να πας να κυνηγησης φιλεμου στεφανε με τον βικ στην βουλγαριαέχω κανα 10ήμερο που κινούμε στην περιοχή μου σκούρα τα πράματα, σπάνια να δεις έστω ζευγαράκι .....
Τα ηλιόσπορα είναι ακόμα πράσινα και θ αργήσουν να ξεραθούν αλλά φέτος έχουν βάλει πολλά στρέμματα παντού ......
Τα ιδια χάλια και απο Ορτύκια......
Όλα εδώ είναι Παύλο γι'αυτό χεχεΣκόπια καμιά 40ρια άτομα έχουν ανέβει,,,χθες και σήμερα από 5-8 τρυγόνια έκαστος![]()
Έγραψες ....
Για μακεδονια μιλας?
Ναι φιλε μου
Πολύ περίεργο πάντως. Το χωράφι ακόμα είναι πράσινο και πολλά κεφάλια χλωρά. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι τακτικές αλλά θυμάμαι πως αν τα φυτά δεν γίνουν κάρβουνο, δεν θεριζε κανείς.Ξεκινησαμε γραφει στην τοποθεσια Αγιος Πετρος Κιλκις![]()
ΚαλημέραΠολύ περίεργο πάντως. Το χωράφι ακόμα είναι πράσινο και πολλά κεφάλια χλωρά. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι τακτικές αλλά θυμάμαι πως αν τα φυτά δεν γίνουν κάρβουνο, δεν θεριζε κανείς.
Καλημέρα, βασικά στο βίντεο αναφερόμουν. Μου φαίνεται ότι "κρατάει" ακόμα. Έχει βέβαια να κάνει και με άλλους παράγοντες όπως να βρεις διαθέσιμο ραντεβού για την κομπίνα. Θυμάμαι ότι όταν είναι στο φουλ μετά τις 22 του μηνός, δουλεύουν με τους προβολείς, όλο το 24ωρο.Καλημέρα
έχει φίλε μου πολλά χωράφια που είναι μπαρούτι
και άλλα που θέλουν 10 με 15 μέρες για να τα κόψουν
αλήθεια είναι ότι έγιναν νωρίς φέτος
Απο οτι γραφει στα σχολια ηταν αρρωστα γιαυτο τα κοβει νωριςΠολύ περίεργο πάντως. Το χωράφι ακόμα είναι πράσινο και πολλά κεφάλια χλωρά. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι τακτικές αλλά θυμάμαι πως αν τα φυτά δεν γίνουν κάρβουνο, δεν θεριζε κανείς.
Στη σπορά τους,έκανε καλό καιρό κ τα τρακτέρ μπείκαν κ τα έσπειραν νωρίς.....γι'αυτό κ το θέρισμα νωρίς.....Καλημέρα
έχει φίλε μου πολλά χωράφια που είναι μπαρούτι
και άλλα που θέλουν 10 με 15 μέρες για να τα κόψουν
αλήθεια είναι ότι έγιναν νωρίς φέτος
Ωραίος Κώστα! Άρα υπάρχει εξήγηση!Απο οτι γραφει στα σχολια ηταν αρρωστα γιαυτο τα κοβει νωρις
Καλημέρα φιλοι μου!!!είναι όλα αρωστα γιαυτο τα κόβουμε τέτοια ημερομηνία...τα πράσινα που φαίνονται ηταν μόνο στα κεφαλωματα...
Σωστός φίλε εγώ από την μικρή μου εμπειρία έχω παρατηρήσει αγαπάνε τα ξερά δεντράκια πχ αν σε ένα ρέμα έχει ξερό εκεί θα έρθουν έχω κάνει αρκετά πουλια έτσι.....η κάνα μοναχικό δεντράκι στα ηλιοσπορα η βάτα τις περισσότερες φορές έχω παρατηρήσει ότι δεν κάθονται απευθείας στο ηλιόσπορο....Υπομονή και ψάξιμο θέλει
Θυμάμαι το 2015 τα πουλιά τα βρήκα σε απόσταση από τα ηλιόσπορα περίπου σε ευθεία 15 χιλιόμετρα από αυτά σε ένα χωράφι 20 στρέμματα περίπου με βίκο
Το κυνήγι όπως ξέρουμε θέλει πολλά πράγματα μαζί για να έχεις επιτυχία
Ο καλύτερος μάγκας είναι αυτός που βρίσκει από που μπαίνουν τα πουλιά
Αφήστε λοιπόν τα χωράφια σε άλλους και ψάξτε ρέματα και κούρνιες
Την γνώμη μου λέω απλά