Το comfort γενικά θεωρείται ότι δουλεύει. Εγώ το 3 δεν το έχω ρίξει ακόμα για σύγκριση. Αλλά και οι Αμερικανοί που παίζουν πολύ βαριές γωμοσεις λένε ότι δουλεύει καλά.
+1Το κομφορντ δουλεύει πάντα με όλες τις γομωσεις απλά όσο πιο βαριά τόσο αποσβαινει καλύτερα
Όχι δουλεύει προοδευτικά. Από τις χαμηλές μέχρι super MagnumΚαπου ειχα διαβασει οτι τα σινεμπλοκ του κομφορτ δουλευουν απο 36γρ +
Κωστα πανε καμια 15 χρονια μου φερνει ενας παππους μια φουκαρια 302 με κολημενο το συστημα κλειστρου, Το οπλο μυριζε τηγανιλα και ειχαν παρει τα σωθικα του αυτο το πρασινογαλαζο χρωμα .Καλα μαγειρικο λαδι του εβαλες?Απαντηση<< μου ειχε τελειωσει του στρατου και εβαλα αυτο,τι τα ψαχνεις ολα κανουν την ιδια δουλεια>> Το τελειωτικο κτυπημα ηρθε οταν ελυσα την σκανδαλοθηκη και βρηκα υπολειματα απο ψαροκοκκαλαΟπλα των 1500+ ευρω ασυντηρητα και πασαλειμενα με κωλολαδα. Φτηνοί στο λαδι και ακριβοι στο ξυδι. Τραγικοι
Μαγειρικό έβαζα και εγώ παλιά εξωτερικά σ' αυτό.Κωστα πανε καμια 15 χρονια μου φερνει ενας παππους μια φουκαρια 302 με κολημενο το συστημα κλειστρου, Το οπλο μυριζε τηγανιλα και ειχαν παρει τα σωθικα του αυτο το πρασινογαλαζο χρωμα .Καλα μαγειρικο λαδι του εβαλες?Απαντηση<< μου ειχε τελειωσει του στρατου και εβαλα αυτο,τι τα ψαχνεις ολα κανουν την ιδια δουλεια>> Το τελειωτικο κτυπημα ηρθε οταν ελυσα την σκανδαλοθηκη και βρηκα υπολειματα απο ψαροκοκκαλα![]()
Ενας αλλος στο τελος της σεζον το αλειφε με ελαιολαδο, το τυλιγε με εφημεριδα και το εβαζε σ'ενα μπαουλοΚωστα πανε καμια 15 χρονια μου φερνει ενας παππους μια φουκαρια 302 με κολημενο το συστημα κλειστρου, Το οπλο μυριζε τηγανιλα και ειχαν παρει τα σωθικα του αυτο το πρασινογαλαζο χρωμα .Καλα μαγειρικο λαδι του εβαλες?Απαντηση<< μου ειχε τελειωσει του στρατου και εβαλα αυτο,τι τα ψαχνεις ολα κανουν την ιδια δουλεια>> Το τελειωτικο κτυπημα ηρθε οταν ελυσα την σκανδαλοθηκη και βρηκα υπολειματα απο ψαροκοκκαλα![]()
βασιλη ποιος λεβεντης εκανε ερωτα στις βιδες?Μαγειρικό έβαζα και εγώ παλιά εξωτερικά σ' αυτό.
Παρθένο όμως όχι από το τηγάνι αχαχα
Είδες ... τζάμι είναι !!!!
View attachment 42384
Παλιοί οπλουργοί στο Καρδιστάν και Τρικαλιστάν, ο παππούς μου, ο πατέρας μου, εγώ μικρός ...Διάλεξε ...βασιλη ποιος λεβεντης εκανε ερωτα στις βιδες?
Εσυ εξαιρεισαι λογο ηλικιας ,ο παππους και ο πατερας το ιδιο λογω αγνοιας και ελλειψη εργαλειων οι υπολοιποιΠαλιοί οπλουργοί στο Καρδιστάν και Τρικαλιστάν, ο παππούς μου, ο πατέρας μου, εγώ μικρός ...Διάλεξε ...
οχι, εχει διαφορετικη διάταξη στο comfort δεν ειναι τα ιδια αν τα δεις.Παναγιωτη μηπως η vinci λογω κατασκευης (ολα σε μια ευθεια κλειστρο καννη ελατηριο επαναταξης) ειχε λιγοτερη ανακρουση και οχι λογω κομφορτ?
Θυμηθηκα ο randy wakeman το ειπεΚαπου ειχα διαβασει οτι τα σινεμπλοκ του κομφορτ δουλευουν απο 36γρ +
ρε συ τολη κουβεντα να γινεται, στην μουγκα θα την βγαλουμεΡε μη μαλωνετε η νυφη το σκασε αχαχαχχαχα
Ανταλλακτικές βίδες δεν μπορείς να βρεις; Είναι πανέμορφο όπλο.Παλιοί οπλουργοί στο Καρδιστάν και Τρικαλιστάν, ο παππούς μου, ο πατέρας μου, εγώ μικρός ...Διάλεξε ...
Το έριξε ο μπάΚωστα πανε καμια 15 χρονια μου φερνει ενας παππους μια φουκαρια 302 με κολημενο το συστημα κλειστρου, Το οπλο μυριζε τηγανιλα και ειχαν παρει τα σωθικα του αυτο το πρασινογαλαζο χρωμα .Καλα μαγειρικο λαδι του εβαλες?Απαντηση<< μου ειχε τελειωσει του στρατου και εβαλα αυτο,τι τα ψαχνεις ολα κανουν την ιδια δουλεια>> Το τελειωτικο κτυπημα ηρθε οταν ελυσα την σκανδαλοθηκη και βρηκα υπολειματα απο ψαροκοκκαλα![]()
Καλά αυτός τα παίρνει από Fabarm και Retay. Έχει φάει κραξιματα χοντρά Αμέρικα γιατί χαντακωνει συστηματικά τις ΜπενελεςΘυμηθηκα ο randy wakeman το ειπε
γιαννη το συστημα comfort ειναι μεγαλη ανακαλυψη .Προσωπικα το εχω βαλει σε μια left montefeltro και το εχω καταευχαριστηθει ειδικα στα ενισχυμενα φυσιγγια που ριχνω στην φασσα ειναι εξαιρετικο.Το μονο μειον ειναι οτι φθειρεται σχετικα γρηγορα και θελει πατεντα για κοντακια μετα τα 37,5Η super sport πάντως δεν είχε ανάκρουση η σέντρο είχε και η μπεκάτσια η πρώτη το κομφορντ κοντάκι κάνει πολύ δουλειά έχω ρίξει και χωρίς πέλμα βγαλμένο γιατί επέμενε ένας φίλος με την 391 οπτιμα ότι το πέλμα κάνει τη δουλειά και το ξεκουμπωσα επιτόπου και ρίξαμε έτσι για να καταλάβει ότι το κοντάκι έκανε όλο το παιχνίδι.