Αγορά καινουργιας καραμπινας αερίων-αδρανειας

Εγώ είμαι υπέρ και τον δυο όπλων έχω και αέρια και αδράνεια εγώ το έβλεπα με τα μάτια μου τα συγκεκριμένα όπλα ήταν και τα δυο τα ίδια benelli crio εγώ τότε είχα την beretta 391(2)stonecoat και δεν έκανε την παραμικρή εμπλοκή αυτούς τους πέθαναν είχε πολύ χαμηλή θερμοκρασία -18 και εμένα βοριά που το έκανε χειρότερο παρέα ήμασταν με τα παιδιά τα όπλα ήταν δυο χρόνων δεν ήταν παλιά και όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι ήταν καθαρά δεν τα έκανα και επιθεώρηση. Έχω βίντεο από την κάνη της beretta που ήταν παγωμένη τουφέκουσα και δεν ξεπάγωνε. Το οινόπνευμα το έριχναν για να ξεπαγώνουν τα κλείστρα έτσι τους είχαν πει άλλοι που το είχαν ξαναπάθει τώρα και εγώ πρώτη φορά το έβλεπα.

Ένα δίκανο sp browning- δύο κάνες 76αρες‼️αγοράζεις κ μια τραγιασκα ασορτι με καρό γιλέκο... κ είσαι κύριος‼️καραμπίνες μα αςς‼️
Άστο έπρεπε να δεις τι έκανε το δικανακι που λες γιατί κυνηγούσα και με ένα 525 με aftermarket τσοκ βέβαια άφησα της καραμπίνες σπιτι.

Εσείς που λέτε ότι "η αδράνεια" έχει κλώτσο, έχετε ρίξει ποτέ με αδράνεια και αερίων με το ίδιο βάρος όπλου ;;;

Εγώ ανώμαλος είμαι και δεν αισθάνομαι διαφορές ;;;;
.hair.
Έχω ρίξει έχω και τα δυο όταν έριχνα με την crio και μετά με την 391 νόμιζα ότι έριχνα με αεροβόλο αυτό βέβαια το καλοκαίρι τον χειμώνα δεν καταλάβαινα της διάφορες τόσο

Εσείς που λέτε ότι "η αδράνεια" έχει κλώτσο, έχετε ρίξει ποτέ με αδράνεια και αερίων με το ίδιο βάρος όπλου ;;;

Εγώ ανώμαλος είμαι και δεν αισθάνομαι διαφορές ;;;;
.hair.
Μια απο τα ιδια....
Μαλλον εχει να κανει με τον σωματοτυπο και το σωστο κουμπωμα...
Προχθες με το Verney Carron εριξα ως 34 γρ....αεροβολο....

Μια απο τα ιδια....
Μαλλον εχει να κανει με τον σωματοτυπο και το σωστο κουμπωμα...
Προχθες με το Verney Carron εριξα ως 34 γρ....αεροβολο....
Επιβεβαιωνω!
Πριν φερω το verney carron, ιδιο σχεδον με το δικο σου, ετρωγα πολυ ξυλο. Οταν το εφερα στα μετρα μεταμορφωθηκε Παναγιωτη.
Το συγκεκριμενο εχει πολυ χαμηλο προφιλ. Παιζει καθολου ρολο αυτο?

Βασίλη σε ευχαριστώ για την ερώτηση, θέλω καιρό να το πω αλλά δε μιλάω για αυτό το θέμα διότι θα με κλωτσήσουν.
Η Remngton 1100 που έχω και είναι αερίων και ΠΟΛΥ βαριά, 3800γρ χωρίς φυσίγγια, έχει μεγαλύτερη ανάκρουση από το Benelli μου που είναι 3000γρ και αδράνειας!
Να σημειώσω για να είμαι δίκαιος ότι στη Benelli μου πήρε μέτρα δάσκαλος σκοποβολής και έκοψα το κοντάκι και το έφερα στα μέτρα μου, ενώ στη Remington τέτοια δουλειά δεν έχω κάνει.

Όποιος είναι σε ηλικία που να ξέρει τί εστί αστυνόμος Σαΐνης, το μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφεί!

Σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο τα σωστά μέτρα.

Αλλά η διαφορές που λέγονται ότι υπάρχουν για εμένα είναι κουταμάρες ...

Τώρα θα αρχίσουμε την αισθητή ανάκρουση, την κοφτή ανάκρουση, την γλυκιά ανάκρουση κτλ.

Δεν μπαίνω σε αυτές τις συζητήσεις διότι τον χρόνο μου θα χάσω.
Σε Μ2 πλαστική comfort και 1187 ξύλινη εγώ δεν βλέπω διαφορές, πόσο μάλλον αυτές που λέγονται.

Για τον φίλο που ρωτάει θα του έλεγα να αγοράσει ένα ΟΜΟΡΦΟ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ όπλο που του ΚΑΘΕΤΑΙ καλά και να μην το ψάχνει πολύ.
Όλα τα ίδια σκ@τά είναι .sarcastic.
.my man.

Η super sport πάντως δεν είχε ανάκρουση η σέντρο είχε και η μπεκάτσια η πρώτη το κομφορντ κοντάκι κάνει πολύ δουλειά έχω ρίξει και χωρίς πέλμα βγαλμένο γιατί επέμενε ένας φίλος με την 391 οπτιμα ότι το πέλμα κάνει τη δουλειά και το ξεκουμπωσα επιτόπου και ρίξαμε έτσι για να καταλάβει ότι το κοντάκι έκανε όλο το παιχνίδι.

Καλημερα,οταν ειναι να κυνηγησουμε σε χαμηλες θερμοκρασιες καλο ειναι να εχουμε λαδωσει ελαφρια το οπλο με λιπαντικα τα οποια να μην εχουν πετρελαιοειδη συστατικα με συνεπεια να παγωνουν δημιουργοντας θεματα ,οταν βραχει το οπλο καλο ειναι εαν υπαρχει δυνατοτητα να καθαρισουμε το νερο Προαπαιτουμενο ολων ειναι το οπλο να εχει καλη συντηρηση Δεν παιζει κανενα ρολο το συστημα λειτουργιας. Σε κυνηγι φασσας στην ξανθη πριν μερικα χρονια με θερμοκρασιες -15 τα οπλα καποιων απο την παρεα ειχαν γινει εμπλοκοαυτοματα γιατι τα λαδια που ειχαν βαλει μεσα ηταν χειριστης ποιοτητας .Οι περισσοτερες ηταν αεριων
Οπλα των 1500+ ευρω ασυντηρητα και πασαλειμενα με κωλολαδα. Φτηνοί στο λαδι και ακριβοι στο ξυδι. Τραγικοι

Η super sport πάντως δεν είχε ανάκρουση η σέντρο είχε και η μπεκάτσια η πρώτη το κομφορντ κοντάκι κάνει πολύ δουλειά έχω ρίξει και χωρίς πέλμα βγαλμένο γιατί επέμενε ένας φίλος με την 391 οπτιμα ότι το πέλμα κάνει τη δουλειά και το ξεκουμπωσα επιτόπου και ρίξαμε έτσι για να καταλάβει ότι το κοντάκι έκανε όλο το παιχνίδι.
Βλέπεις διάφορα μεταξύ του πρώτου comfort και του 3 ου?

Πάντως στα λίγα γραμμάρια έχω ρίξει δίπλα δίπλα benelli με κάννη st Etienne και rem 1100 και μάλλον πιο πολύ κλώτσαγε η Remington που πολλοί εδώ την θεωρούν αεροβόλο. Επίσης το κλώτσημα της αδράνειας είναι πιο φυσικό και όχι μακρόσυρτο.

Δεν ξέρω τα υπόλοιπα τα πιο νέα είχα την πρώτη ςς του 2007/20008 ..Τα πέλματα όμως τα νέα επειδή το άλλαξα πριν τη δώσω είχε διαλυθεί προ πολλού είχα φτιάξει άλλο δικό μου ,πήρα ένα κατόπιν συμβουλής του κυρία της SBE3 πολύ καλύτερο από το μαμά .

Παιδιά τι λέτε η 1100 κλοτσαει πιο πολύ από αδράνεια?

Για να δεις αν κλοτσαει η αδράνεια η τα αέρια πιο πολύ ρίχνεις 3 κουτιά. Εκεί θα το καταλάβεις και καθημερινά κυνήγια.

Όταν ρίξεις δέκα 20 τουφεκιες με ένταση περδικα πάπια γουρουνι κτλ δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Έχω και από τα 2 και ελατήριο έχω ρίξει πολλές τουφεκιες και με τα 3

Τα όπλα όλα στα μέτρα μου αρκετά κοντά μεταξύ τους.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην νιώσεις ότι οι αερίων είναι πιο ξεκούραστη σε πολλές τουφεκιες ειδικά εδώ με τις ζέστες και τα κοντομανικα.

Η διαφορά δεν ειναι κριτήριο να μην πάρω αδράνεια για αυτό και έχω αλλά η διαφορά υπάρχει.

Δεν έχω ρίξει με κονφορτ συστηματικά οπότε δεν εκφέρω γνώμη.

εγω πάντως είδα αρκετή μεταξύ του πρώτου και της vinchi
Παναγιωτη μηπως η vinci λογω κατασκευης (ολα σε μια ευθεια κλειστρο καννη ελατηριο επαναταξης) ειχε λιγοτερη ανακρουση και οχι λογω κομφορτ?

Back