Κεδροτσιχλες κοινώςΟΚ! Οι turdus pilaris είναι αυτές.
Κεδροτσιχλες κοινώςΟΚ! Οι turdus pilaris είναι αυτές.
Κάτι θα κάνω και εγωΒγες κι εσύ μια φορά....![]()
Γερακοτσιχλες, κεδροτσιχλες είναι η άλλες.ετσι νομίζω αν δεν κάνω λάθος.Κεδροτσιχλες κοινώς
Μια χαρα,αφου τις βρηκες γλεντα τες.Εδω ψαχνουμε ακομα τις Turdus afantous.
Αν έχουν γκρι είναι κεδροτσιχλες...Γερακοτσιχλες, κεδροτσιχλες είναι η άλλες.ετσι νομίζω αν δεν κάνω λάθος.
Τεσπα δν θα τα χαλάσουμε εδώ...τσίχλες είναι....Αν έχουν γκρι είναι κεδροτσιχλες...
ναι ναιιι να κυνηγησουμε καμια ρεγγααααΦτάνουν πάλι η μέρα να μαζευτούμε εκεί στα ορεινά των Σερρών φίλε![]()
Τον εχεις σκισει ρε Σακη μ αυτη τη ρέγγα.
τα θελη ο κολοστου φιλαρακιιιι,,εας μην στηνοντανε να τον βγαλω φωτοΤον εχεις σκισει ρε Σακη μ αυτη τη ρέγγα.
Θα αναθεματίζει την ώρα που έβγαλε αυτή την φωτογραφία.
![]()
Σταμάτα Νικο γιατί με έφτιαξες και θα τρέχω για ρέγγα Χριστουγεννιάτικα.Από τους πιο αγαπημένους μου μεζέδες οι καπνιστές, αλίπαστες ρέγγες...!!! Και μία ολόκληρη (αυγομένη κατά προτίμηση) τη χτυπάω άνετα μόνος μου σε λαδόξυδο και με ατελείωτες "βούτες"...!!! Ακόμα καλύτερα εάν συνοδεύεται και από μία ωραία, ζεστή φασουλάδα ή καμιά τραχανόπιτα (με γλυκό τραχανά)...!!!steak
Στείλε συντεταγμένες εσύ από τα πονηρά καρτερακια κ εγώ θα κάνω 25 στα 20!!!!!!!από ότι μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει από τα post των συμφορουμητών ................
τα οποία κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι εντελώς μα εντελώς άσχετα με το κυνήγι της αγίας τσίχλας ...................
και ασχολούνται με άλλα θηράματα όπως π.χ. η πεντανόστιμη όντως ............... καπνιστή ρέγγα..........
η τσίχλα φέτος είναι πιθανόν να χάσει το προσωνύμιο ΑΓΙΑ και να γίνει..........
όπως εξαιρετικά εύστοχα είπε ο ALEX ....... ΤΣΊΧΛΑ AFANTUS , ή ΤΣΙΧΛΑ ΦΑΝΤΟΜΑΣ , ή ΤΣΙΧΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ.
κουράγιο ταλαίπωροι τσιχλοκυνηγοί .............. έρχεται ο Γενάρης.............![]()
χαχαχα ................ εννοείς 25 πουλιά στα 20 κουτιά ................Στείλε συντεταγμένες εσύ από τα πονηρά καρτερακια κ εγώ θα κάνω 25 στα 20!!!!!!!
Θα ριχνω τουφέκιες στο απογευματινό και θα πέφτουν οι πρωινέςχαχαχα ................ εννοείς 25 πουλιά στα 20 κουτιά ................
γιατί αν θυμάμαι καλά εσύ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ από τα Σφακιά..............![]()
![]()
![]()
![]()
Μην τραβάς τα μαλλιά σου φίλε μου.Εχεις αναρωτηθεί πόσοι θα έφευγαν γενικά με παραπάνω πουλιά έχοντας ένα μόνο φυσίγγι στην θαλάμη?Το έχω ζήσει το έργο σου και έρχεται η ώρα να το ξαναζήσω γιατί ήταν πολύ ωραίο!!!!Καλησπέρα. Άμα δεν σε θέλει !!! Πάει, είναι γραφτό μου να μη γυρίσω ποτέ με περισσότερα από 2-3 πουλιά ...![]()
Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλους !!!
View attachment 7632