Ευχαριστω πολυ Αρη..! Αν στα 100 εριξα τοσες φορες να το πετυχω ,στα 150μ θα πεσω εξω οικονομικα απο τα μονοβολα..!! Χαχα...Πολυ ενδιαφερον... Μπραβο...Περιμενουμε τα 150 μετρα...
.eat.
Ευχαριστω πολυ Αρη..! Αν στα 100 εριξα τοσες φορες να το πετυχω ,στα 150μ θα πεσω εξω οικονομικα απο τα μονοβολα..!! Χαχα...Πολυ ενδιαφερον... Μπραβο...Περιμενουμε τα 150 μετρα...
.eat.
εκανες που εκανες το πηραμα ρε σπυρο, δεν ερηξες και με το fx να δουμε τι θα εκανε κιαυτο;; παντως αυτο ειναι που λεμε εφαγες πορταααα,,γιαυτο μακρια απο πορταααα.ass.Εχω δει πολλες φορες στα εργα που κρυβονται πισω απο τις πορτες των αυτοκινητων οταν τους πυροβολουν..!! Ειναι εξυπνη ιδεα να κανεις κατι τετοιο.;;; Θα δουμε..!!
Καλησπερα Σακη.! Το εχω για σερβις και με εχουν καθυστερησει 1 μηνα..!!εκανες που εκανες το πηραμα ρε σπυρο, δεν ερηξες και με το fx να δουμε τι θα εκανε κιαυτο;; παντως αυτο ειναι που λεμε εφαγες πορταααα,,γιαυτο μακρια απο πορταααα.ass.
γιασου φιλαρακιμου τρελοσπυροοοοο,,,ρφωσον εχης παρη το fx απο το servisoy θα ηθελα να κανης 3τρης βολες σε μια μπριτζωλα παχους 2 εκατοστον στα 20 30 και 40 μετρααααα,,καλησου ωρεξη μετααααααααΚαλησπερα Σακη.! Το εχω για σερβις και με εχουν καθυστερησει 1 μηνα..!!
Χαχα,ευχαριστω ..αλλα αστο να υπαρχει..δεν εχω και προφορα Αγγλου..!! Χαχαβγάλε ρε αδερφέ το sorry for my english στην αρχή, χτυπάει λίγο άσχημα..... μια χαρά τα λες, εγω σε καταλαβαίνω![]()
σπυρακο ασε τα τουβλα και πιασε καμια χοιρινη μπριτζολα να τουφεκισης με το fxΕιναι ασφαλες να χρησιμοποιησεις καραμπινα για ασφαλεια στο σπιτι.;;; Ας δουμε.!
σπυρακο ασε τα τουβλα και πιασε καμια χοιρινη μπριτζολα να τουφεκισης με το fxκαι μετα ρηξτην και στο μαγκαλιιιι ξερηςςςςς
![]()
Το άσπρο το ψυγείο είναι η καλύτερη φυλαχτρα για χιονισμένο τοπίο...![]()
Μονο ενας τρελαρας του καρτεριου σαν εσενα θα το σκεφτοταν αυτοΤο άσπρο το ψυγείο είναι η καλύτερη φυλαχτρα για χιονισμένο τοπίο...![]()
Μπα, το έχουν σκεφτεί άλλοι πολύ πριν από μένα. Μου το εξήγησαν όταν έβλεπα για μέρες ένα ψυγείο κάποτε στην μέση του πουθενά...Μονο ενας τρελαρας του καρτεριου σαν εσενα θα το σκεφτοταν αυτο
.![]()
σπυρακοο βλεπω εβγαλες την μπριτζολα απο το ψυγιο,,και ξεσπασες σε αυτοοοΣωστος.!!!
σπυρακοο βλεπω εβγαλες την μπριτζολα απο το ψυγιο,,και ξεσπασες σε αυτοοο![]()