Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τον εχεις σκισει ρε Σακη μ αυτη τη ρέγγα.
Θα αναθεματίζει την ώρα που έβγαλε αυτή την φωτογραφία.
.sarcastic.
τα θελη ο κολοστου φιλαρακιιιι,,εας μην στηνοντανε να τον βγαλω φωτο.ha ha..very happy.,,φετως λεω να τον βγαλω με καμια συναγρυδα εαν μας φερη απο το νησι.sarcastic.

Από τους πιο αγαπημένους μου μεζέδες οι καπνιστές, αλίπαστες ρέγγες...!!! Και μία ολόκληρη (αυγομένη κατά προτίμηση) τη χτυπάω άνετα μόνος μου σε λαδόξυδο και με ατελείωτες "βούτες"...!!! Ακόμα καλύτερα εάν συνοδεύεται και από μία ωραία, ζεστή φασουλάδα ή καμιά τραχανόπιτα (με γλυκό τραχανά)...!!! .eatt.steak

Από τους πιο αγαπημένους μου μεζέδες οι καπνιστές, αλίπαστες ρέγγες...!!! Και μία ολόκληρη (αυγομένη κατά προτίμηση) τη χτυπάω άνετα μόνος μου σε λαδόξυδο και με ατελείωτες "βούτες"...!!! Ακόμα καλύτερα εάν συνοδεύεται και από μία ωραία, ζεστή φασουλάδα ή καμιά τραχανόπιτα (με γλυκό τραχανά)...!!! .eatt.steak
Σταμάτα Νικο γιατί με έφτιαξες και θα τρέχω για ρέγγα Χριστουγεννιάτικα.
.sarcastic.

από ότι μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει από τα post των συμφορουμητών ................
τα οποία κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι εντελώς μα εντελώς άσχετα με το κυνήγι της αγίας τσίχλας ...................
και ασχολούνται με άλλα θηράματα όπως π.χ. η πεντανόστιμη όντως ............... καπνιστή ρέγγα..........:p:p

η τσίχλα φέτος είναι πιθανόν να χάσει το προσωνύμιο ΑΓΙΑ και να γίνει..........
όπως εξαιρετικά εύστοχα είπε ο ALEX ....... ΤΣΊΧΛΑ AFANTUS , ή ΤΣΙΧΛΑ ΦΑΝΤΟΜΑΣ , ή ΤΣΙΧΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.

κουράγιο ταλαίπωροι τσιχλοκυνηγοί .............. έρχεται ο Γενάρης..............pray to God..pray to God..pray to God.

από ότι μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει από τα post των συμφορουμητών ................
τα οποία κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι εντελώς μα εντελώς άσχετα με το κυνήγι της αγίας τσίχλας ...................
και ασχολούνται με άλλα θηράματα όπως π.χ. η πεντανόστιμη όντως ............... καπνιστή ρέγγα..........:p:p

η τσίχλα φέτος είναι πιθανόν να χάσει το προσωνύμιο ΑΓΙΑ και να γίνει..........
όπως εξαιρετικά εύστοχα είπε ο ALEX ....... ΤΣΊΧΛΑ AFANTUS , ή ΤΣΙΧΛΑ ΦΑΝΤΟΜΑΣ , ή ΤΣΙΧΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.

κουράγιο ταλαίπωροι τσιχλοκυνηγοί .............. έρχεται ο Γενάρης..............pray to God..pray to God..pray to God.
Στείλε συντεταγμένες εσύ από τα πονηρά καρτερακια κ εγώ θα κάνω 25 στα 20!!!!!!!

Στείλε συντεταγμένες εσύ από τα πονηρά καρτερακια κ εγώ θα κάνω 25 στα 20!!!!!!!
χαχαχα ................ εννοείς 25 πουλιά στα 20 κουτιά ................
γιατί αν θυμάμαι καλά εσύ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ από τα Σφακιά.............. .yel. .yel. .yel. .yel.

Ρε παιδια παρατηρω τρομερη ευστοχια ανα κουτι σε τσιχλα εδω μεσα,μηπως κανει posts κ ο δογκανος με ψευδονυμο;αλλα οχι αυτος βαρεσε 2000 τρυγονια που πεσανε κ γινανε ορτυκια,κατσε να παω στο αντιστοιχο topic μηπως τον καταλαβω απο τα σχολια του χαχα

Καλησπέρα. Άμα δεν σε θέλει !!! Πάει, είναι γραφτό μου να μη γυρίσω ποτέ με περισσότερα από 2-3 πουλιά ... :( Δεν είχα 10 λεπτά στο καρτέρι, και άρχισε να βρέχει! Είχα ρίξει την πρώτη (με Dispersante Classic), λέω αν φύγω τώρα θα με χτυπάει η βροχή μέχρι το σπίτι, είτε έτσι είτε αλλιώς "παπί" θα γίνω. Οπότε στάθηκα κάτω από μια ελιά να γλυτώσω το πολύ-πολύ με την ελπίδα ότι θα κόψει σύντομα η βροχή. Μάταια ... Περάσανε μερικές ατουφέκιστες, έριξα και σε μια αλλά πήρε την τουφεκιά μια φούντα ελιάς και έτσι γλύτωσε.
Πέρασε κι ένα σμαράκι φάσσες λίγο πιο πάνω, 4-5 πουλιά, δεν μπορούσα να δω καλά από εκεί που στεκόμουν. Πήρα τελικά άλλη μια τσίχλα εν μέσω βροχής με Direct στα 15 μ περίπου ... και έφυγα. Μόλις γύρισα σπίτι σταμάτησε και η βροχή !!! .hair.
Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλους !!!
IMG_20191224_173704.jpg

Καλησπέρα. Άμα δεν σε θέλει !!! Πάει, είναι γραφτό μου να μη γυρίσω ποτέ με περισσότερα από 2-3 πουλιά ... :( .hair.
Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλους !!!
View attachment 7632
Μην τραβάς τα μαλλιά σου φίλε μου.Εχεις αναρωτηθεί πόσοι θα έφευγαν γενικά με παραπάνω πουλιά έχοντας ένα μόνο φυσίγγι στην θαλάμη?Το έχω ζήσει το έργο σου και έρχεται η ώρα να το ξαναζήσω γιατί ήταν πολύ ωραίο!!!! .shake hands.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back