Γνώμες Φυσιγγίων

Δε νομιζω να συνεχιζει με G3000 διοτι πλεον δε τα γεμιζει στο κατάστημά της αλλα στο Μαυρούλη....αν τα γεμιζε μονη της, ισως πιστευα στην ακρη του μυαλου μου πως αν ειχε στοκ σε πυριτιδα G3000 να υπηρχε το ενδεχομενο να τη βρισκαμε στο φυσιγγι της....ισως κ στα δύο (30&32)...πλεον αυτο που πιστευω ΕΓΩ ειναι πως τα γεμιζει κ τα δυο με Aquila οπως γεμιζει κ ο Παπατριανταφύλλου στο Μεσολόγγι...;)
(O Rocket).
Στο Θέρμο αιτωλοακαρνανιας ειναι. Οντως φτιαχνει καλα φυσιγγια . Ενα 33γρ με sipe , ισως το βγαζει ακομα ηταν καλυτερο και απο το λ. καφε στα χοντρα θυμαμαι, πριν λιγα χρονια. Χρησιμοποιουνται πολυ στη περιοχη του για λαγο, φασσα . Τωρα τελευταια βγαζει καλα δραμια, μου ειπαν χρηστες , δεν εχω αποψη.

Στο Θέρμο αιτωλοακαρνανιας ειναι. Οντως φτιαχνει καλα φυσιγγια . Ενα 33γρ με sipe , ισως το βγαζει ακομα ηταν καλυτερο και απο το λ. καφε στα χοντρα θυμαμαι, πριν λιγα χρονια. Χρησιμοποιουνται πολυ στη περιοχη του για λαγο, φασσα . Τωρα τελευταια βγαζει καλα δραμια, μου ειπαν χρηστες , δεν εχω αποψη.
Το 33 sipe σε κόκκινο κάλυκα ήταν εξαιρετικό σε φασσα και παπί...μετά απ ότι έμαθα το γέμισε με mbx32 αλλά δεν το δοκίμασα. Πλέον δεν ξέρω με τι πυρίτιδα το γεμίζει.

Το 33 sipe σε κόκκινο κάλυκα ήταν εξαιρετικό σε φασσα και παπί...μετά απ ότι έμαθα το γέμισε με mbx32 αλλά δεν το δοκίμασα. Πλέον δεν ξέρω με τι πυρίτιδα το γεμίζει.
Σεταπ πληρες απο αυτο με την sipe εχουμε??????
Ετσι απο περιεργεια.......

Ετσι πιστευω κι εγω....
Και απ'οσα βλεπω να γραφονται δηλαδη.
Μάλιστα, πριν λιγες ημερες, λανσαρε 3 νεα φυσίγγια στο FB...
66 βολο στα 405m/s
36 βολο στα 430m/s
10 βολο στα 417m/s.....ρελιαστά με τζαμάκι όλα τους.

Last edited:
Ετσι πιστευω κι εγω....
Και απ'οσα βλεπω να γραφονται δηλαδη.
Μάλιστα, πριν λιγες ημερες, λανσαρε 3 νεα φυσίγγια στο FB...
66 βολο στα 405m/s
36 βολο στα 430m/s
10 βολο στα 417m/s.....ρελιαστά με τζαμάκι όλα τους.
Πυριτιδα ;

Καλησπέρα ομάδα.. Για πείτε όσοι έχετε δοκιμάσει το 34αρι του Ρουμελιώτη και το nsi speed 34 ποιο θεωρείτε καλύτερο? Επίσης μια γνώμη και για το special palombe τα αξίζει τα λεφτά του για υδρόβια και φάσσα από Νοέμβρη και μετά?

Back