Γνώμες Φυσιγγίων

Το 34αρι μόνο δικαοιολογει κάπως την τιμή ας πούμε ? Από ότι φαινεται πυριτιδα Α1 special και επινικελωμενα σκάγια θα αξίζει μια δοκιμη . Τα αλλά τα βρίσκεις και σε Ελληνικές εταιρείες .
Και πάλι ακριβω είναι.

Καλησπέρα,
Τι γνώμες έχουμε για τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη; Ενδιαφέρομαι για τα 28αρια σε Νο8 και τα 32 επίσης. Τι ταχύτητες βγάζουν περίπου ξέρουμε?
Οταν ειχαν 6 ευρω το κουτί τα εβαλα εδώ αγγελία για 5 ευρώ και δεν τα επαιρνε κανείς.
Αυτή ειναι η γνωμη μου.

Και πάλι ακριβω είναι.
Γιαυτο γραφω ας πούμε Κώστα .
Πρωτοφανιστικα στην Ελληνική αγορα θα τα βαρέσουν στις τιμές όπως και να χει , το θέμα όπως έγραψα παραπανω είναι τι παίρνεις ? Γενικά το θέμα φυσιγγι και υλικα ιδιογωμοσης όπως έχει πάει έχει γίνει προϊόν πολυτελείας οι καλές εποχές έχουν περάσει .

Καλησπέρα,
Τι γνώμες έχουμε για τα φυσίγγια του Ρουμελιώτη; Ενδιαφέρομαι για τα 28αρια σε Νο8 και τα 32 επίσης. Τι ταχύτητες βγάζουν περίπου ξέρουμε?
Τα 28αρια του δεν πεφτουν κατω απο 400m/s....τσίμπα τα.

Καλησπέρα,
Φιλε ζαρια ειναι πως θα σου κατσει...οπως σε ολα τα φυσιγγια...Τα 32αρια που ειχα δοκιμασει δεν μου αρεσαν αντιθετως τα 30αρια του γαζωναν τοσο μου αρεσαν που φορτωσα ξανα για την επομενη χρονια ελα ομως που αλλαξε την συνταγη και η δευτερη παρτιδα που αγορασα δεν μου αρεσαν καθολου,οποτε δοκιμαζεις και οτι σου κατσει...

Και μόνο που διάβασα D20 ,το έκλεισα... μακριά μου!
Μην κοιτας την μπαρουτι για μενα ρολο παιζει η συνταγη αυτη κανει τη διαφορα πχ απο sipe οσα εμπορικα εχω δοκιμασει (nobel και lambro...)δεν μου αρεσε κανενα, καποτε μου χαρισε ενα κουτι φιλος ιδιογομωτης και ηταν ντουφεκια και πουλι, καμμια σχεση με τα εμπορικα...μια φορα μου χαρισαν ενα κουτι με d20 τα φυσιγγια ηταν μαυρο χαλι ως προς το κλεισιμο τους ολα με λακουβα και τρυπα σε αλλα φευγαν τα σκαγια, ελεγα "να τα πεταξω ή να τα ριξω?"τελικα οσα ειχαν σκαγια ακομη μεσα και τα εριξα σκοτωναν απιστευτα...αντε βγαλε συμπερασμα...

κυριοι η συμβουλη μου ειναι οχι πολλα κουτια απο ενα ειδος φυσιγγιου η μιας μαρκας , και ας ειναι και φτηνα , ποιο καλα ειναι διαφορετικες μαρκες απο διαφορετικους κατασκευαστες , γιατιτι να τα κανετε τα φτηνα φυσιγγια της ιδιας μαρκας σε μεγαλη ποσοτητα που θα ειναι ποιο φτηνα εαν εχουν αλαξη τα υλικα και ειναι ολη η παρτιδα μαπα, ενω διαφορετικες μαρκες καποια θα σου κατσουν σωστα , μονο ο ιδιογομωτης μπορει να περνει ποσοτητες υιλων που βρηκε φτηνα , και διαμορφωνη αναλογα το σεταπ του

Μην κοιτας την μπαρουτι για μενα ρολο παιζει η συνταγη αυτη κανει τη διαφορα πχ απο sipe οσα εμπορικα εχω δοκιμασει (nobel και lambro...)δεν μου αρεσε κανενα, καποτε μου χαρισε ενα κουτι φιλος ιδιογομωτης και ηταν ντουφεκια και πουλι, καμμια σχεση με τα εμπορικα...μια φορα μου χαρισαν ενα κουτι με d20 τα φυσιγγια ηταν μαυρο χαλι ως προς το κλεισιμο τους ολα με λακουβα και τρυπα σε αλλα φευγαν τα σκαγια, ελεγα "να τα πεταξω ή να τα ριξω?"τελικα οσα ειχαν σκαγια ακομη μεσα και τα εριξα σκοτωναν απιστευτα...αντε βγαλε συμπερασμα...
Σίγουρα δεν φταίει η μπαρούτι αλλά το στήσιμο του φυσεκιου.

Back