Στο θερμοΥπάρχει μαγαζί η μόνο παραγγελίες τηλεφωνικές ; Και αν ναι που είναι ; Μεσολόγγι ;
Στο θερμοΥπάρχει μαγαζί η μόνο παραγγελίες τηλεφωνικές ; Και αν ναι που είναι ; Μεσολόγγι ;
Δεν ξέρω, έχω αμφιβολίες, ισπανικες γέμιζε.Καποιο 32άρι του (μαυρο καλυκα) γεμιζε προχθες, και εβαζε Aquila....εβαλε βιντεο στο FB.
Φεύγα!Από τριμη έχει πάρει κανένας?έχει καλά φυσιγγια?πιο πολύ ενδιαφέρομαι για κάποια διασπορας που βγάζει.
ΠλακωτόΦεύγα!
μονο απο fiochhi αμα βρεις απο cheditte ο μαυρουλης σταματησε να τα φερνει εδω και καιρο.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν φυσίγγια στην αγορά με ch6/jk6 ;
Στο Θέρμο αιτωλοακαρνανιας ειναι. Οντως φτιαχνει καλα φυσιγγια . Ενα 33γρ με sipe , ισως το βγαζει ακομα ηταν καλυτερο και απο το λ. καφε στα χοντρα θυμαμαι, πριν λιγα χρονια. Χρησιμοποιουνται πολυ στη περιοχη του για λαγο, φασσα . Τωρα τελευταια βγαζει καλα δραμια, μου ειπαν χρηστες , δεν εχω αποψη.Δε νομιζω να συνεχιζει με G3000 διοτι πλεον δε τα γεμιζει στο κατάστημά της αλλα στο Μαυρούλη....αν τα γεμιζε μονη της, ισως πιστευα στην ακρη του μυαλου μου πως αν ειχε στοκ σε πυριτιδα G3000 να υπηρχε το ενδεχομενο να τη βρισκαμε στο φυσιγγι της....ισως κ στα δύο (30&32)...πλεον αυτο που πιστευω ΕΓΩ ειναι πως τα γεμιζει κ τα δυο με Aquila οπως γεμιζει κ ο Παπατριανταφύλλου στο Μεσολόγγι...
(O Rocket).
Το 33 sipe σε κόκκινο κάλυκα ήταν εξαιρετικό σε φασσα και παπί...μετά απ ότι έμαθα το γέμισε με mbx32 αλλά δεν το δοκίμασα. Πλέον δεν ξέρω με τι πυρίτιδα το γεμίζει.Στο Θέρμο αιτωλοακαρνανιας ειναι. Οντως φτιαχνει καλα φυσιγγια . Ενα 33γρ με sipe , ισως το βγαζει ακομα ηταν καλυτερο και απο το λ. καφε στα χοντρα θυμαμαι, πριν λιγα χρονια. Χρησιμοποιουνται πολυ στη περιοχη του για λαγο, φασσα . Τωρα τελευταια βγαζει καλα δραμια, μου ειπαν χρηστες , δεν εχω αποψη.
Σεταπ πληρες απο αυτο με την sipe εχουμε??????Το 33 sipe σε κόκκινο κάλυκα ήταν εξαιρετικό σε φασσα και παπί...μετά απ ότι έμαθα το γέμισε με mbx32 αλλά δεν το δοκίμασα. Πλέον δεν ξέρω με τι πυρίτιδα το γεμίζει.
Όχι Βαγγέλη, όταν το έριχνα δεν είχα ασχοληθεί με ιδιογομωση. Πάντως ηθελε το κρυο του...Σεταπ πληρες απο αυτο με την sipe εχουμε??????
Ετσι απο περιεργεια.......
Ετσι πιστευω κι εγω....Στο Θέρμο αιτωλοακαρνανιας ειναι. Οντως φτιαχνει καλα φυσιγγια . Ενα 33γρ με sipe , ισως το βγαζει ακομα ηταν καλυτερο και απο το λ. καφε στα χοντρα θυμαμαι, πριν λιγα χρονια. Χρησιμοποιουνται πολυ στη περιοχη του για λαγο, φασσα . Τωρα τελευταια βγαζει καλα δραμια, μου ειπαν χρηστες , δεν εχω αποψη.
Πυριτιδα ;Ετσι πιστευω κι εγω....
Και απ'οσα βλεπω να γραφονται δηλαδη.
Μάλιστα, πριν λιγες ημερες, λανσαρε 3 νεα φυσίγγια στο FB...
66 βολο στα 405m/s
36 βολο στα 430m/s
10 βολο στα 417m/s.....ρελιαστά με τζαμάκι όλα τους.
Θα δω αν εγραφε κατι στην αναρτηση κ δε το ειδα.Πυριτιδα ;
Σίγουρα δεν λέει...Πυριτιδα ;
Είναι με gm3 ακόμα?Αντί μπλε σκούρο έβαλε μπλε διαφανές....να μπορούν να διακρίνονται τα σκαγια το μέγεθος τους και το βύσμα λέει!!
Κατα τα λεγόμενα του...Είναι με gm3 ακόμα?