γιατί αυτό το " εντός ορίων " κάνει την διαφορά.γιατί Γιωργάρα αν σε βάλω σε καρτέρι να ρίξεις 25 φυσίγγια σε ρουαγιάλ τουφεκιά εντός ορίων πόσες νομίζεις θα κάνεις ;
Η διαχείριση Περικλή δν είναι διαιτησία να σφυρίζει τα φάουλ κ τα πέναλτι....Εκει στην διαχειριση
Σας λεει τιπτ οτι δεν γραφουν ουτε οι μισοι πλεον ?
Η θα πεταμε αετο και αλλο ακομα..
Γιατι μαλακια ρε φιλε? Τοσο δυσκολο σου φαινετε? Κανεναs δεν ειπε οτι γινετε με το που θα πιασειs το τουφεκιόχι τίποτα άλλο , αλλα σας διαβάζουν και νέα παιδιά που δεν έχουν και μεγάλη εμπειρία από κυνήγι ή σκοπευτήριο και θα απογοητεύονται.
άκου στα 25 φυσίγγια 23 τσίχλες ..................... και μάλιστα σε επίπεδο μέσου όρου.
είπαμε να λέμε και καμμιά μαμακία αλλά έλεος.
και καθιστές να ήταν παίζεται...............
Δυστηχωs δεν εχω τετοιο αλλιωs.............Λίγο ακόμα και το φατσομπουκ δεν θα πιάνει μπάζα μπροστά μας!![]()
Τη δεκατια του 90 πηγαινα με αλλους 5-6 στην Αταλαντη. Εφευγαν ολοι για περπατημα και εγω αφηνα τον καφε και τα φυσιγγια πανω στο καπω και περιμενα. Ηταν τοσα τα πουλια και οι κυνηγοι τις κυριακες ιδιως που ανεμιζαν συνεχως και διαλεγα μονο τις εισερχομενες ρουαγιαλ και ειχα πανω απο 20/25. Τωρα μετα απο 20 χρονια μπεκατσα και 4*, το πολυ 10/25σε εισερχόμενα πουλιά και ρουαγιάλ τουφεκιά δεν είναι δύσκολο να γίνει ένα 22-23/25 το θεωρώ εύκολο
Μήπως είχες πετύχει και το ταγαρι με το τρακτέρ και την πλατφόρμα με τις αλυσίδεςΤη δεκατια του 90 πηγαινα με αλλους 5-6 στην Αταλαντη. Εφευγαν ολοι για περπατημα και εγω αφηνα τον καφε και τα φυσιγγια πανω στο καπω και περιμενα. Ηταν τοσα τα πουλια και οι κυνηγοι τις κυριακες ιδιως που ανεμιζαν συνεχως και διαλεγα μονο τις εισερχομενες ρουαγιαλ και ειχα πανω απο 20/25. Τωρα μετα απο 20 χρονια μπεκατσα και 4*, το πολυ 10/25
τι μου θυμισες ! Δεν τον ειχα δει αλλα ακουγα τοτε απο αλλους εκει την ιστορια για αυτον χαχαχαΜήπως είχες πετύχει και το ταγαρι με το τρακτέρ και την πλατφόρμα με τις αλυσίδες
που έκανε βόλτες μέσα στα λιοστασια πριν το ξημέρωμα
για να κάνει χαλάστρα στους Κυνηγούς ;
Ωραίες εποχές που δυστυχώς όπως δείχνει το πράγμα δεν θα επιστρέψουν
Πολυ μακρια το πηγες.......Αν το εγκεφαλογραφημα ηταν υποχρεωτικο για την αδεια κυνηγιουΑλεξανδρε εχω ενα φιλο που λεει ......εαν βγαλεις τα 4**** αστρα απο τους σκοπευταραδες του ''καφενειου''
και τους βαλεις στην κανη τον ασσο......ολοι θα το γυρισουν στο ψαρεμα.....και εχει δικιο φιλε!!!!
ΥΓ. Δεν υπαινισσομαι τιποτα....και κανεναν συναδελφο του σαιτ......γενικα μιλαω.
Ρε σατανα,εισαι μεγαλος ατακας!!!Πολυ μακρια το πηγες.......Αν το εγκεφαλογραφημα ηταν υποχρεωτικο για την αδεια κυνηγιου
θα πηγαινε το κοψιμο γονατο.....Δεν βλεπεις τι γινεται![]()
Ο Περιπτεράς μέσα στο χωριό που του είχα πει την ιστορία μου είχε δώσει την εξής εξήγηση :τι μου θυμισες ! Δεν τον ειχα δει αλλα ακουγα τοτε απο αλλους εκει την ιστορια για αυτον χαχαχα