Και το 28αρι του εξαιρετικό.Παραγγειλα και εγω 2 κουτια Diana special 30 σε Νο9 σε περιπτωση που δεν τραβηξουν τα Navaro 30...λεμε και κανα αστειακη που και που......
Και το 28αρι του εξαιρετικό.Παραγγειλα και εγω 2 κουτια Diana special 30 σε Νο9 σε περιπτωση που δεν τραβηξουν τα Navaro 30...λεμε και κανα αστειακη που και που......
Του Τάτση λες;;Και το 28αρι του εξαιρετικό.
ΝαιΤου Τάτση λες;;
Καλησπέρα φίλε Πριν κάνα δεκαριά μέρες τα είδα μάλλον θα τα δοκιμάσω θα τους δώσω μία ευκαιρία εφόσον ακούω και καλά λόγια που γράφουν εδώ και έχουν και καλύτερη τιμή.Πότε τα έφερε ο παραδαλακης φιλε; Τις προάλλες που πήγα δεν τα πρόσεξα.
φοβερο φυσιγγακι...ΤΟ ΒΆΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΊΔΑ...
Όλα τα Diana με ισπανικές πυρίτιδες γεμίζονται;ΤΟ ΒΆΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΊΔΑ...
οχι ,μονο το 28αρι.Όλα τα Diana με ισπανικές πυρίτιδες γεμίζονται;
Και για πες τα υπόλοιπα ;;οχι ,μονο το 28αρι.
agouila ,mb32,mb36, m92s,vectan aΚαι για πες τα υπόλοιπα ;;
Μιά και έκανες τον κόπο θα μπορούσες να μας πείς σε ποια γραμμάρια αντιστοιχούν οι πυρίτιδες?agouila ,mb32,mb36, m92s,vectan a
Ευχαριστώ!24-28 psb,vectan ,30-32 aguila ,34 mb32, 36-38 mb36,40 m92s
Ελπιζω να μην ειναι μονο για ντεκορ...ΤΟ ΒΆΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΊΔΑ...
Θα δούμε...Ελπιζω να μην ειναι μονο για ντεκορ...
Πρόπερσι φορτωσαμε ρουμε.. πέρσι Navarro, φέτος Diana,του χρόνου βλέπουμε που θα κάτσει η μπιλια..Θα δούμε...
Αυτός είναι ο μόνος ενδοιασμος μου...
Μην τυχόν και έχει γίνει καποια αλλαγή από πέρυσι...
Φτου φτου φτου φτου σκόρδα...
Αυτό μου ήρθε στο μυαλόΠρόπερσι φορτωσαμε ρουμε.. πέρσι Navarro, φέτος Diana,του χρόνου βλέπουμε που θα κάτσει η μπιλια..
Αγόρασες φετος;;Πρόπερσι φορτωσαμε ρουμε.. πέρσι Navarro, φέτος Diana,του χρόνου βλέπουμε που θα κάτσει η μπιλια..
Έχει mb32+36??? παράξενο μου φαίνεται24-28 psb,vectan ,30-32 aguila ,34 mb32, 36-38 mb36,40 m92s