Γνώμες Φυσιγγίων

Το μόνο φυσηγγι με c7 που μου έκατσε είναι το az20...
Της Kalco μου φαίνεται πιο δυνατό για εμένα που πάω στα ορεινά με κρύο ίσως και πιο αποτελεσματικό, το maionchi az20 είναι πιο γλυκό, χαίρεσαι να ρίχνεις πολλά.
Είναι "ιδιότροπη" η c7?
Ως προς τι ; ως προς την ιδιογόμωση ; Απο εκεί και πέρα είναι ανάλογα τη μάρκα του φυσιγγίου, ωραία πυρίτιδα είναι τη προτιμώ από άλλες μονοβασικές δεν απογοητεύει σε όλες τις συνθήκες. Αν μπεις σε ένα κατάστημα και δε ξέρεις τι να πάρεις η c7 ειναι απο τις καλύτερες επιλογές.

Ήταν βέβαια αρκετά κοντά σε χαρακτηριστικά με το καφέ.
Γι'αυτο το σταματησε....κερδιζε 2€+ απο το καφε κ σταματησε το δίδιμό του που ηταν οικονομηκότερο.....χαζος ηταν;;
Την ιδια μυρα ειχε κ το Vendeta οπου ηταν στα ιδια κυβικα.....πονηρήτης ΣΑΛΕΠΙΤΖΗΣ.

Έτσι έλεγε. Και να ήταν , τέτοια κοφα φυσιγγι έπρεπε να προσπαθήσει πολύ να το φτιάξει. Μια ρημαδα ψόφια δεν έπεσε. Τρία οπλα έν σειρά παρακαλώ με θερμοκρασία στους 10-12 βαθμούς.
Ο αλλος δε το εβγαζε απο τη θαλάμη του στο λαγό σε Νο5.....:oops:

Έτσι έλεγε. Και να ήταν , τέτοια κοφα φυσιγγι έπρεπε να προσπαθήσει πολύ να το φτιάξει. Μια ρημαδα ψόφια δεν έπεσε. Τρία οπλα έν σειρά παρακαλώ με θερμοκρασία στους 10-12 βαθμούς.
Αυτό το φυσηγγι το δοκίμασα σε απόγευματινο καρτερή με βροχή φουλ νότια και τα μαύρα κορδόνι έμμηνα από φυσηγγια μου έδωσε αυτά ο φίλος μου λίγο έκανα κηδείες λέμε ..νομίζω ήταν με 33γρ και gt σε μαύρο κάλυκα.... Άβυσσος η ψυχή του φυσηγγιου ...άλλος γ/,## και άλλος δεν βαράει ούτε γάιδαρο δεμένο.....

Αυτό το φυσηγγι το δοκίμασα σε απόγευματινο καρτερή με βροχή φουλ νότια και τα μαύρα κορδόνι έμμηνα από φυσηγγια μου έδωσε αυτά ο φίλος μου λίγο έκανα κηδείες λέμε ..νομίζω ήταν με 33γρ και gt σε μαύρο κάλυκα.... Άβυσσος η ψυχή του φυσηγγιου ...άλλος γ/,## και άλλος δεν βαράει ούτε γάιδαρο δεμένο.....
Διάβασα το σχόλιο σου σε τί συνθήκες θέριζε καί λέω πρέπει
νάταν αργό φυσίγγι το VENDETTA
To βρήκα
686 c7 1.60 X 34

Στο απογευματινο ότι και να ρίξεις τραβάει, το πρωί είναι το θέμα πως θα πάει ένα φυσίγγι.

Διάβασα το σχόλιο σου σε τί συνθήκες θέριζε καί λέω πρέπει
νάταν αργό φυσίγγι το VENDETTA
To βρήκα
686 c7 1.60 X 34
Με 686 το είχα βρει και εγώ και gt..,τα άλλα δεν τα θυμάμαι πάνε πολλά χρόνια που το είχα σφάξει

Εγώ σε λαγό κυρίως που τα δοκίμασα κ με έκαναν να πιστεύω στη μεταθανάτια ζωή 🤣🤣 τρίχες αίμα και να σηκώνεται να φεύγει ο "Λάζαρος". Μου είχαν φέρει 10 κουτιά Νο 6 και στο τέλος τα έριξα σε επιβλαβή και σε δισκάκια.
Kαλόπιστα θα πώ ότι με 1.60 Χ34 C7 δέν έχεις καμιά τύχη εμπορικά όταν
ο ανταγωνιστής γεμίζει 686 1.70Χ 33.5 πάλιν C7 καί έχει φυσίγγι κορυφή .
Δέν είχε την απαιτούμενη δύναμη για να καταβάλει ζώο .

Καλημέρα.
Γνωρίζει κανεις τι τιμες εχει τα φυσιγγια ο Ρουμελιώτης για φέτος;
Τα 34 γρ κ τα 36 γρ.
Νομίζω ότι από Αύγουστο θα ξεκινήσει παραγωγή. Τώρα πλέον ίδια με τους άλλους θα είναι. Αντε ελάχιστα πιο κάτω. Ελάχιστα όμως. Αν σου αρέσει κάτι το χτυπάς. Άλλο όταν γλίτωνες 25€ στο κασόνι και άλλο 2-3 τώρα...

Back