Αγορά καινουργιας καραμπινας αερίων-αδρανειας

Εξαρτάται πως κυνηγάς αν κυνηγάς συνεχώς υδρόβια πρέπει πολύ καλά να σκεφτείς αν πηγαίνεις μια στο τόσο αλαζει .Πριν χρόνια πίσω από το 2000 γνώριζα κάποιον που η ενασχόληση του με τα υδρόβια ήταν επάγγελμα κάθε τέταρτο χρόνο έβγαζε οφ το όπλο το αλλαζε και δούλευε μόνο αδράνειας όπλα το ξέρω γιατί παράγγελνε από φίλο 3/4000 φυσίγγια για πάπια το χρόνο περίπου αν χαλούσε το αδράνειας που είχα δει μια μπενελι πως είχε γίνει από την αλμύρα και τις λάσπες σκέψου των αερίων τι θα χε πάθει.

Οπλα των 1500+ ευρω ασυντηρητα και πασαλειμενα με κωλολαδα. Φτηνοί στο λαδι και ακριβοι στο ξυδι. Τραγικοι
Κωστα πανε καμια 15 χρονια μου φερνει ενας παππους μια φουκαρια 302 με κολημενο το συστημα κλειστρου, Το οπλο μυριζε τηγανιλα και ειχαν παρει τα σωθικα του αυτο το πρασινογαλαζο χρωμα .Καλα μαγειρικο λαδι του εβαλες?Απαντηση<< μου ειχε τελειωσει του στρατου και εβαλα αυτο,τι τα ψαχνεις ολα κανουν την ιδια δουλεια>> Το τελειωτικο κτυπημα ηρθε οταν ελυσα την σκανδαλοθηκη και βρηκα υπολειματα απο ψαροκοκκαλαo_O

Κωστα πανε καμια 15 χρονια μου φερνει ενας παππους μια φουκαρια 302 με κολημενο το συστημα κλειστρου, Το οπλο μυριζε τηγανιλα και ειχαν παρει τα σωθικα του αυτο το πρασινογαλαζο χρωμα .Καλα μαγειρικο λαδι του εβαλες?Απαντηση<< μου ειχε τελειωσει του στρατου και εβαλα αυτο,τι τα ψαχνεις ολα κανουν την ιδια δουλεια>> Το τελειωτικο κτυπημα ηρθε οταν ελυσα την σκανδαλοθηκη και βρηκα υπολειματα απο ψαροκοκκαλαo_O
Μαγειρικό έβαζα και εγώ παλιά εξωτερικά σ' αυτό.
Παρθένο όμως όχι από το τηγάνι αχαχα
Είδες ... τζάμι είναι !!!!

19.JPG

Ενας αλλος στο τελος της σεζον το αλειφε με ελαιολαδο, το τυλιγε με εφημεριδα και το εβαζε σ'ενα μπαουλο

Παλιοί οπλουργοί στο Καρδιστάν και Τρικαλιστάν, ο παππούς μου, ο πατέρας μου, εγώ μικρός ...Διάλεξε ...
Εσυ εξαιρεισαι λογο ηλικιας ,ο παππους και ο πατερας το ιδιο λογω αγνοιας και ελλειψη εργαλειων οι υπολοιποιhippo

Παναγιωτη μηπως η vinci λογω κατασκευης (ολα σε μια ευθεια κλειστρο καννη ελατηριο επαναταξης) ειχε λιγοτερη ανακρουση και οχι λογω κομφορτ?
οχι, εχει διαφορετικη διάταξη στο comfort δεν ειναι τα ιδια αν τα δεις.

Attachments

• A3749D72-0981-49C8-9678-09F1CECEFA83.jpeg
    A3749D72-0981-49C8-9678-09F1CECEFA83.jpeg
    579,6 KB · Προβολές: 9
  • CEF718E0-199A-4552-8E7C-079570DDB2EA.jpeg
    CEF718E0-199A-4552-8E7C-079570DDB2EA.jpeg
    704,8 KB · Προβολές: 9
Το έριξε ο μπά
Θυμηθηκα ο randy wakeman το ειπε
Καλά αυτός τα παίρνει από Fabarm και Retay. Έχει φάει κραξιματα χοντρά Αμέρικα γιατί χαντακωνει συστηματικά τις Μπενελες

Η super sport πάντως δεν είχε ανάκρουση η σέντρο είχε και η μπεκάτσια η πρώτη το κομφορντ κοντάκι κάνει πολύ δουλειά έχω ρίξει και χωρίς πέλμα βγαλμένο γιατί επέμενε ένας φίλος με την 391 οπτιμα ότι το πέλμα κάνει τη δουλειά και το ξεκουμπωσα επιτόπου και ρίξαμε έτσι για να καταλάβει ότι το κοντάκι έκανε όλο το παιχνίδι.
γιαννη το συστημα comfort ειναι μεγαλη ανακαλυψη .Προσωπικα το εχω βαλει σε μια left montefeltro και το εχω καταευχαριστηθει ειδικα στα ενισχυμενα φυσιγγια που ριχνω στην φασσα ειναι εξαιρετικο.Το μονο μειον ειναι οτι φθειρεται σχετικα γρηγορα και θελει πατεντα για κοντακια μετα τα 37,5

Back