Το κλασσικο ζυμαρι που χρησιμοποιω,Σαρδελα κονσερβα γιατι δεν πρόλαβα τον ψαρα το πρωι να παρω φρεσκια(αντι αυτης εχω δουλεψει κ τονο η σκουμπρι.. )Μπράβο Τάσο! Τι δόλωμα χρησιμοποίησες?
ζυμωμενη με τριμμενη φρυγανια..πανεύκολη κατασκευη κ πολυ αποδοτικη,που δεν χρειάζεται να το ετοιμασουμε απο το σπιτι γιατι δεν απαιτούνται πολλα υλικα..το φτιαχνω κατευθειαν στο ψαρεμα..
Ομως με αυτες τις (καιρικες)συνθηκες οτι ζυμαρι κ να έφτιαχνα το ιδιο αποτέλεσμα θα ειχα..
Ενδεικτικό ειναι που μολις μπουνατσαρισε ο φελλος ισα κ τρεμοπαιζε..
Και σημειωνω οτι μαλαγρα σπανια ριχνω,τα ψαρια περιμενουν στα γνωστα λημερια..