Σοβαρα?? ειναι ευκολο δλδ; Θα προσπαθησω να το δω...αν καταφερω να φτιαξω..!! Ευχαριστω για την ιδεα..!!Βάλτο σε προτεραιότητα, ειδικά όταν δοκιμάζεις βολές σε ελαστικές επιφάνειες. Το κόστος είναι πολύ μικρό, ακόμα και 10€ . Ένα ενδιαφέρον project που θα μπορούσες να δουλέψεις είναι η διάτρηση σε βαλιστικό jel. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σχετικά εύκολα, υπάρχουν τρόποι στο διαδίκτυο, το έχω κάνει και γω !
Σπυρο τα πειραματα σου ειναι πολυ ενδιαφεροντα, δεν ασχολουμαι καθολου με αεροβολα για να ειμαι ειλικρινης κ δεν εχω αποψη, ωστοσο τα παρακολουθω με ενδιαφερον... Επειδη εχεις πολλα κ προκειμενου να μην ειναι διασπαρτα σε πολλες ενοτητες του φορουμ κ χανονται, μπορεις να μας τα παρουσιαζεις μεσα απο αυτο το θεμα...Ωστοσο αν θες γραφε κ μερικα σχολια για το πειραμα σου καθε φορα, ξερω οτι υπαρχουν κ στο βιντεο βεβαια, για να τα καταλαβαινουμε καλυτερα...
Παρε ενα ζευγαρι αντιβαλλιστικα γυαλια, υπαρχουν κ πολυ οικονομικα αχρειαστα να ειναι...
Καλησπερα..!! Ευχαριστω πολυ φιλε μου..!! Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το HW100 αλλα δυστηχως δεν εχω ριξει ποτε με αυτο...καθε παρασκευη λεω να ανεβαζω και απο ενα βιντεακι...θα χαρω να σε δω στους συνδρομητες μου,θα ηταν μεγαλη βοηθεια για εμενα..!! Ευχαριστω..!!Γεια σου Σπυρο!
Πολυ ενδιαφεροντα τα βιντεο με τους πειραματισμους σου!
Εχω και εγω ενα HW100S 0,22 το οποιο εχω ερωτευτει!!!!
Εχεις δικιο για τα σφαιρακια, μονο με συνεχεις δοκιμες θα καταφερεις Γιωργο να βρεις το ιδανικο για το οπλο σου.
σπυροοο εισαι για δεσιμοοοοο.hit..hit.Καλησπερα..!, σημερα παρασκευη,ειναι η μερα για βιντεακι..!! Τι γινεται αν ριξεις σε ενα γεματο σπρει..και εκει κοντα τυχαινει να υπαρχει φωτια..;;;;
Χαχαχα...λες;;;;;;;Ωραίος Σπύρο
Αλλά βγάλε το καπέλο κ βάλε καλύτερα κρανος με αυτά τα πειραματα![]()
Ευχαριστω πολυ..!!!! Χαχαχα...σπυροοο εισαι για δεσιμοοοοο.hit..hit.