Έχω μπει στην πρίζα από νωρίς, καρτέρι το πρωί με ελπίδα και την καλύτερη παρέα, θα έχω τον μεγάλο μου (14 χρόνων) αύριο μαζί. Ποιος μας πιάνει.
Nαι, εγώ Παναγιώτη έχω ρίξει περί τα 600 απ' αυτά ακριβώς σε 8μισι νουμεράκι, κυρίως στις κυργιάρες, αλλά και στις μικρές...Κυριοι δοκιμασε κανεις το Lambro σειρα 5 28 γρ να μου πει τι κανει το φυσιγγιο αυτο στα τσιχλοκοτσυφα;
Μήν λες τέτοια πατρίδα και έχω στοκαρη.Η πρωινή καρπωση με καρτερι αποκλειστικα. Δέκα τσιχλες μια κυργιαρα και μια τσιχλα χαμένη ο απολογισμός και ήταν καλά με τις τρέχουσες συνθηκες. Αν δεν είχα και την φαεινή ιδέα να δοκιμασω τα super tordo ( μάπα ) θα είχα περισσοτερα. Πέρασμα δεν είχε ούτε αύριο θα εχει...View attachment 34864
Μπραβο ρε πατριωτακι,εγω σηκωθηκα σημερα ειδα τον αερα και ξαναξαπλωσα,σιγουρα θα ειχε πολλυ κοσμο στους καθενους,εκει παω και εγω,στα ελατα θελω να παω αλλα με την μουνταδα που εχει καθε μερα ειναι αδυνατον,απο βδομαδα λεω να ανεβω αλλα θα εχει νοτιαδες και ανεβαινει φουλ η θερμοκρασια!Μέχρι τις 10 αραξα στο καρτερακι μου. Μαύρες είχε αρκετές αλλά δεν ασχοληθηκα. Περαστες είδα 40-50 πουλιά. Έδωσαν ευκαιρίες και κατερριψα 10 και βρήκα τα 8. Και έτσι καλά ειναι.Τουλάχιστον μας κράτησαν σε εγρήγορση και αυτές οι λίγες που περασαν. Είδα ένα κοτσυφι και ένα κοπάδι κυργιαρες. Προς Καθενους πρέπει να είχε πολλα τουφεκιά και σηκώθηκαν οι πιασμενες γιατί άκουσα αρκετό σαματά κατα εκει!!! Ο ξάδερφος πήρε 6 με 1 χαμενη.
Άχτι τα έχω τα ελατα και εγω. Δεν έχω ανέβει καθόλου φετος. Αν φυσάει έτσι εδώ κατω εκεί όχι να κυνηγήσεις αλλά ούτε να σταθείς δεν θα μπορείς καλά καλα. Λογικά θα έχουν πιάσει κυργιαρες εκεί πανω.Μπραβο ρε πατριωτακι,εγω σηκωθηκα σημερα ειδα τον αερα και ξαναξαπλωσα,σιγουρα θα ειχε πολλυ κοσμο στους καθενους,εκει παω και εγω,στα ελατα θελω να παω αλλα με την μουνταδα που εχει καθε μερα ειναι αδυνατον,απο βδομαδα λεω να ανεβω αλλα θα εχει νοτιαδες και ανεβαινει φουλ η θερμοκρασια!