Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όχι Γιάννη δν μπορείς....
Μπορείς όμως αν θες να βολευτείς με ένα άλλο όπλο (κάποιου φίλου ή συγγενή) ως ότου ανανεωθεί η δική σου.
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου..δηλαδη αν παρω το οπλο ενος φιλου με θεωρημενη αδεια δεν υπαρχει προβλημα? Παρολο που δεν ειναι στο ονομα μου?

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου..δηλαδη αν παρω το οπλο ενος φιλου με θεωρημενη αδεια δεν υπαρχει προβλημα? Παρολο που δεν ειναι στο ονομα μου?
Εμ βέβαια και δν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Να σιγουρευτείς όμως πως θα'ναι θεωρημένο...Μην τη πατήσεις από αδιανή μεριά....;)

Εμ βέβαια και δν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Να σιγουρευτείς όμως πως θα'ναι θεωρημένο...Μην τη πατήσεις από αδιανή μεριά....;)
Εγινε φιλε μου ευχαριστω και παλι μου φτιαξες την διαθεση..καλα κυνηγια να χεις παντα με ασφαλεια! :)

Το ένα τρυγόνι μάλλον είναι....ημιτασιόν....sarcastic. Το χρώμα στο στήθος δν είναι και τόσο συνηθισμένο....
Κώστα απλά το πίσω είναι πιτσουνακι και το μπροστά γεννήτορας ενήλικο, πιθανώς αρσενικό για να έχει εντονότερα χρώματα, εκτός και φταίει ο φωτισμός

Εγινε φιλε μου ευχαριστω και παλι μου φτιαξες την διαθεση..καλα κυνηγια να χεις παντα με ασφαλεια! :)
Επίσης Γιάννη μου να είσαι καλά...
Και που'σε....... Μάζευε όσο μπορείς τους άδειους κάλυκες ρε... ;) .hunter.1

Το θέμα είναι να σου βγάλουν άδεια γιατί εδώ στην Καλαμάτα για να σου θεωρήσουν το βιβλιάριο θήρας θέλουν είτε άδεια κατοχής σε ισχύ, είτε βεβαίωση κο6... Δεν ξέρω αν είναι γενικός κανόνας αυτός η τοπική πρωτοβουλία...

Το ένα τρυγόνι μάλλον είναι....ημιτασιόν....sarcastic. Το χρώμα στο στήθος δν είναι και τόσο συνηθισμένο....
Το ένα είναι ο γονιός Κώστα κ το άλλο το πιτσουνι... Το ότι ο γονιός μοβιζει αρκετά μάλλον είναι θέμα φωτισμού, αργά το απόγευμα βλέπεις... Ωραία τρυγόνια αυτά τα "μωβ" χαίρεσαι να τα κρατάς στα χέρια σου... Τα τελευταία χρόνια την κάνουν χωρίς πολλές στάσεις από νωρίς, λίγα βλέπουμε στα κυνήγια...

Το θέμα είναι να σου βγάλουν άδεια γιατί εδώ στην Καλαμάτα για να σου θεωρήσουν το βιβλιάριο θήρας θέλουν είτε άδεια κατοχής σε ισχύ, είτε βεβαίωση κο6... Δεν ξέρω αν είναι γενικός κανόνας αυτός η τοπική πρωτοβουλία...
Σε μας υπογράφεις μεταξύ άλλων στην Υ.Δ. οτι ''δεν εχω καταδικαστεί ...κλπ κλπ'' και ότι ''έχω ΑΚΚΟ σε ισχύ''

τι είναι η βεβαίωση κο6 ;

Ειναι ο κανονας, η εξαιρεση θα ειναι να μην του ζητησουν ενα απ τα δυο!
Για να ανανεωσεις δεν προβλέπεται νομιζω να ζητουν, προβλεπεται μονο για την πρωτη εκδοση! Ουσιαστικα νομιζω ειναι κενο-παραθυρακι......επισης τι ειναι το κο6? Γτ και εγω πρωτη φορα το ακουσα....

Καλημέρα στην μεγάλη παρέα.Η αναζήτηση έχει αρχίσει απο τέλη Ιουλίου εδω πάνω στην Δ.Μακεδονία για μας.Τα σπόρια εχουν αρχίσει να ψήνονται και τα πουλιά κάναν τις επιλογές τους σε κάποια συγκεκριμένα, όπως και καθε χρόνο. Δεν έχουμε ακόμα τα πουλιά που περιμέναμε αλλά αυτή η εβδομάδα πιστεύω οτι θα μας δείξει, και θα καθορίσει το πρωινό της 20 Αυγούστου.

Το ξημέρωμα απο 8 Αυγούστου προς 9 Αυγούστου δηλαδή χθες η πανσέληνος έκανε δουλειά και μας κατέβασε πουλιά που χρόνια είχα να δω απι κοντά. Είναι αυτα τα πουλιά που λέει και παραπάνω ο Αρης.Πουλιά παλιά "φτιαγμένα" που λεμε και εμείς.Έντονο μωβ το γιορντάνι του λαιμού άσπρες σαν το γαλα οι κοιλιές τους και μαυροπορτοκαλι οι πλάτες τους και πόδια κόκκινο- μωβ. Δύσκολα θα τα δούμε στην έναρξη αυτα τα τρυγόνια

πολύ όμορφη, κλασσική εικόνα: Το ξερό δέντρο μπροστά στο λιόσπορο!
Βέβαια, όλα αυτά μέχρι τις 19, γιατί στις 20 με τις πρώτες τουφεκιές όλα αυτά αλλάζουν, όπως πολύ σωστά λέει και ο Γιώργος...

Status
Not open for further replies.
Back