Kostas ContraDosi
Moderator
Στο είπα κ προχθές...μη ξανά γράφω τα ίδια...

Στο είπα κ προχθές...μη ξανά γράφω τα ίδια...
Ρε φίλε πρέπει να το έχω δει εκατοντάδες φορες!!!!!
Για να παρηγορεισαι οτι δεν κλαμπανιζεις μονο εσυ???Ρε φίλε πρέπει να το έχω δει εκατοντάδες φορες!!!!!
Όποιος λέει ότι δεν κλαμπανιζει και δεν πεταλωνει είναι ψευτης! Ο πανθηρας τα πετυχε αλλα πρεπει να εριχνε λαμπρο και αναστηθηκαν τα κορακια!!! Με αυτά τα καρτούν μεγάλωσα και ακόμα τα βλεπω! Αυτά που βλέπουν τα πιτσιρίκια τωρα είναι παναθλια!Για να παρηγορεισαι οτι δεν κλαμπανιζεις μονο εσυ???
Καλα ρε συ.Ο καθενας οτι εχει συνηθισει απο την "εποχη" του.Αν δωσεις σε ενα παιδακι τη σημερον να δει ποκεμον,θα φρικαρει.Η γενια μου πχ με αυτα μεγαλωσε.Όποιος λέει ότι δεν κλαμπανιζει και δεν πεταλωνει είναι ψευτης! Με αυτά τα καρτούν μεγάλωσα και ακόμα τα βλεπω! Αυτά που βλέπουν τα πιτσιρίκια τωρα είναι παναθλια!
Τα ποκεμον και οι τωρινές παπαριες δεν κυνηγανε! Ο πανθηρας και ο Ελμερ Φαντ κυνηγουσαν!!!!Καλα ρε συ.Ο καθενας οτι εχει συνηθισει απο την "εποχη" του.Αν δωσεις σε ενα παιδακι τη σημερον να δει ποκεμον,θα φρικαρει.Η γενια μου πχ με αυτα μεγαλωσε.
![]()
Θελει διορθωση το κοντάκι πάντως, γτ ψηλοντουφεκαειΡε φίλε πρέπει να το έχω δει εκατοντάδες φορες!!!!!
Που να δεις τι παθαίνει όταν πάει για ψαρεμα....Θελει διορθωση το κοντάκι πάντως, γτ ψηλοντουφεκαει![]()
Πωπω φιλε έχουν γινει τα καρύδια και έπεφταν σαν στραβες το πρωί σε κάτι μεγάλες καρυδιες και μαζί τους τραβάνε καρακαξες και καργιες. Αν δεν βαριέμαι αύριο θα φάνε μολύβι αντί για καρυδια.Νωρίς νωρίς έπεσε η πρώτη πάλι... Σήμερα με το 725 sporter II View attachment 32260
Και εγώ σε παρατημενες καρυδιές και συκιές την έστησα. 6-7 ακομα έχουν ήδη αποδήμησει σήμερα και θα έχει και συνέχεια τις επόμενες μέρες...Πωπω φιλε έχουν γινει τα καρύδια και έπεφταν σαν στραβες το πρωί σε κάτι μεγάλες καρυδιες και μαζί τους τραβάνε καρακαξες και καργιες. Αν δεν βαριέμαι αύριο θα φάνε μολύβι αντί για καρυδια.
Δν έχει σημασία...ξηρός καρπός είναι κι αυτός..Αν δεν βαριέμαι αύριο θα φάνε μολύβι αντί για καρυδια.
Μπράβο κομάντο μου, Είσαι ο καλύτερος!!!![]()
Καφεδάκι με τα κορίτσια σήμερα…Συν καμιά 12αρια πεσμένες μέσα στα βάτα!
Γεια σου Χρηστάρα μου!!!Μπράβο κομάντο μου, Είσαι ο καλύτερος!!!