Ηλία εάν είδες 30 μιλάμε για ρεκόρ.Σε κοντινό απογευματινο λίγα τα πουλιά,καταφερα και πήρα 6,συνολικά από τις 4 παρά που ήμουν στον καρτέρι μέχρι το σούρουπο να είδα καμία 30αρια πουλιά συνολικά!
Με αυτά που έχω δει φέτος Λευτέρη,ήταν το φτωχότερο απογευματινο που έχω πετύχει!Ηλία εάν είδες 30 μιλάμε για ρεκόρ.
Αρκουδοπουρναρο το λεγομενο...Άμα σού πω την αλήθεια δεν ξέρω από τι είναι αλλά συναντώ τα κοτσίφια πάνω σε αυτά τα δέντρα συχνά, προσπαθώ να βγάζω φωτογραφίες όσο πιο έντονες συνεσθιματικα να τις θυμάμαι και να τις βλέπω μετά από χρόνια γιατί η ζωή είναι στιγμές!!!
Μπράβο ΠατρίδαΑν και μας τα χάλασε η βροχή με τον φίλο Παναγιώτη αρκετά πουλάκια σήμερα χωρίς να το παρατραβήξουμε,με πολύ γέλιο Σελφικαι καλή διάθεση, αρκετός κόσμος μάζευε ελιές και αφήσαμε αρκετά κομμάτια ,είχαμε και αρκετά χαμένα δυστυχώς
,αν συνεχίζαμε λίγο ακόμα θα είχαμε όριο
Το σκεετ της βερεττα το ξαναλέω κλέβει εκκλησία![]()
το έβαλα μετά το πρώτο μισάωρο γιατί το 4 μου χάλαγε τα κοντινά πουλιά με τα φυσίγγια μου (9 άρια) και ήταν κρίμα
View attachment 6617
ΔΕΝ ειναι ακριβο το ρεικι, ουτε δυσευρετο τουλαχιστων σε εμας εδω. πωλειτε 10 με 12 ευρω το κιλο.Το ρείκι, Πέτρο, βγάζει και "γαμώ" τα μέλια...!!! Πεντανόστιμο και δυσεύρετο, αλλά πανάκριβο...!
Και εμάς τόσο αλλά είναι καταπληκτικό μέλιΔΕΝ ειναι ακριβο το ρεικι, ουτε δυσευρετο τουλαχιστων σε εμας εδω. πωλειτε 10 με 12 ευρω το κιλο.
Αν δοκιμάσεις από νησιά Κω Κάλυμνο που ειναι συνδιασμό με θυμάρι θα πάθεις πλάκα... Βέβαια πρέπει να σου αρέσει το μέλι!Προσωπικα μια φορα δοκιμασα να φαω, δε μου φανηκε κατι ιδιαιτερο. Τελος παντων, γουστα ειναι αυτα
Είχες πάει στα βόρεια ; Γιατί εδώ Αττική και πέριξ τα πράγματα είναι χάλιαΜε αυτά που έχω δει φέτος Λευτέρη,ήταν το φτωχότερο απογευματινο που έχω πετύχει!
Πέριξ αττικής πήγα χθες Λευτέρη και έχω πάει και άλλη μια φορά!Είχες πάει στα βόρεια ; Γιατί εδώ Αττική και πέριξ τα πράγματα είναι χάλια
Πάντως εάν κάτι είναι το ρεικι σίγουρα είναι ιδιαίτερο ,για αυτό άλλωστε σε κάποιους αρέσει πολυ σε κάποιους δεν αρέσει καθόλου ,πέραν τούτου το ρέικι είναι πολύ θρεπτικό μέλι, κάποιοι μελισσουργοί στο τέλος τα μελίσσια τους τα πάνε στο ρέικι και τους αφήνουμε πολύ μέσα ώστε να είναι δυνατά τα μελίσσια για τον χειμώναΠροσωπικα μια φορα δοκιμασα να φαω, δε μου φανηκε κατι ιδιαιτερο. Τελος παντων, γουστα ειναι αυτα