Και πάλι ακριβω είναι.Το 34αρι μόνο δικαοιολογει κάπως την τιμή ας πούμε ? Από ότι φαινεται πυριτιδα Α1 special και επινικελωμενα σκάγια θα αξίζει μια δοκιμη . Τα αλλά τα βρίσκεις και σε Ελληνικές εταιρείες .
Και πάλι ακριβω είναι.Το 34αρι μόνο δικαοιολογει κάπως την τιμή ας πούμε ? Από ότι φαινεται πυριτιδα Α1 special και επινικελωμενα σκάγια θα αξίζει μια δοκιμη . Τα αλλά τα βρίσκεις και σε Ελληνικές εταιρείες .
Οταν ειχαν 6 ευρω το κουτί τα εβαλα εδώ αγγελία για 5 ευρώ και δεν τα επαιρνε κανείς.Καλησπέρα,
Τι γνώμες έχουμε για τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη; Ενδιαφέρομαι για τα 28αρια σε Νο8 και τα 32 επίσης. Τι ταχύτητες βγάζουν περίπου ξέρουμε?
Γιαυτο γραφω ας πούμε Κώστα .Και πάλι ακριβω είναι.
Μην πάρεις. Δεν σκοτώνουν.Καλησπέρα,
Τι γνώμες έχουμε για τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη; Ενδιαφέρομαι για τα 28αρια σε Νο8 και τα 32 επίσης. Τι ταχύτητες βγάζουν περίπου ξέρουμε?
Τα 28αρια του δεν πεφτουν κατω απο 400m/s....τσίμπα τα.Καλησπέρα,
Και μόνο που διάβασα D20 ,το έκλεισα... μακριά μου!Το καλό είναι ότι είναι με d20 και Α1
Φιλε ζαρια ειναι πως θα σου κατσει...οπως σε ολα τα φυσιγγια...Τα 32αρια που ειχα δοκιμασει δεν μου αρεσαν αντιθετως τα 30αρια του γαζωναν τοσο μου αρεσαν που φορτωσα ξανα για την επομενη χρονια ελα ομως που αλλαξε την συνταγη και η δευτερη παρτιδα που αγορασα δεν μου αρεσαν καθολου,οποτε δοκιμαζεις και οτι σου κατσει...Καλησπέρα,
Μην κοιτας την μπαρουτι για μενα ρολο παιζει η συνταγη αυτη κανει τη διαφορα πχ απο sipe οσα εμπορικα εχω δοκιμασει (nobel και lambro...)δεν μου αρεσε κανενα, καποτε μου χαρισε ενα κουτι φιλος ιδιογομωτης και ηταν ντουφεκια και πουλι, καμμια σχεση με τα εμπορικα...μια φορα μου χαρισαν ενα κουτι με d20 τα φυσιγγια ηταν μαυρο χαλι ως προς το κλεισιμο τους ολα με λακουβα και τρυπα σε αλλα φευγαν τα σκαγια, ελεγα "να τα πεταξω ή να τα ριξω?"τελικα οσα ειχαν σκαγια ακομη μεσα και τα εριξα σκοτωναν απιστευτα...αντε βγαλε συμπερασμα...Και μόνο που διάβασα D20 ,το έκλεισα... μακριά μου!
Σίγουρα δεν φταίει η μπαρούτι αλλά το στήσιμο του φυσεκιου.Μην κοιτας την μπαρουτι για μενα ρολο παιζει η συνταγη αυτη κανει τη διαφορα πχ απο sipe οσα εμπορικα εχω δοκιμασει (nobel και lambro...)δεν μου αρεσε κανενα, καποτε μου χαρισε ενα κουτι φιλος ιδιογομωτης και ηταν ντουφεκια και πουλι, καμμια σχεση με τα εμπορικα...μια φορα μου χαρισαν ενα κουτι με d20 τα φυσιγγια ηταν μαυρο χαλι ως προς το κλεισιμο τους ολα με λακουβα και τρυπα σε αλλα φευγαν τα σκαγια, ελεγα "να τα πεταξω ή να τα ριξω?"τελικα οσα ειχαν σκαγια ακομη μεσα και τα εριξα σκοτωναν απιστευτα...αντε βγαλε συμπερασμα...
ίσως η αυξημένη τιμή να οφείλεται στη διαθεσιμότηταΚαι πάλι ακριβω είναι.
Αυτα κοιτουσα προ λιγου στο fb....αξιολογες ταχυτητες στο V1 κ εχει κ ποικιλία στα φυσιγγια...μπραβο του.Ελαααα...
Παμεεεε...
8,60Αυτα κοιτουσα προ λιγου στο fb....αξιολογες ταχυτητες στο V1 κ εχει κ ποικιλία στα φυσιγγια...μπραβο του.
Το sporting 28gr ποσο βγαινει;;
Γνωρίζεις;
8,708,60
Για εσάς....8,70
Για αυτόν ρωτάει δεν ρωτάει για σένα!Για εσάς....