Ένα μικρό βιντεάκι με τουφεκιές στα επιβλαβή! Ελπίζω να σας αρέσει. 

Να σαι καλά φίλε!πολυ ωραιο φιλε.ειδικα οι τουφεκιεσ στισ καρακαξεσ ολα τα λεφτα.σαν πατσαβουρες επεφταν
Ένα μικρό βιντεάκι με τουφεκιές στα επιβλαβή! Ελπίζω να σας αρέσει.
Μπράβο Γιώργο. Ωραίο βίντεο φίλε.Ένα μικρό βιντεάκι με τουφεκιές στα επιβλαβή! Ελπίζω να σας αρέσει.
Να σαι καλά φίλε, σε ευχαριστώ!Μπράβο Γιώργο. Ωραίο βίντεο φίλε.
Ωραίος!!!!Ένα μικρό βιντεάκι με τουφεκιές στα επιβλαβή! Ελπίζω να σας αρέσει.
@Michael03 ότι σού λέω!!!
μαμηστετεςςςς μου εχουνε κατατρυπιση τα λαστιχα ποτισματος επανω στο κτημα
Μιχάλη τα μαζεύεις και τα πετάς μετά? Εγώ ούτε που τις ακουμπάω! Ξεπατωσα και εγώ δύο pica pica σήμερα. Δεν έχει πολλές ούτε φέτος.
Ναι αναγκαστικα γιατι χτυπησαμε πολλες. Θα βρωμαγε ο τοποςΜιχάλη τα μαζεύεις και τα πετάς μετά? Εγώ ούτε που τις ακουμπάω! Ξεπατωσα και εγώ δύο pica pica σήμερα. Δεν έχει πολλές ούτε φέτος.
Τις τρώνε τα ζουδια τη νύχτα. Νυφίτσες, κουνάβια, αλεπούδες, δεν αφήνουν τίποτα.Ναι αναγκαστικα γιατι χτυπησαμε πολλες. Θα βρωμαγε ο τοπος
Σε 2 μερες χτυπησαμε καμια 35 αρια. Που να τις φανε ολεςΤις τρώνε τα ζουδια τη νύχτα. Νυφίτσες, κουνάβια, αλεπούδες, δεν αφήνουν τίποτα.
Έχω κάνει πολύ χειρότερα. Πίστεψέ με, τίποτα δεν πάει χαμένο.Σε 2 μερες χτυπησαμε καμια 35 αρια. Που να τις φανε ολες. Αλλα ναι εχεις δικιο τις τρωνε.
Γεννοκτονια εκανες εσυ χαχαΈχω κάνει πολύ χειρότερα. Πίστεψέ με, τίποτα δεν πάει χαμένο.
Έχω κάνει ασχήμιες. Μέχρι τριψήφιο μόνος μου 20/8 απογευματινή κούρνια, πριν χρόνια.Γεννοκτονια εκανες εσυ χαχα