Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο Περιπτεράς μέσα στο χωριό που του είχα πει την ιστορία μου είχε δώσει την εξής εξήγηση :
η δεν του σηκώνεται ή του τελείωσαν τα cd με το πορνό
και βρήκε αλλού να ξεσπάσει .ha ha. .ha ha.
Πάντως είναι κάποια μέρη που είναι εχθρικοί. Είναι κάποια άλλα που συμπεριφέρονται λες και σε ξέρουν χρόνια. Στην Αταλάντη το έχουν λυμένο το ζωνάρι τους, αντίθετα στην Δήμαινα για παράδειγμα σε βλέπουν και σου δίνουν το χέρι. Μια θειά πέρσι μου έλεγε τον πόνο της στο χωράφι επειδή ο γιος της, της έφερε ένα λαγό και της ζήτησε να του τον φτιάξει σκορδαλιά ενώ η νύφη της δεν το τρώει το σκόρδο.
Μου λες, μου λέει, εγώ τώρα τι να κάνω; .very happy.

Εχθές βρεθήκαμε η παρέα στο δάσος ξανά, αυτήν την φορά με παρόντα το καλό μου φιλαράκι τον Χριστόδουλο @tallas 22 και τα υπέροχα λαμπραντόρ του!
Δυστυχώς όπως έχω ξανά πει ο καιρός δεν βοηθάει οπότε χαΐρι με τις τσίχλες δεν κάναμε!
Φυσικά αυτό δεν μας ενόχλησε ιδιαίτερα διότι στο τέλος αρχικά βγήκαν οι μεζέδες με το τσίπουρο,και πιο μετά τα λουκάνικα που τα έφερε ο Χριστόδουλος και ήταν εκπληκτικά!

Φυσικά λίαν συντόμως θα ξανά επαναληφθεί....

Εχθές βρεθήκαμε η παρέα στο δάσος ξανά, αυτήν την φορά με παρόντα το καλό μου φιλαράκι τον Χριστόδουλο @tallas 22 και τα υπέροχα λαμπραντόρ του!
Δυστυχώς όπως έχω ξανά πει ο καιρός δεν βοηθάει οπότε χαΐρι με τις τσίχλες δεν κάναμε!
Φυσικά αυτό δεν μας ενόχλησε ιδιαίτερα διότι στο τέλος αρχικά βγήκαν οι μεζέδες με το τσίπουρο,και πιο μετά τα λουκάνικα που τα έφερε ο Χριστόδουλος και ήταν εκπληκτικά!

Πολυ ωραιοι μπραβο, τα λαμπραντορ ολα τα λεφτα, αντε να δω ποτε θα τα λιωσω στα χαδια παλι!!!

Φίλε δεν ξέρω πώς αλλά πρέπει να κάνουμε μια μάζωξη όλοι μαζί!! .hunter.1.drunk..bbq.
Πρεπει για να με λεει παλι ο ψηλος μαυρη γατα...τουλαχιστον οταν πηγαμε μαζι μας εβγαλαν τα ματια οι τσιχλες...τωρα με τον ψηλο εξαφανιστηκαν...χαχαχ .fool.

Και εγω νομιζω Γιωργο οτι κατι τετοιες στιγμες
δεν αξιζει καν ν'αναφερθουμε στο γιατι δεν παιξαν πουλια,
Να ξερεις, αν θα ειχε θα περναμε παραπανω απο τεσσερις κτλ. κτλ.
Αλλα στο οτι βρεθηκαμε απρογραμματιστα τεσσερις ανθρωποι με την ιδια τρελα-αγαπη και παθη . . . .
Και εντελος αυθορμητα και απο το πουθενα μετατρεψαμε αυτη την μερα
σε πολυ ΟΜΟΡΦΗ .bbq.

Ο Περιπτεράς μέσα στο χωριό που του είχα πει την ιστορία μου είχε δώσει την εξής εξήγηση :
η δεν του σηκώνεται ή του τελείωσαν τα cd με το πορνό
και βρήκε αλλού να ξεσπάσει .ha ha. .ha ha.
:D:D:Dβρε μεχρι και αυτοι οι γραφικοι χαθηκαν απο τα χωρια

Πολυ ωραιοι μπραβο, τα λαμπραντορ ολα τα λεφτα, αντε να δω ποτε θα τα λιωσω στα χαδια παλι!!!
Παιδια να ξερετε οτι κατω απο το σκουφο υπαρχει καμενη Γη..... .sarcastic.
Γι'αυτο εχει αποθημενα ο ανθρωπος, μην δει κατι γουνινο . . . το λιωνει στα χαδια.vert funny..very happy.

Στα μερη που κυνηγω εγω δεν εχεις την επιλογη να τις διαλεξεις γτ δεν θα τουφεκισεις καν. Ενα πουλι που σηκωνεται τρομαγμενο με πετρα κ πεταει σαν χελιδονι για μενα ειναι δυσκολο. Εχω παρατηρησει οτι τα χανω συνηθως απο λαθος επωμιση λογο βιασυνης να προλαβω να ριξω πριν μπει στο διπλα θαμνο και οχι απο λαθος προσκοπευση. Απλα ειχα απορια κ ρωτησα να δω τι γινεται στον κοσμο! Σ ενα αρθρο του αιγινιτη παντως διαβασα οτι ενας που ειναι στα 3 φυσ. ανα τσιχλα θεωρειται καλος.

Καλησπέρα παιδιά. Με αφορμή τα προηγούμενα ποστ να ανεβάσω και εγώ αυτόν τον όμορφο κοτσυφα, πρώτη φορά βλέπω κάποιον με άσπρα φτερά!! Η αλήθεια είναι ότι το μετάνιωσα που δεν τον βαλσαμωσα.

Εκει στην διαχειριση
Σας λεει τιπτ οτι δεν γραφουν ουτε οι μισοι πλεον ?
Η θα πεταμε αετο και αλλο ακομα..
Γιατί το λες αυτό; Τα στατιστικά δείχνουν συμμετοχή και επισκεψιμότητα στα ύψη! Τόσος κόσμος δεν θυμάμαι να έγραφε ποτέ. Θυμάσαι κάτι διαφορετικό;

Καλησπέρα παιδιά. Με αφορμή τα προηγούμενα ποστ να ανεβάσω και εγώ αυτόν τον όμορφο κοτσυφα, πρώτη φορά βλέπω κάποιον με άσπρα φτερά!! Η αλήθεια είναι ότι το μετάνιωσα που δεν τον βαλσαμωσα.
Αν δεν ειχε και αυτην την κιτρινη μυτη.....
θα ελεγα οτι το εσκασε απο την Τουμπα

Ειναι σαν να μου λες οτι ειμαι ο μεσι αλλα δεν γουσταρω να παω σε ομαδα γιατι θελω να παιζω μπαλα με τους φιλους μου στο 5χ5.Τελος παντων δεν με νοιαζει κιολας αλλα αν εισαι τοσο καλος οσο λες ειναι κριμα να χαραμιζεσαι.Καλη συνεχεια στα κυνηγια σου
Δηλαδή αν κάποιος είναι καλό ή μάλλον πολύ καλό τουφέκι στο κυνήγι πρέπει να ασχοληθεί κ με τους αγώνες??? Αν είσαι κοντά σε κυνηγοτοπο κ είσαι κυνηγός λίγο δύσκολα θα αφήσεις το θήραμα για να πας στον πηλό.

Δεν μιλαμε ουτε για καλο τουφεκι,ουτε για εξαιρετικο...Ο ανθρωπος ισχυριζεται οτι κανει σε περπατητο τσιχλας 25 πουλια στο κουτι...Εγω αν ειχα τετοιες επιδοσεις θα κυνηγουσα κανονικα κ θα πηγαινα να παρω κ 4-5 ολυμπιακα,παγκοσμια κ ευρωπαικα πρωταθληματα...Δεν εχω δει ποτε καποιον να το κανει ΜΙΑ φορα κ δεν νομιζω να δω κ ποτε.

Bravo!
Αυτες οι φασεις ειναι απιστευτες!.well done.

Μ αρεσει παντως που κάθεστε και απαντάτε κιολας...πως κρατιέται και δεν μας λεει οτι κανει 30 πουλια με 25 φυσιγγια δεν εχω καταλαβει!
Προτεινω επειδή το γ@μ@με το τοπικ με το συγκεκριμένο θέμα, να κανει η διαχειριση τοπικ "κυνηγετικη αποδοση" η κατι τετοιο, ωστε να τα γραφουμε εκει...Να ξερει δηλαδη ο αλλος, θα μπω εκει να δω για τσιχλα, αλλα αμα θελω να γελασω θα μπω στο αλλο τοπικ..
Παυλο η δικη σου αποψη δεκτη...βεβαιως σε Ρουαγιάλ εισερχομενα στα 25 μετρα το καρτερι ειναι σκοπευτηριο...εκει ναι μπορει να κανει καλο σκορ..

Status
Not open for further replies.
Back