Σπυρο φιλικα το ειπα ρε φιλε.
Ο γραπτος λογος παρεξηγειτε.
Φαινετε καθαρα στα ομορφα βιντεο σου πόσο προσεκτικος εισαι.
Δεν σε παρεξηγησα φιλε μου...καταλαβα οτι κανεις χιουμορ...
Σπυρο φιλικα το ειπα ρε φιλε.
Ο γραπτος λογος παρεξηγειτε.
Φαινετε καθαρα στα ομορφα βιντεο σου πόσο προσεκτικος εισαι.
κανονησε Σπυρο να χαλασης το αεροβολο σου με αυτα που βαζεις μεσα
Σε λίγο πιο αργή κίνηση θα φαίνονται καλύτερα πως ταξιδεύει η δέσμη των σκαγιών, Σπύρο τα μάτια σου δεκατεσερα φίλε όταν βάζεις κάτι μπροστά στην κάννη με ταινίες κτλ.Μπορεις να παιξεις Τενις με καραμπινα..;;;
Σε λίγο πιο αργή κίνηση θα φαίνονται καλύτερα πως ταξιδεύει η δέσμη των σκαγιών, Σπύρο τα μάτια σου δεκατεσερα φίλε όταν βάζεις κάτι μπροστά στην κάννη με ταινίες κτλ.
γιασου σπυροοοο πως δεν σε πηρανε χαμπαρι ακωμα να σε μαζεψουνεεεεεε,,την επωμενη φωρα παιξε τενις με καμια χηρομβοβιδαααΜπορεις να παιξεις Τενις με καραμπινα..;;;
Με τον καταλληλο εξοπλισμο θα ταν κ παρα πολυ βοηθητικο αφού θα βλεπαμε την ατρακτο κ το μηκος της σωστα κωνσταντινο?Σε λίγο πιο αργή κίνηση θα φαίνονται καλύτερα πως ταξιδεύει η δέσμη των κτλ.
γιασου σπυροοοο πως δεν σε πηρανε χαμπαρι ακωμα να σε μαζεψουνεεεεεε,,την επωμενη φωρα παιξε τενις με καμια χηρομβοβιδαααπαντα φιλκα εεεε;;
αντε ρε σπυρακοοοοο ηρθε η ωρα νασ σε δη κανενας doktorasssssssΜπορεις να σωσεις εναν φιλο σου που κρεμιεται με μια καραμπινα....;;;;;;
Taofledermaus, Demolition Ranch και ....Σπύρος.
Τηρουμένων των αναλογιών, ο Δικός μας είναι πολύ καλύτερος.
Τι θα συμβει αν πυροβολησεις γκαζακια βουτανιου...;;;;
Φίλε μου τουφεκάς κάτι εύφλεκτο σε δασική περιοχή, λίγο παραπάνω προσοχή σε παρακαλώ γτ δεν αργούν να γίνουν ατυχήματα.
Καλησπερα Μανο...αυτο που βλεπεις διαρκει λιγοτερο απο ενα δευτερολεπτο...απλα σου φαινεται πολυ επειδη ειναι σε αργη κινηση...ουτε εγω θελω να βαλω φωτια στο χωραφι μου...ουτε στο δασος που ζω...εχω παλεψει γιαυτο το δασος οταν καποιος εβαλε φωτια στα ξεροχορτα στο χωραφι του και μετα εφυγε και πηγε σπιτι του...το αγαπαω αυτο το δαςος...να εισαι καλα και ευχαριστω..!!