Μπραβο doc! Ξεκινά ζέσταμα για τις πιτσιλωτες! Εγώ δεν έχω πάει σχεδόν καθόλου για κορακια γιατι μας έφαγε η δουλειά φετος. Μόνο ξεκαρφωτες έχω τσιμπήσει καμια 20αρια ομως.Απογευματινό καρακαξοκαρτερο σήμερα. Το περσινό καρτέρι που ήταν φωτιά, δε δουλεύει φέτος, ίσως τις έκαψα πέρσι εκεί. Μόνο μία πήρα στο σημείο αυτό σήμερα. Συνολικά 6 άσχημες καταρριπτηκαν με προσεκτικές μονοτουφεκιες. Φυσίγγια απ'όλων, nsi 28gr no7.5 , δουβρης και Ρουμελιώτη 32γρ νο9, όλα εξαιρετικά σε αποστάσεις 20-40μ. Σήμερα την ευχαριστήθηκα την καραμπίνα μου, μιας και βρήκα ευκαιρία να ρίξω λίγες επιτέλους τουφεκιές.
Ενδεικτικά όσες έπεσαν δίπλα σχετικά
Η μία που φαίνεται σαν να στέκεται έπεσε από ψηλά με κατακόρυφη βολή, στριφογυρίζοντας με ανοιχτά φτερά σαν να χόρευε ζεϊμπέκικο και στάθηκε λες και την είχα τοποθετήσει για κραχτη. Νομίζω ότι τις τράβηξε αυτό τις αδελφές της.
Αν και είμαι λάτρης της καραμπίνας,το ομολογώ πως την ομορφιά και τη γοητεία που έχουν τα δίκανα, πλάγια/super pose,δεν υπάρχει!Λίγα πράγματα σήμερα. Τρυγόνι ούτε για δείγμα.
View attachment 32685
Τώρα μιλάς σωστά !Αν και είμαι λάτρης της καραμπίνας,το ομολογώ πως την ομορφιά και τη γοητεία που έχουν τα δίκανα, πλάγια/super pose,δεν υπάρχει!
Και εγώ αμετανόητος αυτογεμακιας ήμουν αλλά όταν πήρα το s.p αλλαξα γνώμη αλλά θα πάρω αρκετες φορές την καραμπίνα μέσα στη χρονιά για να πατήσω τις άστοχες τριαρες μου και να το ευχαριστηθώ ρε παιδί μου!!!Αν και είμαι λάτρης της καραμπίνας,το ομολογώ πως την ομορφιά και τη γοητεία που έχουν τα δίκανα, πλάγια/super pose,δεν υπάρχει!
Άρα βρήκες και τον συνδυασμό σου για τα μπασιματα...Σε άλλος μέρος σήμερα, με καλαμιές δίπλα στο ποτάμι, αλλά το έχουμε κάψει απ' τις προηγούμενες χρονιές. Μόνο σε πορεία ψηλωμενες, επεχείρησα δύο μακρινές τουφεκιές και δικαιώθηκα με 3* και Ρουμελιώτη 32γρ νο9, η της φωτό έπεσε απ' τα 40μ και μια αδερφή της απ' τα 50 ζωντανή όμως (λογικό) και δεν πήγα καν να τη βρω.
Έριξα σε χαρτόνια χτες και σήμερα. Μόλις βρω καιρό και τα επεξεργαστώ θα τα ανεβάσω.Άρα βρήκες και τον συνδυασμό σου για τα μπασιματα...
Ααχχχ που είναι οι μέρες που στα μπασιματα ειχα το **** πάνω και απλά διάλεγα τις καλες??? Και εγώ για τα μπασιματα ** και 8αρι στα μαμισια τσοκ και brain tm.Έριξα σε χαρτόνια χτες και σήμερα. Μόλις βρω καιρό και τα επεξεργαστώ θα τα ανεβάσω.
Στο χαρτί η ένδειξη ήταν ότι θα έβαζα όριο τα 35μ για το 3* μαμά με νο9 32γρ.
Στην πράξη είδα ότι η καρακάξα πέφτει και λίγο μακρύτερα καλά.
Στα μπασιματα, επειδή μου αρέσουν οι μακρινές τουφεκιές κιόλας, λογικά θα είμαι με 2* και σκάγια νο8, γιατί καμιά φορά έχουμε και απρόοπτα![]()
Αν είναι μέρα με στρωτά πουλιά σε λογικές αποστάσεις εννοείται θα ανοίξει ανάλογα το τσοκ.
Μόνιμα το 2* σε μπασίματα Bill κ όπως είπες πάντα σε Ν8....Έριξα σε χαρτόνια χτες και σήμερα. Μόλις βρω καιρό και τα επεξεργαστώ θα τα ανεβάσω.
Στο χαρτί η ένδειξη ήταν ότι θα έβαζα όριο τα 35μ για το 3* μαμά με νο9 32γρ.
Στην πράξη είδα ότι η καρακάξα πέφτει και λίγο μακρύτερα καλά.
Στα μπασιματα, επειδή μου αρέσουν οι μακρινές τουφεκιές κιόλας, λογικά θα είμαι με 2* και σκάγια νο8, γιατί καμιά φορά έχουμε και απρόοπτα
Αν είναι μέρα με στρωτά πουλιά σε λογικές αποστάσεις εννοείται θα ανοίξει ανάλογα το τσοκ.
Μονιμα Κικς και νο9 φιλαρακι, δεν χρειαστηκε κατι περισσοτερο ποτε...Μόνιμα το 2* σε μπασίματα Bill κ όπως είπες πάντα σε Ν8....
Εσύ.....Μονιμα Κικς και νο9 φικαρακι, δεν χρειαστηκε κατι περισσοτερο ποτε...
Δεν ρωτησα κυριε σταθερε...απλα ειπα πως παω εγωΕσύ.....
Εμένα με ρωτάς που είμαι "σταθερός"..;;;![]()
Εγώ πάλι εύχομαι να το επιτρέψουν τα οικονομικά μου και να καταφέρω να αγοράσω ένα super poze που λαχταράω χρόνια! (Και ας μην έχω γνώσεις για την επιλογή του κατάλληλου...ας εθει η ώρας το καλό και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσετε !)Και εγώ αμετανόητος αυτογεμακιας ήμουν αλλά όταν πήρα το s.p αλλαξα γνώμη αλλά θα πάρω αρκετες φορές την καραμπίνα μέσα στη χρονιά για να πατήσω τις άστοχες τριαρες μου και να το ευχαριστηθώ ρε παιδί μου!!!
Με το καλό και όταν έρθει η ώρα το καλύτερο της περίστασης θα πάρεις !Εγώ πάλι εύχομαι να το επιτρέψουν τα οικονομικά μου και να καταφέρω να αγοράσω ένα super poze που λαχταράω χρόνια! (Και ας μην έχω γνώσεις για την επιλογή του κατάλληλου...ας εθει η ώρας το καλό και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσετε !)
Τι όπλο έχεις τώρα και ποιό ποζέ σου αρέσει να πάρεις?Εγώ πάλι εύχομαι να το επιτρέψουν τα οικονομικά μου και να καταφέρω να αγοράσω ένα super poze που λαχταράω χρόνια! (Και ας μην έχω γνώσεις για την επιλογή του κατάλληλου...ας εθει η ώρας το καλό και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσετε !)
Τα τελευταία 10 χρόνια κυνηγάω με μια Benelli comfort αλλά κάνω και 5-6κυνηγια με ένα μονοκανο Baical...για τη "γλύκα"της μονής και ξερής τουφεκιάς!Τι όπλο έχεις τώρα και ποιό ποζέ σου αρέσει να πάρεις?