Καθολου ασχημιες, καλο κανεις στα αλλα πουλια.Έχω κάνει ασχήμιες. Μέχρι τριψήφιο μόνος μου 20/8 απογευματινή κούρνια, πριν χρόνια.
Καθολου ασχημιες, καλο κανεις στα αλλα πουλια.Έχω κάνει ασχήμιες. Μέχρι τριψήφιο μόνος μου 20/8 απογευματινή κούρνια, πριν χρόνια.
Κάθε χρόνο τους κάνουμε τζιχάντ με έναν φίλο. Χτυπάμε εκατοντάδες. Και του χρόνου είναι ίδιες και περισσότερες.Καθολου ασχημιες, καλο κανεις στα αλλα πουλια.
Εδώ που τις ξεπατωσαμε με έναν συνονόματο μου δεν έχουν ανακάμψει ευτυχώς. Και εχουν αυξηθεί κοτσυφια 18ουρες και τρυγόνια που φωλιάζουν εκει. Δηλαδή έβλεπες 300 πουλιά να περνάνε απόγευμα. Τώρα 20-30 με το ζόρι. Κάθε μέρα άλλαζαν και διαδρομή οι ρουφιανες αλλά τις βρίσκαμε και τις κάψαμε!Κάθε χρόνο τους κάνουμε τζιχάντ με έναν φίλο. Χτυπάμε εκατοντάδες. Και του χρόνου είναι ίδιες και περισσότερες.
Κάθε χρόνο τους κάνουμε τζιχάντ με έναν φίλο. Χτυπάμε εκατοντάδες. Και του χρόνου είναι ίδιες και περισσότερες.
Θέλει οργανωμένη ομαδική δουλειά για να δεις αποτέλεσμα...Εδώ κάθε χρόνο χτυπάω πάνω από 150 κορακοειδή, και κάθε χρόνο γίνονται και περισσότερα! Προχθές καθόμουν το πρωί για τρυγόνια και το τι κάργια και καρακάξα ξεκούρνιασε δεν περιγράφεται! Μιλιούνια!
Τα είδα όμως από πού έχουν γραμμή και μετά της 15 Σεπτεμβρίου που δεν έχει τίποτα άλλο θα έχουμε έργα!!