Εγγλέζικο

Xaxaxaxxaax θυμαμε που τσακοθηκαμε κιολας λαχανο καροτο η χοριατικη και τελικα μονο αυτη εμηνε στο τραπεζη χχαχαχαχααχαχ
Παντος φιλε παρολο φετος που καψαμε τον Εβρο μου ελιψε πολυ που δεν πηγαμε για φασσα.!!
 
Παιδιά έχω χτυπήσει καραγκιδες 4 - 5 φορές

Όλες από ένα έως 3 κιλά

Η δύναμη που έχουν είναι απίστευτη για το βάρος τους
Η μία 2 κιλά ψάρι την βρήκα ψαχνό χωρίς να πάθει άλλη ζημιά και τράβαγε βέργα 6,75 1.3 μήκος και αμολαγα και από το μουλινε!!
όντος ήταν μεγάλη μαγκιά που την έβγαλε πάνω αυτός.
 
Ωραίο ψάρι αλλά εγώ δεν είδα κάποια δυσκολία πέρα από το απόχιασμα! Έχει τύχει σε φίλο να πιάσει 6 κιλά κυνηγό με πολύ ελαφρύ εξοπλισμό και ήρθε έξω σαν σακούλα. Όταν τον έφερε στη στεριά του έβγαλε από το στόμα μια ζαργάνα 70 πόντους!! Του είχε κάτσει στο λαιμό και δεν μπορούσε να κουνήσει!!! Εγώ εκείνη την ημέρα έβγαλα μια παλαμίδα 2 κιλά και δεν μπορούσα να την φέρω πάνω από τα κεφάλια που έκανε! Πάντως ξαναλέω πολύ ωραίο ψάρι, έπαθλο και μπράβο του! :)
 
Last edited:
Αν ξερεις να χειριστεις σωστα την εγγλεζικη τεχνικη κανεις θαυματα..Εχω δει να βγαζουν λαβρακια 3-7 κιλα με 12αρα μανα και 10αρι παραμαλλο..Τα ψαρια απο την κουραση,εβγαιναν σκασμενα στην στερια...Μονο τα βραγχια κουνουσαν!!!
 
Μέχρι 14,6 παράμαλλο δουλεύω, παρακάτω δεν βάζω γιατί κάποτε που δοκίμασα 12, είχα κοψίματα. Γνώμη μου είναι ότι παράμαλλα κάτω από 14,6, θέλουν πανάκριβα καλάμια με ελάχιστο action και μύτες που να καταλήγουν σαν τρίχες.
Προσωπικά μόνο Grandmax.
 
Μέχρι 14,6 παράμαλλο δουλεύω, παρακάτω δεν βάζω γιατί κάποτε που δοκίμασα 12, είχα κοψίματα. Γνώμη μου είναι ότι παράμαλλα κάτω από 14,6, θέλουν πανάκριβα καλάμια με ελάχιστο action και μύτες που να καταλήγουν σαν τρίχες.
Προσωπικά μόνο Grandmax.
Να προσθέσω επίσης ότι με 12αρι παράμαλλο πρέπει να πέσεις αρκετά και σε μάνα για να δουλεύουν αρμονικά και να υπάρχει η απαραίτητη ελαστικότητα.εγω πάντα 14αρι της παραπάνω εταιρίας όπως είπα και για μάνα yo zuri 16αρι
 
Μετά από 2 ψαρέματα τραγωδίες στο νησί και αφού μάζεψα δούλεμα ακόμα και από τον παπά του χωριού, τελευταία μέρα στο απογευματινό είχα ραντεβόυ με τα μελανούρια και έβγαλα τα σπασμένα.. Φιλική συμμετοχή η λίτσα που πίστεψα ότι θα την χάσω αλλά τελικά βγήκε. Ευτυχώς είχα τον αδερφό μου μαζί για α' χειριστή απόχης. Μάζεψα κατά τις 20:15 ενώ μπορούσα να ψαρέψω για μισή ωρίτσα ακόμα μιας και χόρτασα με το παραπάνω..


 
Θα πάμε μαζί ρε και θα πάρουμε τους αδερφούς μας για αποχιαστές! .sarcastic.
Να βάλουμε τον έναν γενικών καθηκόντων.. φοβάμαι μην τους "χαλάσει" ο ανταγωνισμός..:D

Προσέξτε μην τις αρπάξετε και δεν ξέρετε από ποιον αδερφό σας έρχονται. .sarcastic.

Ωραία ψάρια και με τέτοιο λεπτό εξοπλισμό το σήκωμα των ψαριών θα είναι φανταστικό!
 
Back
Top