Παιδιά βορειοδυτικά που κυνηγάω φασσες σήμερα ξεκάθαρα άρχισαν να φαίνονται περισσότερα κοτσύφια από ότι τσίχλες...Ο νοων νοείτω!
Παρε ένα ατα να τα ρίχνεις και ψηλά.μην γελατεεεε ολη μαζιμουυυ και στηλτεμου ΚΑΠΕΛΑΑΑΑ
![]()
χαλαρωσεεεε μεγαλεεε τωρα θα γινης κυνηγος που πηρες fabarmΠαρε ένα ατα να τα ρίχνεις και ψηλά.
Χαχαχα
Πλάκα πλάκα Πολύ το καθυστερώ.χαλαρωσεεεε μεγαλεεε τωρα θα γινης κυνηγος που πηρες fabarm
![]()
![]()
Έχεις πμ.Φίλε μου σε ποιο μέρος πηγες;
Ευχαριστω φιλε.Θα το δοκιμασω και εγω συνδυαστικά με κατι που εχω στο μυαλο μου και θα επανελθω.Nαι, εγώ Παναγιώτη έχω ρίξει περί τα 600 απ' αυτά ακριβώς σε 8μισι νουμεράκι, κυρίως στις κυργιάρες, αλλά και στις μικρές...
Είναι (αρκετά) συγκεντρωτικά και δεν "συγχωρούν" καθόλου εύκολα στραβοσημαδέματα και αποκλίσεις...
Λόγω του ότι διαθέτουν σκάγια ιδιαιτέρως σκληρά (5%Sb) διατηρούν πολύ καλές κατανομές και κάνουν καλά σκοτώματα ακόμη και σε πιο μακρινούς στόχους, αλλά όπως προείπα, με προσεκτική και καλά ζυγιασμένη προσκόπευση, διότι παρουσιάζουν μία αυξημένη συγκέντρωση των σκαγιών τους (πυκνότερο κέντρο)...
Τον χαζεψα στην φωτο ειναι τυχερος ο φιλος μας.Ειναι ο ιδανικος συντροφος να τον χαιρετε.Τα λαμπραντορ είναι όλα τα λεφτά!!!
Οντως εντυπωσιακη η συγκεκριμενη φωτογραφια. Μου θυμιζει το περασμα μου απο το νησι ως φανταρος...Καλημέρα από Χίο!!!
Σήμερα λιγότερα πουλια.
Μια ομορφη εικόνα με μια σταγόνα μαστιχι.
View attachment 34942
Γιάννη ειμουν στις Γιδες μια από τα ίδια ότι πέρασε το πρωί και σβαρνα τοπικές μετακίνησής μετά το απόλυτο μηδέν το ίδιο λέω και εγώ για σκ κρασί καλή παρέα και κοψιδια ο χειμώνας μπροστά είναι.Ειπα και εγω να παω σημερα στους καθενους,αφου τις προηγουμενες μερες μονο τριτη βγηκα,τελικα ο απολογισμος 3 πουλια στα 4 που ντουφεκισα και πρεπει να αισθανομαι τυχερος αφου δεν ειχε τιποτα απολυτως,και ετσι πιστευω θα παει και το σ,κ,γιαυτο δεν προκειτε να παω γιατι μυριζει φολα(βεβαια ποτε δεν ξερεις)απο δευτερα μαλλον στα ελατα,πουλια παντως εχει καπια πισω,αλλα δυστηχως δεν βοηθαει ο καιρος ουτε την αλλη εβδομαδα!
Δεν έχασες κάτι .Πολύ πιθανό σημερα να γινει δυνατο μπασιμο, καθως σημερα δε πηγα!!![]()