Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Προς το παρόν τα πράγματα στον νομό Θεσσαλονίκης δεν είναι ενθαρρυντικά!
Ενώ είχε κάποια πουλιά το τελευταίο διάστημα εξαφανίστηκαν!
Είδη ρίχνουμε κάποιες ματιές στους γύρο νομούς και περιμένουμε τις τοπικές μετακινήσεις από τα βόρεια Βαλκάνια!
Όπως και να έχει το γούστο μας θα το κάνουμε!!!

λες να σου μηνουνε τα FANTOM στοκ.think..ha ha..terror.

Είδη ρίχνουμε κάποιες ματιές στους γύρο νομούς και περιμένουμε τις τοπικές μετακινήσεις από τα βόρεια Βαλκάνια!

Μην αγχώνεσαι γιωργαρε έχει ακόμα μέρες...εγώ Κυριακή θα κάνω τη βόλτα Μ γν δω τι παιζει...έχω 2-3 μεριές υπόψην Μ κ εκεί θα κινηθώ...δν πρόκειται να φύγω για μακρυά....max 35-40χλμ...

..... Aυτό που πάντα θα θυμάμαι ήταν ένα τύπο με κόκκινο καπελάκι coca cola που ήρθε κατά τις 9.30 και κάθισε μπροστά μου για να κυνηγήσει φάσσα .

.....Υπάρχουν και χειρότερα, πριν από μερικά χρόνια γνωστός της παρέας μου μου ήρθε και στήθηκε μπροστά μου και φυσικά δεν ξαναπέρασε τίποτα....hair.
τι να πεις...
Εφτασαν λοιπόν οι ημερομηνίες που στο συγκεκριμένο θεμα και καθε χρόνο ,θυμόμαστε τους κλασικούς πρωινούς μαλάκες κλαρινογαμπρούς.
.sarcastic.

Last edited:

Γιώργο καλημέρα

Νομίζω τα μέρη είναι γνωστά σε όλους οπότε κάνε μια βόλτα φίλε λίμνες και λίγο πιο μέσα από Ρεντ ίνα και μου λες !!!

Προς το καλό φίλε!
Πόσο κακό να γίνει ακόμα; .sarcastic.
Πέρα από την πλάκα το φεγγάρι αδειάζει,αλλά και γεμίζει κυνηγοτόπια από το πουθενά!
εαν εχουνε τα τρυγονια ωροσκωπο καλο σηγουρα θα γεμισουνε τα κυνηγοτοπια.sheep.sarcastic.

Ότι και να δω στο FB δεν πιστεύω πλέον τίποτα... ιδιαίτερα όταν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα πίσω από κάθε φωτογραφία, αυτές είναι διαφημιστικές φωτο επιχειρήσεων... μια πιασαρικη φώτο θα τραβήξει κόσμο ;)

Ότι και να δω στο FB δεν πιστεύω πλέον τίποτα... ιδιαίτερα όταν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα πίσω από κάθε φωτογραφία, αυτές είναι διαφημιστικές φωτο επιχειρήσεων... μια πιασαρικη φώτο θα τραβήξει κόσμο ;)
πολυ σωστος .shake hands. .sarcastic.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους
Από αύριο ξεκινά η άδεια παλικάρια επιστροφή 26/8
Να περάσετε όλοι τέλεια στην έναρξη με ασφάλεια και όμορφες στιγμές
Αν θα μου είναι εύκολο θα προσπαθήσω να ξαναγράψω 17,18 του μήνα που θα κάνω τα καλά αναγνωριστικά
Να είστε όλοι καλά

Και μετά εμείς περιμένουμε τα περάσματα...... .sarcastic.
Κώστα η φωτό είναι φετινή...;;
Η φωτό είναι από το FB
Έναρξη στα Σκόπια .think..think.
View attachment 2453
ΝΤΡΟΠΗ !!!! Αυτοπροβολή και διαφήμιση είναι.
Κώστα έτσι είναι η αρχική φωτογραφία στο φατσοβιβλίο; δεν φαίνονται αυτοί; Απαράδεκτη φωτογραφία...no.

μετα απο καποια τηλεφωνα χθες β.ελλαδα εχει αρκετα πουλια αλλα τα περισοτερα ειναι μεσα στης ζωνες ,τα λιοσπορα ειναι παρα πολλα φετος και ειναι και πολλα και στα εκτος ζωνης ,θα δουμε οσο περνανε η μερες στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.[και στην λαμια γυροφερνουν αρκετα φετος για την περιοχη.]

Παιδια καλησπερα..μια ερωτηση να κανω αν ξερει καποιος..η αδεια κατοχης του οπλου μου ειχε ληξει φετος τον φλεβαρη και πηγα σημερα (κακως) να την ανανεωσω διοτι δεν ειχα χρονο αλλες μερες καθως δουλευουν μονο πρωινα για αυτες τις υποθεσεις στο αστυνομικο τμημα..αλλα μου ειπαν οτι θα ειναι ετοιμη το σεπτεμβρη..δηλαδη στην εναρξη δεν θα μπορω να κυνηγησω? Ρωταω γιατι στον τελευταιο ελεγχο που μου εκαναν απο την θηροφυλακη το χειμωνα μου ελενξαν μονο την αδεια θηρας..

Status
Not open for further replies.
Back