Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έριξα σε χαρτόνια χτες και σήμερα. Μόλις βρω καιρό και τα επεξεργαστώ θα τα ανεβάσω.
Στο χαρτί η ένδειξη ήταν ότι θα έβαζα όριο τα 35μ για το 3* μαμά με νο9 32γρ.
Στην πράξη είδα ότι η καρακάξα πέφτει και λίγο μακρύτερα καλά.
Στα μπασιματα, επειδή μου αρέσουν οι μακρινές τουφεκιές κιόλας, λογικά θα είμαι με 2* και σκάγια νο8, γιατί καμιά φορά έχουμε και απρόοπτα ;)
Αν είναι μέρα με στρωτά πουλιά σε λογικές αποστάσεις εννοείται θα ανοίξει ανάλογα το τσοκ.
Αν ο αυλός σου είναι 18.3 το Ντεμι βγαίνει 4.5/10 και το διαστερο 6/10.

Γνώμη μου βάλε πάνω το διαστερο και δώσε πόνο.

Μάνο αυτό το είχα φτιάξει πέρσι.
Δεν είναι ενημερωμένο για φέτος οπότε δες μόνο τα επιβλαβή ...
Βασίλη μπράβο πολύ ωραία δουλειά.
Δύο παρατηρήσεις έχω : η κάργια έχει επιστημονικό όνομα : Corvus monedula
Η ασπρομέτωπη χήνα έχει επιστημονικό όνομα : Anser albifrons
Τέλος ο κοινότερος φαινότυπος του αγριοπερίστερου δεν είναι ο εικονιζόμενος αλλά αυτός που έβαλα στις φωτογραφίες ...

Attachments

• E01 1 DSC08337.JPG
    E01 1 DSC08337.JPG
    333,5 KB · Προβολές: 45
  • E01 1 DSC09269.JPG
    E01 1 DSC09269.JPG
    443,9 KB · Προβολές: 46
  • E01 1 DSC01823.JPG
    E01 1 DSC01823.JPG
    456,7 KB · Προβολές: 45
Βασίλη μπράβο πολύ ωραία δουλειά.
Δύο παρατηρήσεις έχω : η κάργια έχει επιστημονικό όνομα : Corvus monedula
Η ασπρομέτωπη χήνα έχει επιστημονικό όνομα : Anser albifrons
Τέλος ο κοινότερος φαινότυπος του αγριοπερίστερου δεν είναι ο εικονιζόμενος αλλά αυτός που έβαλα στις φωτογραφίες ...
ότι διατάξετε .... νέα έκδοση ...

ps
Να πω εδώ ότι τις φωτογραφίες τις είχα βρει από τον κυν. σύλλογο Προσοτσάνης αν δεν κάνω λάθος

Attachments

Και αυτό είναι καλό παίδες ...

https://dasarxeio.com/2013/08/07/7157/
Καλό και επικαιροποιημένη η λίστα των θηρευσίμων στα λατινικά ονόματα των παπιών (το γένος Anas έχει αλλάξει στα σφυριχτάρια και έγινε Mareca και στις σαρσέλλες και στις χουλιαρόπαπιες έγινε Spatula !!!) ... (εδώ όμως γράφουν λάθος την σταχτοκουρούνα...)
Ξέρεις εσύ τώρα! χαχαχαχαχαχα :D

Καλό και επικαιροποιημένη η λίστα των θηρευσίμων στα λατινικά ονόματα των παπιών (το γένος Anas έχει αλλάξει στα σφυριχτάρια και έγινε Mareca και στις σαρσέλλες και στις χουλιαρόπαπιες έγινε Spatula !!!) ... (εδώ όμως γράφουν λάθος την σταχτοκουρούνα...)
Ξέρεις εσύ τώρα! χαχαχαχαχαχα :D
Τα είδα και εγώ ... είχα ανοίξει 3 pdf ... το δικό μου, το παραπάνω και την ρυθμιστική.
Τις είδα τις διαφορές αλλά δεν ήξερα ποιο είναι το σωστό ...

Κάνε και εσύ καμιά δουλειά :) ... να το excel ... διόρθωσε τα ονόματα και ανέβασέ το να το φτιάξω pdf.

https://www.mediafire.com/file/zlh9...%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1.zip/file

Status
Not open for further replies.
Back