Έλα μάτια μου το πρωί να σου δώσω μια σακούλα να κοιμάσαι μαζί τους μετά από 2-3 τουφεκιέςΜόνο εμπορικά έχω ρίξει με csb Νίκο.
Όχι ιδιογόμωση.
Θα έρθω κ θα μου δώσεις να κοιμηθώ μαζί τους....αλλά εγώ θα σου αφήσω κάμποσα με ΜΒ32 να ΧΑΣΕΙΣ τν ύπνο σου.....Έλα μάτια μου το πρωί να σου δώσω μια σακούλα να κοιμάσαι μαζί τους μετά από 2-3 τουφεκιές
Στο έχω πει και θα στο πω και εδώ που είμαστε μεγάλη παρέα, να πάμε να δοκιμάσεις σε χαρτί και σε διάτρηση με το δικό σου όπλο, δεν θα σε πετύχω το χειμώνα ρε πουστη;;;;θα δειςΘα έρθω κ θα μου δώσεις να κοιμηθώ μαζί τους....αλλά εγώ θα σου αφήσω κάμποσα με ΜΒ32 να ΧΑΣΕΙΣ τν ύπνο σου.....
Πρόλαβες κ έριξες το Super Tordo Κωστή;;;
Σοβαρό site ,αναλυτική παρουσίαση .ναι ελληνική εταιρία .... https://www.gorillashoots.gr/
Δν νομίζω να εισάγετε στην Ελλάδα.Chedite sipe δεν έτυχε να το βρω καλό είναι λέτε
Ναι,τα περισσότερα και καλύτερα cheddite σταμάτησε ο αντιπρόσωπος να τά φέρνει.Chedite sipe δεν έτυχε να το βρω καλό είναι λέτε
Σοβαρό site ,αναλυτική παρουσίαση .
Ένα πράγμα που μ'άρεσε είναι οι δοκιμές σε σκάγια ν.7 τις έκανε .Είναι το μαγικό νούμερο ....
Αυτό το 35'αρι τόριξες ;Έχω ρίξει φυσίγγια του.. αξιόλογα ήταν...το μόνο που με ενοχλεί σε site κατασκευαστών είναι που δεν γράφουν τί πυρίτιδα έχει το φυσίγγι.... αυτό πιστεύω ότι δεν είναι κανένα μυστικό που χρειάζεται να κρύβουν....όλοι οι κατασκευαστές που σεέβονται τον εαυτό τους λένε...γράφουν γεμισμένο με την τάδε...απλό
Αυτό το 35'αρι τόριξες ;
Άν ναί πότε σου δούλεψε ;
Τα έχω ρίξει κ εγώ σε υδρόβιο με Νο6...αρκετά καλό θα έλεγα κ όχι τρελή ανάκρουση.Αυτό το 35'αρι τόριξες ;
Άν ναί πότε σου δούλεψε ;
Ποιό φυσίγγι έχεις στο κλείστρο ρε Κωστή;;;
Είναι καλό φίλε μου αυτό αξίζει??Πέρυσι πήρα τα άλλα τα coturnice ολλα τα πουλιά τραυματισμεναΚωστή....αυτό....
View attachment 12703
και στην άλλη φωτό με τον μπλέ κάλυκα Percorso di Caccia 36 γρ. 7 της NSI με Tecna
Είναι καλό φίλε μου αυτό αξίζει??Πέρυσι πήρα τα άλλα τα coturnice ολλα τα πουλιά τραυματισμενα
Ναι για αυτό λέω δεν έμεινα ευχαριστημένος το έριξα και σε στόχο δεν είδα καλά πράγματα