Γνώμες Φυσιγγίων

Από πού είναι αυτό Κώστα;
Μικρο βιοτεχνης στον Πυργο....καταστημα το οποιο το κρατα ακομη η κυρία Γωγώ μεχρινα συνταξιοδοτηθή.
Τα οποια τα γεμιζει φασόν πλεον στο Μαυρούλη......πριν 5-6 γεμιζε το 30άρι του (γαλάζιο) με G3000 στο 1.60 και ηταν χάρος κανονικος.

Μικρο βιοτεχνης στον Πυργο....καταστημα το οποιο το κρατα ακομη η κυρία Γωγώ μεχρινα συνταξιοδοτηθή.
Τα οποια τα γεμιζει φασόν πλεον στο Μαυρούλη......πριν 5-6 γεμιζε το 30άρι του (γαλάζιο) με G3000 στο 1.60 και ηταν χάρος κανονικος.
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα

Σ

Συγνώμη Τριμμη εννοούσα.
Βγαζει πολλους τυπους αυτος.....απο 24gr ξεκιναει....μαλιστα ενα σκοπευτικο 28gr 8½ ειναι γρηγορο κ παιζει στα 410 m/s κατα Γ.Μ.Ο. το πρόστοιχο....χε χε χε.
Το βγαζει σε 7½,8½ & 9½....fiocchi κάλυκας μπλε.
Στο σκοπευτηριο σε 8½ που το εριξα, το συμπαθησα ως ενος σημειου....τιμη 8.50€.

Μπορούμε να τα βρούμε κάπου;

Εάν συνεχίζει;; να το γεμίζει με g3000 , τότε θα αξίζει το φυσίγγι....
Εάν ναι, φορτωστε...
Δε νομιζω να συνεχιζει με G3000 διοτι πλεον δε τα γεμιζει στο κατάστημά της αλλα στο Μαυρούλη....αν τα γεμιζε μονη της, ισως πιστευα στην ακρη του μυαλου μου πως αν ειχε στοκ σε πυριτιδα G3000 να υπηρχε το ενδεχομενο να τη βρισκαμε στο φυσιγγι της....ισως κ στα δύο (30&32)...πλεον αυτο που πιστευω ΕΓΩ ειναι πως τα γεμιζει κ τα δυο με Aquila οπως γεμιζει κ ο Παπατριανταφύλλου στο Μεσολόγγι...;)
(O Rocket).

Δε νομιζω να συνεχιζει με G3000 διοτι πλεον δε τα γεμιζει στο κατάστημά της αλλα στο Μαυρούλη....αν τα γεμιζε μονη της, ισως πιστευα στην ακρη του μυαλου μου πως αν ειχε στοκ σε πυριτιδα G3000 να υπηρχε το ενδεχομενο να τη βρισκαμε στο φυσιγγι της....ισως κ στα δύο (30&32)...πλεον αυτο που πιστευω ΕΓΩ ειναι πως τα γεμιζει κ τα δυο με Aquila οπως γεμιζει κ ο Παπατριανταφύλλου στο Μεσολόγγι...;)
(O Rocket).
Καλά φυσιγγια πάντως ο παπαγαρυφαλλος...

Από τριμη έχει πάρει κανένας?έχει καλά φυσιγγια?πιο πολύ ενδιαφέρομαι για κάποια διασπορας που βγάζει.
Τα διασπορας τυπου direct στα 34gr τα ριχνουν αρκετοι εδω....αλλοι πινουν νερο στο όνομά τους κι αλλοι όχι.....

Back