Βίντεο και πειράματα με αεροβόλα...!

Εχω δει πολλες φορες στα εργα που κρυβονται πισω απο τις πορτες των αυτοκινητων οταν τους πυροβολουν..!! Ειναι εξυπνη ιδεα να κανεις κατι τετοιο.;;; Θα δουμε..!!


εκανες που εκανες το πηραμα ρε σπυρο, δεν ερηξες και με το fx να δουμε τι θα εκανε κιαυτο;; παντως αυτο ειναι που λεμε εφαγες πορταααα,,γιαυτο μακρια απο πορταααα.ass.
 
εκανες που εκανες το πηραμα ρε σπυρο, δεν ερηξες και με το fx να δουμε τι θα εκανε κιαυτο;; παντως αυτο ειναι που λεμε εφαγες πορταααα,,γιαυτο μακρια απο πορταααα.ass.
Καλησπερα Σακη.! Το εχω για σερβις και με εχουν καθυστερησει 1 μηνα..!!
 
Καλησπερα Σακη.! Το εχω για σερβις και με εχουν καθυστερησει 1 μηνα..!!
γιασου φιλαρακιμου τρελοσπυροοοοο,,,ρφωσον εχης παρη το fx απο το servisoy θα ηθελα να κανης 3τρης βολες σε μια μπριτζωλα παχους 2 εκατοστον στα 20 30 και 40 μετρααααα,,καλησου ωρεξη μεταααααααα.hunter.ffff.bbq..bbq.πιστευω ειναι μια ανεξωδη δωκιμηηηη και θα γεμισης και το στομαχισου χοντρουλιμουυυ.seveys..ass..ass.
 
Ειναι ασφαλες να χρησιμοποιησεις καραμπινα για ασφαλεια στο σπιτι.;;; Ας δουμε.!

σπυρακο ασε τα τουβλα και πιασε καμια χοιρινη μπριτζολα να τουφεκισης με το fx.sarcastic..bbq..bbq. και μετα ρηξτην και στο μαγκαλιιιι ξερηςςςςς.beer.
 
Μονο ενας τρελαρας του καρτεριου σαν εσενα θα το σκεφτοταν αυτο.sarcastic.
..sarcastic.
Μπα, το έχουν σκεφτεί άλλοι πολύ πριν από μένα. Μου το εξήγησαν όταν έβλεπα για μέρες ένα ψυγείο κάποτε στην μέση του πουθενά... :)
 
Ωραίο το πείραμα σου Σπύρο.Ειχε ένα ωραίο dvd κάποτε η κυνηγεσια κ κυνοφιλια όπου περνούσε πάνω απο ένα κουτί φυσίγγια ένα φορτηγό βάρους 5 τοννων.. Και έριξαν κ ένα κουτί από μια τριώροφη οικοδομή κ φυσικά δεν έγινε τίποτα κ στις δυο περιπτώσεις...
Μόνο μέσα στο όπλο γίνετε επικίνδυνο ενα φυσίγγι.
 
Back
Top