Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε παιδια εχω μπερδευτει λιγο...Ποιός ειναι ο σκοπος ενος τετοιου forum?Δεν ειναι να γινεται συζητηση?Ειναι μονο να λεμε εγω πηρα 2,3,23 τσιχλες,μπεκατσες δεν ξερω κ εγω τι,μπραβο παιχταρα μου,τις εκαψες κ τετοια...?

όχι βέβαια,ποτέ δεν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο από την μεριά μου,ούτε και το παίζω κυνηγαράς,ασχέτως αν πιο πάνω δεν έγινε κατανοητό το τί είπα γι'αυτό και εγκατέλειψα την συζήτηση

αν όμως στην Σάρα και την Μάρα συγκαταλέγομαι και εγώ,τότε θα με πειράξει όπως με πειράζει αυτή την στιγμή που τσουβαλιάζει αρκετούς

Last edited:
Παυλο ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος...ο καθενας αλλωστε κρινεται απο την σοβαροτητα αυτων που γραφει αλλα μεχρι εκει...εγω δεν εχω διαθεση να κρινω κανεναν απο το πληκτρολογιο κ νομιζω το εχω αποδειξει με αυτα που γραφω.Αν ειπωθει κ κατι λιγο υπερβολικο ή λιγο εξω απο το ''πλαισιο'' δεν το θεωρω κακο,αρκει να μην θιγει...Εμενα τελος παντων η απορια μου ειναι πού απευθυνεται το''να επανελθουμε με το θεμα''

Αδελφέ δεν ξέρω πώς και πότε αλλά μια μέρα πρέπει να ξεκινήσουμε κυνήγι το πρωί,τσίπουρο το μεσημέρι και μετά ξανά κυνήγι μέχρι το τέλος της ημέρας!
Φτάνουν πάλι η μέρα να μαζευτούμε εκεί στα ορεινά των Σερρών φίλε ;););)

Αδελφέ δεν ξέρω πώς και πότε αλλά μια μέρα πρέπει να ξεκινήσουμε κυνήγι το πρωί,τσίπουρο το μεσημέρι και μετά ξανά κυνήγι μέχρι το τέλος της ημέρας!
Λίγο-λίγο το τσίπουρο και πάντοτε καλά φαγωμένοι, γιατί ειδάλλως, σας βλέπω να ντουφεκάτε στον... "γάμο του καραγκιόζη"...!!! www.youtube.com/watch?v=M4t5oNj7npc .crying smile.

Last edited:
Σημερα πηγα στο χωριο μου, Σκουρτα. Πολλες γερακοτσιχλες αλλα δεν πλησιαζονται με τπτ. Το κρυο τσουχτερο. Δεν ηξερα που να κατσω...εντελει μας καθοδηγησε ενας μανιταρας-κυνηγος και ξερω που θα κατσω την αλλη φορα. Ανεβαινοντας τον χωματοδρομο που ειναι ο αγιος δημητρης με τα ποδια μου εφυγαν 50 γερακοτσιχλες απο δεξια προς τ αριστερα κ καταφερα 2 κοντινες και αλλες 3 γενικα μου εφυγαν με πολλα πουπουλα. Την μια την πηρα ζωντανη αλλα εχει παρει σκαγια. Με 5 βαθμους κ 4 μποφορ βορια τα 8αρια 32 gr Δορκας μου φανηκαν σαν χαρτοπολεμος. Θα εξοπλιστω με 7αρι 33-34 και θα ξαναπαω σε καλυτερο σημειο. Ειδομεν

ΟΙ ΠΛΑΣΙΕΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ
1) Καταρχάς θα σε παρακαλέσω φίλε Θωμά...Πως Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους συναδέλφους σου δν έβλαψε ποτέ...!!

2) Αν θες να γράφεις κ να συμετέχεις σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ συζητήσεις, συνέχισε να γράφεις με "Μικρά" γράμματα.

όχι βέβαια,ποτέ δεν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο από την μεριά μου,ούτε και το παίζω κυνηγαράς,ασχέτως αν πιο πάνω δεν έγινε κατανοητό το τί είπα γι'αυτό και εγκατέλειψα την συζήτηση

αν όμως στην Σάρα και την Μάρα συγκαταλέγομαι και εγώ,τότε θα με πειράξει όπως με πειράζει αυτή την στιγμή που τσουβαλιάζει αρκετούς
ρε συ Παυλάρα , μην ακούω τέτοια.
άμα με την κάθε μαμακία που λέει κάποιος την "ακούμε" τι θα γίνει στο τέλος.

Να σου πω και την αμαρτία μου και εγώ μετάνιωσα που απάντησα , αλλά δεν άντεξα τον τυπάκο από τα σφακιά .

Δεν ξαναμιλάω πάλι για τέτοια θέματα................. στο topic μας πλέον.

Τσίχλες φέτος ............ νάδα ............ :mad: :mad: :mad:

μόνο περπατητό για να κάνεις κάτι και μερικά απογευματινά σε "πονηρά" μέρη.

Στα δε πρωινά το απόλυτο μηδέν , όπως είπε και ένας φίλος πιό πάνω , τι στο καλό περπατηστές κατεβαίνουν ?????

Σημερα πηγα στο χωριο μου, Σκουρτα. Πολλες γερακοτσιχλες αλλα δεν πλησιαζονται με τπτ. Το κρυο τσουχτερο. Δεν ηξερα που να κατσω...εντελει μας καθοδηγησε ενας μανιταρας-κυνηγος και ξερω που θα κατσω την αλλη φορα. Ανεβαινοντας τον χωματοδρομο που ειναι ο αγιος δημητρης με τα ποδια μου εφυγαν 50 γερακοτσιχλες απο δεξια προς τ αριστερα κ καταφερα 2 κοντινες και αλλες 3 γενικα μου εφυγαν με πολλα πουπουλα. Την μια την πηρα ζωντανη αλλα εχει παρει σκαγια. Με 5 βαθμους κ 4 μποφορ βορια τα 8αρια 32 gr Δορκας μου φανηκαν σαν χαρτοπολεμος. Θα εξοπλιστω με 7αρι 33-34 και θα ξαναπαω σε καλυτερο σημειο. Ειδομεν
Κώστα, όταν γράφεις "γερακότσιχλες", εννοείς τις viscivorus (τσαρτσάρες/ελατότσιχλες) ή τις pilaris (αυτές με το γκρίζο σβέρκο/κεφάλι)...?
(Πιθανότερο, για Σκούρτα, το δεύτερο εικάζω...)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back