Κωσταs Σφακια
Banned
Δεν το εχω μετρησει αυτο αλλα κοντα εκει παιζωΔηλαδη τις χρονιες που εχει τσιχλες εισαι στα 250 πουλια στην κουτα ετσι??
Δεν το εχω μετρησει αυτο αλλα κοντα εκει παιζωΔηλαδη τις χρονιες που εχει τσιχλες εισαι στα 250 πουλια στην κουτα ετσι??
Ουτε ο Γιωργακης απο την Αγγλια σε αγωνες δεν ειναι ετσι......Δεν το εχω μετρησει αυτο αλλα κοντα εκει παιζω
Δεν τον ξερω τον κυριο τι αγωνεs?Ουτε ο Γιωργακης απο την Αγγλια σε αγωνες δεν ειναι ετσι......
Πρωταθλημα σκοποβολης.......Δεν τον ξερω τον κυριο τι αγωνεs?
Δεν μπορω να μιλησω γθα κατι που δεν ξερωΠρωταθλημα σκοποβολης.......
ουπς...λαθος τοπικ....Απο περιεργια και μονο η ρακι εχει ημερομηνια ληξης ?
Ελα μια μερα να παμε στιs τσιχλεs να σου φύγει ή αποριαΑπο περιεργια και μονο η ρακι εχει ημερομηνια ληξης ?
κακώς,θα εβγαζες πολλα λεφτα,θα γινοσουν ολυμπιονικηςΔεν μπορω να μιλησω γθα κατι που δεν ξερω
Δεν μου αρέσει είμαι κυνηγοs οχι αθλητηsκακώς,θα εβγαζες πολλα λεφτα,θα γινοσουν ολυμπιονικης
Το αρχικό ερώτημα αφορούσε τον αριθμό φυσιγγίων ανά τσίχλα στο περπατητό. Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν και μια ακόμα παράμετρος είναι το πόσο θέλει κανείς να ρισκάρει δύσκολες βολές ή αρκείται μόνο στις σίγουρες.σε εισερχόμενα πουλιά και ρουαγιάλ τουφεκιά δεν είναι δύσκολο να γίνει ένα 22-23/25 το θεωρώ εύκολο
Ειναι σαν να μου λες οτι ειμαι ο μεσι αλλα δεν γουσταρω να παω σε ομαδα γιατι θελω να παιζω μπαλα με τους φιλους μου στο 5χ5.Τελος παντων δεν με νοιαζει κιολας αλλα αν εισαι τοσο καλος οσο λες ειναι κριμα να χαραμιζεσαι.Καλη συνεχεια στα κυνηγια σουΔεν μου αρέσει είμαι κυνηγοs οχι αθλητηs
Το αρχικό ερώτημα αφορούσε τον αριθμό φυσιγγίων ανά τσίχλα στο περπατητό. Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν και μια ακόμα παράμετρος είναι το πόσο θέλει κανείς να ρισκάρει δύσκολες βολές ή αρκείται μόνο στις σίγουρες.
Ευχαριστω επισηsΕιναι σαν να μου λες οτι ειμαι ο μεσι αλλα δεν γουσταρω να παω σε ομαδα γιατι θελω να παιζω μπαλα με τους φιλους μου στο 5χ5.Τελος παντων δεν με νοιαζει κιολας αλλα αν εισαι τοσο καλος οσο λες ειναι κριμα να χαραμιζεσαι.Καλη συνεχεια στα κυνηγια σου
Παύλο μιλάμε για περπατητο ή καρτέρι ;σε εισερχόμενα πουλιά και ρουαγιάλ τουφεκιά δεν είναι δύσκολο να γίνει ένα 22-23/25 το θεωρώ εύκολο
Δηλαδη τις χρονιες που εχει τσιχλες εισαι στα 250 πουλια στην κουτα ετσι??