Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα κατάφερα κι εγώ απόψε να πάω στο καρτέρι, παρόλη την κούραση από τις ελιές ... Δεν είχε αλλάξει κάτι, λίγα πουλιά, μετά τις 5.00 μμ και από αυτά τα περισσότερα να περνούν μακριά πάνω από το δάσος. Πήρα 3 με μόνοτουφεκιές, και αστόχησα σε άλλες 2 που τους έριξα από δύο !!!!!
Τσοκ Brain, η 1η και η 3η με το BL, η 2η με το MR ωραία τουφεκιά πραγματικά πολύ ψηλά !!! Φυσίγγια Lambro series 2 - 28 γρ. Νο 8 οι 1η και 2η, και 24 γρ. Νο 9,5 η 3η ...
Καθαρά σκοτώματα, ξερές και οι τρεις, τις βρήκα εύκολα εκεί ακριβώς που έπεσαν ..
View attachment 6563

View attachment 6564
Ευχαριστημενος με τα brain;

Οι υποχρεωσεις δεν επετρεψαν εξορμηση για μακρομυτες γιατι επρεπε να ειμαι νωρις στο σπιτι...οποτε για να μην χασω την εξοδο ειπα να δω την τσιχλοεπαρκεια στα περιξ.Η εκπληξη πολυ ευχαριστη,πολλες τσιχλες που εφευγαν μακρια λογω καλοκαιριας.Τελικα 16 στο χερι κ 5 χαμενες.View attachment 6572
Nομος???

Οι υποχρεωσεις δεν επετρεψαν εξορμηση για μακρομυτες γιατι επρεπε να ειμαι νωρις στο σπιτι...οποτε για να μην χασω την εξοδο ειπα να δω την τσιχλοεπαρκεια στα περιξ.Η εκπληξη πολυ ευχαριστη,πολλες τσιχλες που εφευγαν μακρια λογω καλοκαιριας.Τελικα 16 στο χερι κ 5 χαμενες.View attachment 6572
Πανέμορφη η φωτό σου Πέτρο! Μπράβο! Τα πουλάκια φαίνονται εντελώς "ατσαλάκωτα" και πάρα πολύ καλομεταχειρισμένα, λαχταριστά-λαχταριστά θα έλεγα...! Σαν να τα έχεις βάλει για υπνάκο...! Δένουν απόλυτα και με το ωραίο φυτό (αλήθεια, τι είναι; Μήπως δενδρολίβανο?) και με το γιλέκο παραλλαγής...!

Last edited:
Πανέμορφη η φωτό σου Πέτρο! Μπράβο! Τα πουλάκια φαίνονται εντελώς "ατσαλάκωτα" και πάρα πολύ καλομεταχειρισμένα, λαχταριστά-λαχταριστά θα έλεγα...! Σαν να τα έχεις βάλει για υπνάκο...! Δένουν απόλυτα και με το ωραίο φυτό (αλήθεια, τι είναι; Μήπως δενδρολίβανο;) και με το γιλέκο παραλλαγής...!
Σε ευχαριστω Νικολαε!!Το φυτο ειναι ρεικι :) καθε χρονο μαζευω γιατι αρεσει στην μαμα!!χαχαχαχα!!

Πρωί πρωί ανέβηκα ψιλά με σκοπό καμία κεδροτσιχλα είχαν εξαφανιστεί, παράδοξος εμφανίστηκαν κοτσίφια οπότε πέρασε ευχάριστα η ώρα.
View attachment 6556
Και η δική σου Αντρέα, πανέμορφη φωτογραφία...! Για καρτ ποστάλ...! Αυτά τα ωραία, κατακόκκινα κουμπουρελάκια από ποιο φυτό είναι; Διότι πρόσφατα τα έχω συναντήσει κι εγώ, μάλιστα έκοψα κι εγώ μερικά κλωναράκια και τα πήγα δώρο στη μητέρα για Χρισουγεννιάτικο ντεκόρ... Πανέμορφα είναι...!

Και η δική σου Αντρέα, πανέμορφη φωτογραφία...! Για καρτ ποστάλ...! Αυτά τα ωραία, κατακόκκινα κουμπουρελάκια από ποιο φυτό είναι; Διότι πρόσφατα τα έχω συναντήσει κι εγώ, μάλιστα έκοψα κι εγώ μερικά κλωναράκια και τα πήγα δώρο στη μητέρα για Χρισουγεννιάτικο ντεκόρ... Πανέμορφα είναι...!
Άμα σού πω την αλήθεια δεν ξέρω από τι είναι αλλά συναντώ τα κοτσίφια πάνω σε αυτά τα δέντρα συχνά, προσπαθώ να βγάζω φωτογραφίες όσο πιο έντονες συνεσθιματικα να τις θυμάμαι και να τις βλέπω μετά από χρόνια γιατί η ζωή είναι στιγμές!!!

Σήμερα στο μέρος που είμασταν την Κυριακή μετρημένες στα δάχτυλα οι τσαρτσάρες! Τα πουλιά τα βρήκαμε πιο χαμηλά στα χωράφια και στους μπαξέδες.
Είχα πολλά χρόνια να δω τόσες κεδρότσιχλες σε κοπάδια των 30 και 40 πουλιών! Πρέπει οπωσδήποτε να μας βοηθήσει ο καιρός και να πέσει παγωνιά και θα γεμίσουν οι πουλιάστρες!
Το τσίπουρο στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά!

Φθιώτιδα σήμερα περπάτημα με τον αδερφό. Πονηρεμένα τα πουλιά έφευγαν μπροστά .Αποτέλεσμα από 4 στο χέρι έκαστος. Δώρο ένας λαγός που πετάχτηκε την ώρα που πήγαινα να μαζέψω μια τσίχλα.

Attachments

• 20191124_093209.jpg
    20191124_093209.jpg
    517,3 KB · Προβολές: 83
Φθιώτιδα σήμερα περπάτημα με τον αδερφό. Πονηρεμένα τα πουλιά έφευγαν μπροστά .Αποτέλεσμα από 4 στο χέρι έκαστος. Δώρο ένας λαγός που πετάχτηκε την ώρα που πήγαινα να μαζέψω μια τσίχλα.
Στην ομορφιά του κυνηγιού αυτά τα δωράκια της φύσης είναι από τα πιο ευχάριστα.

Έτσι την πάτησα κ εγώ πριν κάνα μήνα...IMG_20191019_104950.jpg

Τις έκαψες.... .sex hard.

Σίφνο πάντως τον τελευταίο καιρό δεν παίζει τσίχλα,είχε λίγες μέσα Οκτώβρη και εξαφανίστηκαν και αυτές με τις ζεστές. Και όσες φορές βγήκα για πέρδικα είδα απειροελάχιστες τσίχλες. Τελευταίες τρεις φορές στο καρτέρι ούτε τουφεκιά

Status
Not open for further replies.
Back