Αν κυνηγάς σε μεγάλο υψόμετρο ρίχνε percorsoΝαι για αυτό λέω δεν έμεινα ευχαριστημένος το έριξα και σε στόχο δεν είδα καλά πράγματα
Αν κυνηγάς σε μεγάλο υψόμετρο ρίχνε percorsoΝαι για αυτό λέω δεν έμεινα ευχαριστημένος το έριξα και σε στόχο δεν είδα καλά πράγματα
Άμα μπορέσεις να βρεις σε μαγαζί τα παλιά coturnice πάρτα όλα ,τα καινούργια με τα επινηκελομενα δεν αξίζουν πολλά ζωντανά,.Ναι για αυτό λέω δεν έμεινα ευχαριστημένος το έριξα και σε στόχο δεν είδα καλά πράγματα
Ok.αλλά τι πήγε στραβά είναι το ερώτημαΆμα μπορέσεις να βρεις σε μαγαζί τα παλιά coturnice πάρτα όλα ,τα καινούργια με τα επινηκελομενα δεν αξίζουν πολλά ζωντανά,.
Ok.αλλά τι πήγε στραβά είναι το ερώτημα
Ακριβώς ίδιο φαινόμενο με το RC serie oro 35gr .Καμία σχέση σε χαρακτηριστικά το μαύρο με βύσμα απο το κίτρινο με παραδοσιακή τάπα .
Για μένα φταίνε τα σκάγια που τα έκανε επινηκελομενα . για αυτό και δεν μου αρέσουν.Ok.αλλά τι πήγε στραβά είναι το ερώτημα
Ακριβώς ίδιο φαινόμενο με το RC serie oro 35gr .Καμία σχέση σε χαρακτηριστικά το μαύρο με βύσμα απο το κίτρινο με παραδοσιακή τάπα .
Το NSI SIPE 32 gr ν.9 ήταν το μοναδικό φυσίγγι που με υποχρέωσε μια μέρα με πολλή υγρασία -άπνοια -σχετική ζέστη σε τσίχλα να απαρνηθώ τα δικά μου ιδιογόμωσης και να πάρω 8-10 απο τον φίλο που τα έριχνε .εντυπωσιασμένος απο τις εντυπωσιακές καταβολές του .Δυστυχώς γίνονται αυτά....και τα παλιά τα Sipe της Nobel τα οποία ήταν φαρμάκι σκέτο.....έχω ρίξει σε τσαρτσάρα που έπεσε ξερή σε απόσταση που κανονικά δεν θα σήκωνα το όπλο... ενώ με την νέα παρτίδα είχα δει διαφορά, δεν ήταν πλέον το φυσίγγι που ήξερα....
Όχι όλοι. Μόνο οι Ιταλοί και οι...Έλληνες.Έχω ρίξει φυσίγγια του.. αξιόλογα ήταν...το μόνο που με ενοχλεί σε site κατασκευαστών είναι που δεν γράφουν τί πυρίτιδα έχει το φυσίγγι.... αυτό πιστεύω ότι δεν είναι κανένα μυστικό που χρειάζεται να κρύβουν....όλοι οι κατασκευαστές που σεέβονται τον εαυτό τους λένε...γράφουν γεμισμένο με την τάδε...απλό
Ναι σε μεγάλο υψόμετρο κυνηγάω θα τα πάρω φέτος να τα δοκιμάσω και αυτά σε 36γρμ βγαίνουν??Αν κυνηγάς σε μεγάλο υψόμετρο ρίχνε percorso
Θα το κοιτάξω αφού το λες...Αυτό πάθαινα και γω φέτος ζωντανά πουλιάΆμα μπορέσεις να βρεις σε μαγαζί τα παλιά coturnice πάρτα όλα ,τα καινούργια με τα επινηκελομενα δεν αξίζουν πολλά ζωντανά,.
Όχι όλοι. Μόνο οι Ιταλοί και οι...Έλληνες.
Το NSI SIPE 32 gr ν.9 ήταν το μοναδικό φυσίγγι που με υποχρέωσε μια μέρα με πολλή υγρασία -άπνοια -σχετική ζέστη σε τσίχλα να απαρνηθώ τα δικά μου ιδιογόμωσης και να πάρω 8-10 απο τον φίλο που τα έριχνε .εντυπωσιασμένος απο τις εντυπωσιακές καταβολές του .
Ναι σε μεγάλο υψόμετρο κυνηγάω θα τα πάρω φέτος να τα δοκιμάσω και αυτά σε 36γρμ βγαίνουν??
Το παλιό Sipe της nsi με το μέταλλο των 8mm λες Λάμπη;;;Το NSI SIPE 32 gr ν.9 ήταν το μοναδικό φυσίγγι που με υποχρέωσε μια μέρα με πολλή υγρασία -άπνοια -σχετική ζέστη σε τσίχλα να απαρνηθώ τα δικά μου ιδιογόμωσης και να πάρω 8-10 απο τον φίλο που τα έριχνε .εντυπωσιασμένος απο τις εντυπωσιακές καταβολές του .
Παλιό δεν το λές ,πρίν 2 χρονιαΤο παλιό Sipe της nsi με το μέταλλο των 8mm λες Λάμπη;;;
Εγώ αυτό πρωτοέριξα κ εχω να πω τα καλύτερα......μακρινές τσίχλες κ τα πρώτα μου μπεκατσίνια...αν ξέρει κάποιος το ακριβές setup του να μου το πει να κάνω μια προσπάθεια να δω...
(αν κ τα lot. τα σημερινά δν θα συμβαδίζουν με τα τότε)..
View attachment 12706
Πολύ ωραία με την αγαπημένη μπαρούτιΝαι 36 γρ. είναι με Tecna