Μητσο απο δευτερα ισως ειναι καλα γιατι δεν θα εχει ανεμους και μαλλον θα ανεβω,εκτος και αν γινετε χαμος απο το βραδυ,και επιλεξω γιδες,απο τριτη και μετα που ο καιροσ νοτιαζει και δεν θα εχει μπασιμο,θα ανεβω ελατα να κοψω κινηση!
Καλησπέρα συνονόματε και Χρόνια Πολλά,View attachment 34892Καλημέρα σε όλη την ομάδα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! Σήμερα το καρτέρι απόδωσε καλά με όμορφες Τουφεκιές 7στο χέρι και δυστυχώς 3 χαμένα !
Φυσίγγια ΟΚ Ν8
Μία από τα ίδια στην ανατολική Εύβοια, μάλιστα από την Κυριακή έως σήμεραΚαλημέρα μας πήρε το κεφαλι ο κολοαερας
Κώστα μπεκατσίνια μπήκαν στην ευρύτερη περιοχή, Κουρτέση, Λεχαινά, βάρδα κλπ.?? Μιας και θα κατέβουμε στα μέσα Νοέμβρη...Καρτέρι σήμερα στα υψόματα,ελάχιστα μπασάρικα πουλιά,μετρημένα στα δάκτυλα των χεριών....
Πιο πολύ ήταν ημέρα του φασσοπερίστερου στη στρατόσφαιρα κ 3 κοπαδάκια φάσσες μακριά μου κ ψηλά.
Το μόνο αξιόλογο,ένα 30άρι κοπάδι φάσσες που με καβάλησαν,τόλμησα να ρίξω στην πιο χαμηλή,με αποτέλεσμα να πάρει σκάγια,να ξεκώψει από τα υπόλοιπα κ να χαμηλώσει ενώ το υπόλοιπο κοπάδι πήρε ύψος κι άλλο.
Αυτά....
Μανώλη έβαλε λίγα πουλάκια λίγο πριν τις καταιγίδες,σε γνώριμα μέροι αλλά κ σε εντελώς άσχετες τοποθεσίες...τώρα τραβήχτηκαν τα νερά απ'τα χωράφια κ υπάρχουν ελάχιστοι και αυτοί καχύποπτοι....Κώστα μπεκατσίνια μπήκαν στην ευρύτερη περιοχή, Κουρτέση, Λεχαινά, βάρδα κλπ.?? Μιας και θα κατέβουμε στα μέσα Νοέμβρη...
Ευχαριστώ για την πληροφορία.Μανώλη έβαλε λίγα πουλάκια λίγο πριν τις καταιγίδες,σε γνώριμα μέροι αλλά κ σε εντελώς άσχετες τοποθεσίες...τώρα τραβήχτηκαν τα νερά απ'τα χωράφια κ υπάρχουν ελάχιστοι και αυτοί καχύποπτοι....
Ώς το Νοέμβρη θα έχει βάλει κι άλλα σίγουρα...
Απιστευτο δεν ειναιΨιλοπράγματα σήμερα, ελαχιστο μπασιμο και αυτές έκοψαν μαχαρι απο τις 9 παρά.....κατάφερα 6 πουλάκια και δυστηχως έχασα 2 σκαλωμενες.
Για τη καβλαντα εριξα μονο Lampro serie 2 , 24 γρ νο 7.5.......επαθα σοκ...τα πουλιά κάπνιζαν και σε μεγάλο ύψος.....απίστευτο......
Κεντρική Κέρκυρα.
View attachment 34896
Η 304 δεν ειχε κανένα θέμα, τα έριξε απροβλημάτιστα. Η έκπληξη αφορά περισσότερο Χρυσανθε το ύψος που έπεσαν κάποια πουλιά. Σαφώς και εχω άποψη για τα Σπόρτινγκ των 28γρ που εχω ρίξει στα μπασιματα αλλα δεν περίμενα τέτοια απόδοση απο τα 24αρια.Απιστευτο δεν ειναι
Μιλω για τα 24αρια και οχι την μαρκα
Απλα λογο καραμπινων εκει πολλοι δεν ξερετε την συμπεριφορα τους
Πες τους να περασουν απο κερκυρα τα περιμενοΠαρα πολλά κοτσύφια ειδα σημερα.
Ακόμη και εδώ στο σπίτι τριγύρω γίνεται χαμός.
Μου θυμισε εποχες τουλαχιστον προ 15ετιας!
Παρα πολλά κοτσύφια ειδα σημερα.
Ακόμη και εδώ στο σπίτι τριγύρω γίνεται χαμός.
Μου θυμισε εποχες τουλαχιστον προ 15ετιας!