο ρε Μιχάλη,πρωταγωνιστείς στο θέμα!!!!! Δοκιμάζεις και φυσιγγάκια,αποστάσεις κτλ!!!
.shake hands.

Λαστιχένιο πέλμα να βάλεις!! Μπράβο ρε Μιχάλη,πρωταγωνιστείς στο θέμα!!!!! Δοκιμάζεις και φυσιγγάκια,αποστάσεις κτλ!!!
.shake hands.
Μάλλον αυτό θα γίνει θα παρω λαστιχένιο. Εγώ θέλω κοκάλινο βέβαια για να μην φθείρεται αλλα δεν βρίσκω.

Ναι δοκιμάζω διάφορα…..φυσιγγάκια, τσοκάκια, το ένα το άλλο και πάει λέγοντας. Έχω μια λόξα…..

Καλημέρα!

Τι? Να μην φάμε και το κουλουράκι μας?.yel.
20220831_071206.jpg
20220831_064818.jpg
Ξεκάπνισα 2 και σήμερα πάλι με nsi due japan ν9.5
Ειδικά η κουρούνα ήταν σε τρελή απόσταση αλλά είχα πάνω βιδωμένο το Brain BX. Είχα και μια αστοχία σε αλλη μια. Αυτα απο θηράματα!
20220831_075800.jpg

Ε να μη φάμε και κανένα συκάκι μετα το κουλουράκι? Για την υπογλυκαιμία.sarcastic.
20220831_085629.jpg

Καλημέρα!

Τι? Να μην φάμε και το κουλουράκι μας?.yel.
View attachment 54616
View attachment 54618
Ξεκάπνισα 2 και σήμερα πάλι με nsi due japan ν9.5
Ειδικά η κουρούνα ήταν σε τρελή απόσταση αλλά είχα πάνω βιδωμένο το Brain BX. Είχα και μια αστοχία σε αλλη μια. Αυτα απο θηράματα!
View attachment 54620

Ε να μη φάμε και κανένα συκάκι μετα το κουλουράκι? Για την υπογλυκαιμία.sarcastic.
View attachment 54623
Πρώτα κουλούρι, μετά σύκο...μην μας δείξεις την συνέχεια σε παρακαλώ! .yel.

Status
Not open for further replies.
Back