παλιοπαιδωωωωω κηδειες εκαμες παλιιιιιΑφού έκατσα λίγο για φάσσα μετά πήγα στο πόστο μου και πήρα μερικές...
View attachment 33339

παλιοπαιδωωωωω κηδειες εκαμες παλιιιιιΑφού έκατσα λίγο για φάσσα μετά πήγα στο πόστο μου και πήρα μερικές...
View attachment 33339
Το κίτρινο είναι το prima fast του Ναυπλιώτη Μιχάλη;Τον ευχαριστήθηκα αυτο τον ντουμπλέView attachment 33635
J&b 30αρι είναι…….φέτος τα πήρα και εχει αλλάξει κάλυκα. Είναι ωραίο φυσιγγακι.Το κίτρινο είναι το prima fast του Ναυπλιώτη Μιχάλη;
Είσαι σίγουρος;;;Είναι ωραίο φυσιγγακι
1000%Είσαι σίγουρος;;;![]()
Ρε τις καργιες!!!!!Τον ευχαριστήθηκα αυτο τον ντουμπλέView attachment 33635
Ποιο πουλί λέτε κόρακα Μάνο;Πρωινός καφές για καμιά τσιχλιτσα.τσιχλες δεν είχε αλλά ένας κόρακας την πλήρωσε που είχε το θράσος να περάσει πάνω από το κεφάλι μου.
Αν ο αυλός σου είναι 18.3 το Ντεμι βγαίνει 4.5/10 και το διαστερο 6/10.Έριξα σε χαρτόνια χτες και σήμερα. Μόλις βρω καιρό και τα επεξεργαστώ θα τα ανεβάσω.
Στο χαρτί η ένδειξη ήταν ότι θα έβαζα όριο τα 35μ για το 3* μαμά με νο9 32γρ.
Στην πράξη είδα ότι η καρακάξα πέφτει και λίγο μακρύτερα καλά.
Στα μπασιματα, επειδή μου αρέσουν οι μακρινές τουφεκιές κιόλας, λογικά θα είμαι με 2* και σκάγια νο8, γιατί καμιά φορά έχουμε και απρόοπτα
Αν είναι μέρα με στρωτά πουλιά σε λογικές αποστάσεις εννοείται θα ανοίξει ανάλογα το τσοκ.
Όλα τα επιβλαβή εγώ τα λέω κοράκιαΠοιο πουλί λέτε κόρακα Μάνο;
Λιτότητα ... Μ' αρέσεις ...Όλα τα επιβλαβή εγώ τα λέω κοράκια
Οκ απλά να ξέρεις ότι τα κοράκια απαγορεύεται να τα κυνηγάμε οποτε καλό είναι να τα λες όλα κάτι που επιτρέπεται όπως καργιεςΌλα τα επιβλαβή εγώ τα λέω κοράκια
Μάνο αυτό το είχα φτιάξει πέρσι.Όλα τα επιβλαβή εγώ τα λέω κοράκια
Βασίλη μπράβο πολύ ωραία δουλειά.Μάνο αυτό το είχα φτιάξει πέρσι.
Δεν είναι ενημερωμένο για φέτος οπότε δες μόνο τα επιβλαβή ...
ότι διατάξετε .... νέα έκδοση ...Βασίλη μπράβο πολύ ωραία δουλειά.
Δύο παρατηρήσεις έχω : η κάργια έχει επιστημονικό όνομα : Corvus monedula
Η ασπρομέτωπη χήνα έχει επιστημονικό όνομα : Anser albifrons
Τέλος ο κοινότερος φαινότυπος του αγριοπερίστερου δεν είναι ο εικονιζόμενος αλλά αυτός που έβαλα στις φωτογραφίες ...
Καλό και επικαιροποιημένη η λίστα των θηρευσίμων στα λατινικά ονόματα των παπιών (το γένος Anas έχει αλλάξει στα σφυριχτάρια και έγινε Mareca και στις σαρσέλλες και στις χουλιαρόπαπιες έγινε Spatula !!!) ... (εδώ όμως γράφουν λάθος την σταχτοκουρούνα...)
Τα είδα και εγώ ... είχα ανοίξει 3 pdf ... το δικό μου, το παραπάνω και την ρυθμιστική.Καλό και επικαιροποιημένη η λίστα των θηρευσίμων στα λατινικά ονόματα των παπιών (το γένος Anas έχει αλλάξει στα σφυριχτάρια και έγινε Mareca και στις σαρσέλλες και στις χουλιαρόπαπιες έγινε Spatula !!!) ... (εδώ όμως γράφουν λάθος την σταχτοκουρούνα...)
Ξέρεις εσύ τώρα! χαχαχαχαχαχα![]()