Αγορά καινουργιας καραμπινας αερίων-αδρανειας

Frankie affinity max 5 μια μπενελι με άλλο όνομα δεν κλοτσαει πολύ μικρή διαφορά από αερίων και δεν απασχόλησε με καθάρισμα ρίχνει όπως και όπου και να είσαι και ειδικά σε βάλτο και μέρη με υγρασία χρειάζεσαι όπλα όσο γίνεται πιο απλά σε μηχανισμό και λειτουργία .Τώρα για το πιο σκοτώνει καλύτερα αν εσύ σκοπεύεις καλα βρίσκεις φυσίγγι και σκοτώνεις με όλα σημάσια έχει το αξιόπιστο όπλο και η αδρανεια είναι πιο αξιόπιστη όπως και να το κάνουμε και αν βάλουμε και την διαφορά τιμής με τα υπόλοιπα με κλειστά μάτια frankie.
Αυτό είναι καλή περιπτωση και ωραίο.

Τώρα πουλήθηκε Γιάννη. 1,80 είμαι αυτό ήταν 365
εχεις ιδιαιτερο σωματοτυπο κωστα πχ πολυ μακρια χερια,στενες η πολυ φαρδιες ομοπλατες,πολυ μακρυ η κοντο λαιμο? Στα λεω αυτα γιατι 1,80 νορμαλ σωματοτυπος το 36,5 δεν ειναι ασχημο

εχεις ιδιαιτερο σωματοτυπο κωστα πχ πολυ μακρια χερια,στενες η πολυ φαρδιες ομοπλατες,πολυ μακρυ η κοντο λαιμο? Στα λεω αυτα γιατι 1,80 νορμαλ σωματοτυπος το 36,5 δεν ειναι ασχημο
Όχι Βαγγέλη κανονικός είναι ο σωματότυπος. Εγώ είμαι άσχετος. Δε ξέρω τι θέλω. Μάλλον δεν επωμιζω σωστά. Μάλλον μου φταίνε όλα.

Ποιος ο λόγος να σε ενδιαφέρουν τα 50γρ εγώ τόσα χρόνια που κυνηγώ παπί που είναι και το κυνήγι μου έχω ρίξει ελάχιστα και δεν είδα κάτι να μου έχει προσφέρει παραπάνω! Ένα καλό φυσίγγι 36γρ χρειάζεσαι και 33-34 για κανονικές συνθήκες και είσαι οκ 38-40γρ έριχνα στα -11 στον Έβρο αλλά και τα 36γρ έκαναν δουλειά. Θα σου πω την γνώμη μου μιας και κυνηγάω χρόνια πάπιες και είναι το κυνήγι μου έχω αλλάξει αρκετά και αρκετά οπλα. Το οπλο για κυνήγι βάλτου πρέπει να είναι αερίων γιατί έχει μικρότερη ανάκρουση και επειδή θα ρίχνεις συνήθως βαριά φυσίγγια είναι ποιο ξεκούραστο και σε πολυ χαμηλές θερμοκρασίες έχω δει αδράνειας να αργούν να κλείσουν κλείστρα η να κολλάνε! αερίων δεν έχω δει ποτέ τα οποία είναι σωστά συντηρημένα. Αν πας σε αδράνεια θα προτιμούσα μια Μ2 με την μεγάλη αποθήκη δεν θα σε κουράσει στο λάκτισμα λόγο ότι έχει μεγαλύτερο βάρος από αυτήν με την μικρή αποθήκη τώρα το κοντακι θα το προτιμούσα χωρίς comfort αλλά αυτό για εμένα δεν με βόλεψε το comfort όσο το απλό και δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και διαφορά με το απλό comfort η Vinci έχει καλύτερο comfort εκεί κατάλαβα διαφορά. Στα βλητικά ο διευρύμενος αυλός έχει μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερες κατανομές στα 36γρ+ ο στενός στα 34γρ- όποτε εκεί ανάλογα τι φυσίγγια σκέφτεσαι να ρίχνεις θα επιλέξεις και την κάνη.

Είπαμε φταίνε όλα τα άλλα εκτός από εμάς. Κοντάκια, τσοκ, φυσίγγια, καιρός, η ενεργειακή κρίση, η κλιματική αλλαγη και φυσικά ο Μητσοτακης
τωρα αυτον τον μορτη τι τον ανεφερες την τελευταια φορα που μου τον επιασαν στο στομα,αρπαξε φωτια το dremel στα χερια μου 120 ζημια πηγα να γινω μονη αρκαδιου

Ποιος ο λόγος να σε ενδιαφέρουν τα 50γρ εγώ τόσα χρόνια που κυνηγώ παπί που είναι και το κυνήγι μου έχω ρίξει ελάχιστα και δεν είδα κάτι να μου έχει προσφέρει παραπάνω! Ένα καλό φυσίγγι 36γρ χρειάζεσαι και 33-34 για κανονικές συνθήκες και είσαι οκ 38-40γρ έριχνα στα -11 στον Έβρο αλλά και τα 36γρ έκαναν δουλειά. Θα σου πω την γνώμη μου μιας και κυνηγάω χρόνια πάπιες και είναι το κυνήγι μου έχω αλλάξει αρκετά και αρκετά οπλα. Το οπλο για κυνήγι βάλτου πρέπει να είναι αερίων γιατί έχει μικρότερη ανάκρουση και επειδή θα ρίχνεις συνήθως βαριά φυσίγγια είναι ποιο ξεκούραστο και σε πολυ χαμηλές θερμοκρασίες έχω δει αδράνειας να αργούν να κλείσουν κλείστρα η να κολλάνε! αερίων δεν έχω δει ποτέ τα οποία είναι σωστά συντηρημένα. Αν πας σε αδράνεια θα προτιμούσα μια Μ2 με την μεγάλη αποθήκη δεν θα σε κουράσει στο λάκτισμα λόγο ότι έχει μεγαλύτερο βάρος από αυτήν με την μικρή αποθήκη τώρα το κοντακι θα το προτιμούσα χωρίς comfort αλλά αυτό για εμένα δεν με βόλεψε το comfort όσο το απλό και δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα και διαφορά με το απλό comfort η Vinci έχει καλύτερο comfort εκεί κατάλαβα διαφορά. Στα βλητικά ο διευρύμενος αυλός έχει μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερες κατανομές στα 36γρ+ ο στενός στα 34γρ- όποτε εκεί ανάλογα τι φυσίγγια σκέφτεσαι να ρίχνεις θα επιλέξεις και την κάνη.
Για το κοντακι κομφορτ συμφωνω κι εγω. Ψωριαζει και το λαστιχο που εχει στη ραχη

Κάθε χρόνο με άλλο τουφέκι. Άντε γεια!
Αυτό που είπες είναι το πιο σωστό. Οι αλλαγές των όπλων μας ικανοποιούν σε μεγιστο βαθμό, απο τη χαρά της αγοράς, αλλά όταν βγούμε για κυνήγι μέχρι να στρώσουμε τρώμε φόλα! Κατα τα άλλα για βαριές γομώσεις θα μου άρεσε καλύτερα ως αερίων η a400.

Για το κοντακι κομφορτ συμφωνω κι εγω. Ψωριαζει και το λαστιχο που εχει στη ραχη
Μια χαρά είναι το κοντάκι με το comfort 3 . Δεν είναι όλα τα κοντάκια για όλους. Πάντως εγώ benelli κλείστρο να κολλάει από κρύο δεν έχω δει ποτέ. Ιστορίες από Έβρο για κλείστρα από Beretta που ούτε καν μισή διαδρομή δεν έκαναν πολλές. Μέχρι 36 γρ θα διάλεγα η μία καλή Benelli η maxus αν θες αερίων χωρίς να απεκλεια την extreme2 για βάλτο κυριως.

Και όλοι οι αδρανειολάτρες εδώ μέσα θα ρίξουν όλες τις δικαιολογίες του πλανήτη…
Δεν κλωτσάει τόσο…
Δεν μπλοκάρει τόσο όσο η αλλιώς…,
Δεν βρωμίζει τόσο…
Δεν μυρίζει παράξενα…
Δεν έχει αξύριστες μασχάλες…
Κτλ κτλ.drunk.

Back