Επιβλαβή Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για να παρηγορεισαι οτι δεν κλαμπανιζεις μονο εσυ???
Όποιος λέει ότι δεν κλαμπανιζει και δεν πεταλωνει είναι ψευτης! Ο πανθηρας τα πετυχε αλλα πρεπει να εριχνε λαμπρο και αναστηθηκαν τα κορακια!!! Με αυτά τα καρτούν μεγάλωσα και ακόμα τα βλεπω! Αυτά που βλέπουν τα πιτσιρίκια τωρα είναι παναθλια!

Όποιος λέει ότι δεν κλαμπανιζει και δεν πεταλωνει είναι ψευτης! Με αυτά τα καρτούν μεγάλωσα και ακόμα τα βλεπω! Αυτά που βλέπουν τα πιτσιρίκια τωρα είναι παναθλια!
Καλα ρε συ.Ο καθενας οτι εχει συνηθισει απο την "εποχη" του.Αν δωσεις σε ενα παιδακι τη σημερον να δει ποκεμον,θα φρικαρει.Η γενια μου πχ με αυτα μεγαλωσε.
topic.

Καλα ρε συ.Ο καθενας οτι εχει συνηθισει απο την "εποχη" του.Αν δωσεις σε ενα παιδακι τη σημερον να δει ποκεμον,θα φρικαρει.Η γενια μου πχ με αυτα μεγαλωσε.
topic.
Τα ποκεμον και οι τωρινές παπαριες δεν κυνηγανε! Ο πανθηρας και ο Ελμερ Φαντ κυνηγουσαν!!!!

Νωρίς νωρίς έπεσε η πρώτη πάλι... Σήμερα με το 725 sporter II View attachment 32260
Πωπω φιλε έχουν γινει τα καρύδια και έπεφταν σαν στραβες το πρωί σε κάτι μεγάλες καρυδιες και μαζί τους τραβάνε καρακαξες και καργιες. Αν δεν βαριέμαι αύριο θα φάνε μολύβι αντί για καρυδια.

Πωπω φιλε έχουν γινει τα καρύδια και έπεφταν σαν στραβες το πρωί σε κάτι μεγάλες καρυδιες και μαζί τους τραβάνε καρακαξες και καργιες. Αν δεν βαριέμαι αύριο θα φάνε μολύβι αντί για καρυδια.
Και εγώ σε παρατημενες καρυδιές και συκιές την έστησα. 6-7 ακομα έχουν ήδη αποδήμησει σήμερα και θα έχει και συνέχεια τις επόμενες μέρες...

CF1-D2083-4-AA4-4-F5-C-8629-1-C0-BD3-FF2972.jpg

Καφεδάκι με τα κορίτσια σήμερα…Συν καμιά 12αρια πεσμένες μέσα στα βάτα!

Status
Not open for further replies.
Back