Είμαι σίγουρος ότι προσέχεις και ότι δεν θα το έκανες επίτηδες! Και δεν αμφισβητώ την αγάπη σου για τη φύση, απλώς μου έκανε κλικ στο πολύ ωραίο κατά τα άλλα βινετάκι σου και είπα να το σχολιάσω. Να είσαι καλά!
Και εσυ φιλε μου..!!
Είμαι σίγουρος ότι προσέχεις και ότι δεν θα το έκανες επίτηδες! Και δεν αμφισβητώ την αγάπη σου για τη φύση, απλώς μου έκανε κλικ στο πολύ ωραίο κατά τα άλλα βινετάκι σου και είπα να το σχολιάσω. Να είσαι καλά!
αρε σπυρακοοοο εχης πωλη τρελααα και φαντασια στο μιαλοσουυυυΜπορεις με πλαστικα μπουκαλια να μειωσεις τον θορυβο του οπλου σου...;;;;
αρε σπυρακοοοο εχης πωλη τρελααα και φαντασια στο μιαλοσουυυυ![]()
φιλαρακι σπυρο αυτο που εκανες σημερα το θεωρο αρκαιτα τρελοοοοοοοο να παιζης με τα μονοβολα ετσι στα 6 7 μετρα μπρωστασου,,τουλαχιστων παρε καμια προφυλαξη τρελεεεεεΜπορει ενα τσεκουρι να κοψει στα δυο ενα μονοβολο..;;;;
φιλαρακι σπυρο αυτο που εκανες σημερα το θεωρο αρκαιτα τρελοοοοοοοο να παιζης με τα μονοβολα ετσι στα 6 7 μετρα μπρωστασου,,τουλαχιστων παρε καμια προφυλαξη τρελεεεεε![]()
παλη ξεφηγες ρε σπυροοοοο τι να κανω το πηρα απωφαση οτι δεν πεζαισεεεεε,,,τυφλα να εχουνε η κληδαραδεςςςςςΜπορεις να ξεκλειδωσεις το αυτοκινητο σου με μια καραμπινα...;;;;