ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ?
τις ξέρουμε ναι,εννοείς ότι έχουν μαζευτεί αυτές οι δύο κυρίες εδώ μέσα Θωμά ;
ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ?
Καλές; Χρειάζομαι ένα μασάζ από το ατελείωτο περπατητό!ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ?
Ρε παιδια εχω μπερδευτει λιγο...Ποιός ειναι ο σκοπος ενος τετοιου forum?Δεν ειναι να γινεται συζητηση?Ειναι μονο να λεμε εγω πηρα 2,3,23 τσιχλες,μπεκατσες δεν ξερω κ εγω τι,μπραβο παιχταρα μου,τις εκαψες κ τετοια...?
Φτάνουν πάλι η μέρα να μαζευτούμε εκεί στα ορεινά των Σερρών φίλεΑδελφέ δεν ξέρω πώς και πότε αλλά μια μέρα πρέπει να ξεκινήσουμε κυνήγι το πρωί,τσίπουρο το μεσημέρι και μετά ξανά κυνήγι μέχρι το τέλος της ημέρας!
Αδερφε με ρεγουλα το τσίπουροΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ?
Λίγο-λίγο το τσίπουρο και πάντοτε καλά φαγωμένοι, γιατί ειδάλλως, σας βλέπω να ντουφεκάτε στον... "γάμο του καραγκιόζη"...!!! www.youtube.com/watch?v=M4t5oNj7npcΑδελφέ δεν ξέρω πώς και πότε αλλά μια μέρα πρέπει να ξεκινήσουμε κυνήγι το πρωί,τσίπουρο το μεσημέρι και μετά ξανά κυνήγι μέχρι το τέλος της ημέρας!
Φτάνουν πάλι η μέρα να μαζευτούμε εκεί στα ορεινά των Σερρών φίλε![]()
Έτσι φίλε!![]()
![]()
1) Καταρχάς θα σε παρακαλέσω φίλε Θωμά...Πως Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους συναδέλφους σου δν έβλαψε ποτέ...!!ΟΙ ΠΛΑΣΙΕΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ
Περι είσαι ευπρόσδεκτος αδερφέΚαλεστε και εμας τους νοτιους ρε παιδια.....Δεν τρωμε πολυ..πινουμε μονο...![]()
Βγες κι εσύ μια φορά....Για απογευματινό είναι σήμερα,θα βγει κανένας?
ρε συ Παυλάρα , μην ακούω τέτοια.όχι βέβαια,ποτέ δεν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο από την μεριά μου,ούτε και το παίζω κυνηγαράς,ασχέτως αν πιο πάνω δεν έγινε κατανοητό το τί είπα γι'αυτό και εγκατέλειψα την συζήτηση
αν όμως στην Σάρα και την Μάρα συγκαταλέγομαι και εγώ,τότε θα με πειράξει όπως με πειράζει αυτή την στιγμή που τσουβαλιάζει αρκετούς
Κώστα, όταν γράφεις "γερακότσιχλες", εννοείς τις viscivorus (τσαρτσάρες/ελατότσιχλες) ή τις pilaris (αυτές με το γκρίζο σβέρκο/κεφάλι)...?Σημερα πηγα στο χωριο μου, Σκουρτα. Πολλες γερακοτσιχλες αλλα δεν πλησιαζονται με τπτ. Το κρυο τσουχτερο. Δεν ηξερα που να κατσω...εντελει μας καθοδηγησε ενας μανιταρας-κυνηγος και ξερω που θα κατσω την αλλη φορα. Ανεβαινοντας τον χωματοδρομο που ειναι ο αγιος δημητρης με τα ποδια μου εφυγαν 50 γερακοτσιχλες απο δεξια προς τ αριστερα κ καταφερα 2 κοντινες και αλλες 3 γενικα μου εφυγαν με πολλα πουπουλα. Την μια την πηρα ζωντανη αλλα εχει παρει σκαγια. Με 5 βαθμους κ 4 μποφορ βορια τα 8αρια 32 gr Δορκας μου φανηκαν σαν χαρτοπολεμος. Θα εξοπλιστω με 7αρι 33-34 και θα ξαναπαω σε καλυτερο σημειο. Ειδομεν
Αυτες!Κώστα, όταν γράφεις "γερακότσιχλες", εννοείς τις viscivorus (τσαρτσάρες) ή τις pilaris (αυτές με το γκρίζο σβέρκο/κεφάλι)...?
ΟΚ! Οι turdus pilaris είναι αυτές.Αυτες!
Μια χαρα,αφου τις βρηκες γλεντα τες.Εδω ψαχνουμε ακομα τις Turdus afantous.Αυτες!