Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μητσο απο δευτερα ισως ειναι καλα γιατι δεν θα εχει ανεμους και μαλλον θα ανεβω,εκτος και αν γινετε χαμος απο το βραδυ,και επιλεξω γιδες,απο τριτη και μετα που ο καιροσ νοτιαζει και δεν θα εχει μπασιμο,θα ανεβω ελατα να κοψω κινηση!

Χαλκουτσι σημερα ελαχιστα και αυτα μας τα χαλασε ο μπροστινός λοφος με τα κασετοφωνα του...2+4χαμενες που ανοιξε η γη και τις καταπιε...πατσαβουρια και οι 4 αλλα δεν εβγαλα ακρη....
Μετα 40 λεπτα περπατητο πλησιον Ταναγρας πηρα αλλα 4 πουλάκια και εκλεισα ταμειο γτ εχει ωραιο καιρο και λεω για καμια βολτα μς γυναίκα και μπεμπη!!!
Οτι εμφανίστηκαν σημερα κουνουπια το πρωι πως το εξηγείτε ρε παιδια? Ειχα να τα δω απο το καλοκαιρι!!!

Σημερινή εξόρμηση πέριξ των Δερβενοχωρίων με ελάχιστους Συναδέλφους και λίγα πουλιά
Από το ξημέρωμα μέχρι τις 8.30 στο καρτέρι το πολύ να πέρασαν γύρω στα δέκα
Έτσι ακολούθησε περπατητο με αρκετές συναντήσεις μέσα στα πυκνά
και με χαμηλές πτήσεις που δεν έδιναν ευκαιρία τουφεκιας
Απολογισμός

IMG_20211028_101246.jpg

Καλό μεσημέρι και χρόνια πολλά. Καιρικά πολύ καλή μέρα, πέρασμα ελάχιστα πράγματα μπορεί να είδαμε και 50+ πουλιά. Το κλαμπανισμα πήγε σύννεφο σήμερα, ο εκνευρισμός μου άνευ προηγουμένου. Αποτέλεσμα καμμιά στο χέρι, 6 δώρο στις αλεπούδες. Αυτά έχει άμα τουφεκας ψηλά. Ο μεγάλος μου το ευχαριστήθηκε πάρα πολύ. Δεν πειράζει και αύριο μέρα είναι...

Καλησπέρα συνάδελφοι, πιάσαμε τα ψηλά της Οινόης σήμερα το πρωί κάτι λίγες πιασμένες μετά περάσανε κ λίγα πουλάκια αλλά τα περισσότερα τα κάναμε περπατητο καθώς με τον αέρα δεν σηκωνονταν με τπτ. Καλά που είχαμε το κορίτσι μου την Λιζι κ χάσαμε μόνο 1 πουλάκι που έπεσε σε σημείο ζούγκλα. Φυσιγγακια δουλέψαμε αρκετά άλλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το s4 της nobelsport κ στο περπατητο το διασποράς του Κενταύρου δεν συγχωρεί με τπτ. Καλή συνέχεια σε όλους!

Attachments

• IMG_20211028_104823.jpg
    IMG_20211028_104823.jpg
    462 KB · Προβολές: 84
  • IMG_20211028_104856.jpg
    IMG_20211028_104856.jpg
    489,2 KB · Προβολές: 79
  • IMG_20211028_104922.jpg
    IMG_20211028_104922.jpg
    549,5 KB · Προβολές: 79
Καρτέρι σήμερα στα υψόματα,ελάχιστα μπασάρικα πουλιά,μετρημένα στα δάκτυλα των χεριών....
Πιο πολύ ήταν ημέρα του φασσοπερίστερου στη στρατόσφαιρα κ 3 κοπαδάκια φάσσες μακριά μου κ ψηλά.
Το μόνο αξιόλογο,ένα 30άρι κοπάδι φάσσες που με καβάλησαν,τόλμησα να ρίξω στην πιο χαμηλή,με αποτέλεσμα να πάρει σκάγια,να ξεκώψει από τα υπόλοιπα κ να χαμηλώσει ενώ το υπόλοιπο κοπάδι πήρε ύψος κι άλλο.
Αυτά....

View attachment 34892Καλημέρα σε όλη την ομάδα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! Σήμερα το καρτέρι απόδωσε καλά με όμορφες Τουφεκιές 7στο χέρι και δυστυχώς 3 χαμένα !
Φυσίγγια ΟΚ Ν8
Καλησπέρα συνονόματε και Χρόνια Πολλά,
Ένα μπράβο για σήμερα και πες μου αν θες την άποψή σου για τα ΟΚ και με τι τσοκ τα δούλεψες

Μεγαρα περπατητο, 2 άτομα 7 πουλιά τα 6 χέρι. Αν ειμασταν 3 θα κάναμε 20. Αν κάναμε καρτέρι μπροστά από συστάδες που πιάνουν όταν τουφεκιονται από αλλού, θα κάναμε περισσότερα κ ξεκούραστα. Είχε κόσμο κ τουφεκαγαν την τσίχλα απ τα 70 μέτρα, με αποτέλεσμα τα πουλιά να είναι πολύ αγριεμένα κ πονηρεμενα. Πάντως Είχε κάποια πουλάκια για την εποχή.

Καρτέρι σήμερα στα υψόματα,ελάχιστα μπασάρικα πουλιά,μετρημένα στα δάκτυλα των χεριών....
Πιο πολύ ήταν ημέρα του φασσοπερίστερου στη στρατόσφαιρα κ 3 κοπαδάκια φάσσες μακριά μου κ ψηλά.
Το μόνο αξιόλογο,ένα 30άρι κοπάδι φάσσες που με καβάλησαν,τόλμησα να ρίξω στην πιο χαμηλή,με αποτέλεσμα να πάρει σκάγια,να ξεκώψει από τα υπόλοιπα κ να χαμηλώσει ενώ το υπόλοιπο κοπάδι πήρε ύψος κι άλλο.
Αυτά....
Κώστα μπεκατσίνια μπήκαν στην ευρύτερη περιοχή, Κουρτέση, Λεχαινά, βάρδα κλπ.?? Μιας και θα κατέβουμε στα μέσα Νοέμβρη...

Κώστα μπεκατσίνια μπήκαν στην ευρύτερη περιοχή, Κουρτέση, Λεχαινά, βάρδα κλπ.?? Μιας και θα κατέβουμε στα μέσα Νοέμβρη...
Μανώλη έβαλε λίγα πουλάκια λίγο πριν τις καταιγίδες,σε γνώριμα μέροι αλλά κ σε εντελώς άσχετες τοποθεσίες...τώρα τραβήχτηκαν τα νερά απ'τα χωράφια κ υπάρχουν ελάχιστοι και αυτοί καχύποπτοι....
Ώς το Νοέμβρη θα έχει βάλει κι άλλα σίγουρα...

Μανώλη έβαλε λίγα πουλάκια λίγο πριν τις καταιγίδες,σε γνώριμα μέροι αλλά κ σε εντελώς άσχετες τοποθεσίες...τώρα τραβήχτηκαν τα νερά απ'τα χωράφια κ υπάρχουν ελάχιστοι και αυτοί καχύποπτοι....
Ώς το Νοέμβρη θα έχει βάλει κι άλλα σίγουρα...
Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Πολύ τουφεκιδι σήμερα, χρόνια είχα να ριξω 30 φυσίγγια μεσα σε 2 ώρες περπατητώ. Τα οπλα πολλά και παντού γύρω μου. Μου ήρθαν και κάποια σκάγια δίπλα. Το καλύτερο ντουμπλε το έκανε ο φίλος ο Γιάννης με δικαννο σε δυσκολα πετάγματα και από άποψη τα ταχύτητας και περιορισμένου εύρους αναμεσα από δένδρα.

Ψιλοπράγματα σήμερα, ελαχιστο μπασιμο και αυτές έκοψαν μαχαρι απο τις 9 παρά.....κατάφερα 6 πουλάκια και δυστηχως έχασα 2 σκαλωμενες.
Για τη καβλαντα εριξα μονο Lampro serie 2 , 24 γρ νο 7.5.......επαθα σοκ...τα πουλιά κάπνιζαν και σε μεγάλο ύψος.....απίστευτο......
Κεντρική Κέρκυρα.
View attachment 34896
Απιστευτο δεν ειναι
Μιλω για τα 24αρια και οχι την μαρκα
Απλα λογο καραμπινων εκει πολλοι δεν ξερετε την συμπεριφορα τους

Απιστευτο δεν ειναι
Μιλω για τα 24αρια και οχι την μαρκα
Απλα λογο καραμπινων εκει πολλοι δεν ξερετε την συμπεριφορα τους
Η 304 δεν ειχε κανένα θέμα, τα έριξε απροβλημάτιστα. Η έκπληξη αφορά περισσότερο Χρυσανθε το ύψος που έπεσαν κάποια πουλιά. Σαφώς και εχω άποψη για τα Σπόρτινγκ των 28γρ που εχω ρίξει στα μπασιματα αλλα δεν περίμενα τέτοια απόδοση απο τα 24αρια.

Παρα πολλά κοτσύφια ειδα σημερα.
Ακόμη και εδώ στο σπίτι τριγύρω γίνεται χαμός.
Μου θυμισε εποχες τουλαχιστον προ 15ετιας!

Εδώ στο σπίτι .think. .think.
Η υπόθεση μου μυρίζει εξόρμηση στα γνωστά περήφανα
γιατί εδώ στο χάος
ο μόνος χαμός είναι από περιπλανώμενα τετράτροχα
που βιάζονται να μην χάσουν την θέα από το μπαλκόνι

Status
Not open for further replies.
Back