Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
έχω κανα 10ήμερο που κινούμε στην περιοχή μου σκούρα τα πράματα, σπάνια να δεις έστω ζευγαράκι .....
Τα ηλιόσπορα είναι ακόμα πράσινα και θ αργήσουν να ξεραθούν αλλά φέτος έχουν βάλει πολλά στρέμματα παντού ......
Τα ιδια χάλια και απο Ορτύκια......

έχω κανα 10ήμερο που κινούμε στην περιοχή μου σκούρα τα πράματα, σπάνια να δεις έστω ζευγαράκι .....
Τα ηλιόσπορα είναι ακόμα πράσινα και θ αργήσουν να ξεραθούν αλλά φέτος έχουν βάλει πολλά στρέμματα παντού ......
Τα ιδια χάλια και απο Ορτύκια......
να πας να κυνηγησης φιλεμου στεφανε με τον βικ στην βουλγαρια.sarcastic. τα ξερη καλα τα μερη εκη το φιλαρακι,,της περδηκες και τα τρυγονια τα βγαζουνε εκηνη την ωρα απο κλωβους;) παντως εμης εδω παμε πωληηηη καλα απο τρυγονια και ορτυκια;);)

Καλημέρα σε όλους
Έκανα και εγώ την πρώτη βόλτα για εντοπισμό
Κιλκίς Σέρρες και στα περίχωρα
Εντόπισα κάποια πουλιά και μαζί μου ένα τσούρμο λογικό αφού τα πολλά πουλιά είναι μαζεμένα σε ένα μέρος
Το ανησυχητικό είναι ότι ξεκίνησαν και θερίζουν αρκετά χωράφια και αυτό θα είναι τα άμεσο πρόβλημα

Ξεκινησαμε γραφει στην τοποθεσια Αγιος Πετρος Κιλκις .hair. .hair.

Πολύ περίεργο πάντως. Το χωράφι ακόμα είναι πράσινο και πολλά κεφάλια χλωρά. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι τακτικές αλλά θυμάμαι πως αν τα φυτά δεν γίνουν κάρβουνο, δεν θεριζε κανείς.

Πολύ περίεργο πάντως. Το χωράφι ακόμα είναι πράσινο και πολλά κεφάλια χλωρά. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει οι τακτικές αλλά θυμάμαι πως αν τα φυτά δεν γίνουν κάρβουνο, δεν θεριζε κανείς.
Καλημέρα
έχει φίλε μου πολλά χωράφια που είναι μπαρούτι
και άλλα που θέλουν 10 με 15 μέρες για να τα κόψουν
αλήθεια είναι ότι έγιναν νωρίς φέτος

Καλημέρα
Καλημέρα, βασικά στο βίντεο αναφερόμουν. Μου φαίνεται ότι "κρατάει" ακόμα. Έχει βέβαια να κάνει και με άλλους παράγοντες όπως να βρεις διαθέσιμο ραντεβού για την κομπίνα. Θυμάμαι ότι όταν είναι στο φουλ μετά τις 22 του μηνός, δουλεύουν με τους προβολείς, όλο το 24ωρο.

Απο οτι γραφει στα σχολια ηταν αρρωστα γιαυτο τα κοβει νωρις ;)
Καλημέρα φιλοι μου!!!είναι όλα αρωστα γιαυτο τα κόβουμε τέτοια ημερομηνία...τα πράσινα που φαίνονται ηταν μόνο στα κεφαλωματα...

Καλημέρα
Στη σπορά τους,έκανε καλό καιρό κ τα τρακτέρ μπείκαν κ τα έσπειραν νωρίς.....γι'αυτό κ το θέρισμα νωρίς.....
Το ίδιο συμβαίνει και εδώ με τα καλαμπόκια.....Τώρα κόβουν για ενσήρωση κ μέχρι την έναρξη θα αρχίζουν τα κόβουν τα πρώιμα καλαμπόκια...(τριμηνιαία καλαμπόκια) αν έχεις ακουστά.....

Εγώ σας τα λέω από αρχές του καλοκαιριού, τα σπόρια μπήκαν νωρίς και θα κοπούν νωρίς!
Θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα γιατί όσα πουλιά μείνουν θα πέσουν για τροφή στα λίγα χωράφια που θα υπάρχουν και θα έχουμε μεγάλο συνωστισμό κυνηγών και πιθανώς και εντάσεις!Μακάρι να βγω ψεύτης!

Απο οτι γραφει στα σχολια ηταν αρρωστα γιαυτο τα κοβει νωρις ;)
Καλημέρα φιλοι μου!!!είναι όλα αρωστα γιαυτο τα κόβουμε τέτοια ημερομηνία...τα πράσινα που φαίνονται ηταν μόνο στα κεφαλωματα...
Ωραίος Κώστα! Άρα υπάρχει εξήγηση!

Παιδιά επειδή έχω πολλά στρέμματα ηλιοσπορα να σας πω ότι εδώ πάνω την προηγούμενη χρονιά ήταν άρρωστα φέτος από κανένα είναι..... όταν αρρωσταίνουν απλά δεν γεμίζουν πλήρως και ξεραίνονται πολύ πιο γρήγορα από ότι πρέπει!
Θα πάω το απόγευμα για δουλειές οπότε θα σας δείξω και σχετική φοτο πάντως τρυγόνια εδώ είχε πολύ λίγα και τώρα είναι άφαντα και αυτά!!!!

Last edited:
Υπομονή και ψάξιμο θέλει
Θυμάμαι το 2015 τα πουλιά τα βρήκα σε απόσταση από τα ηλιόσπορα περίπου σε ευθεία 15 χιλιόμετρα από αυτά σε ένα χωράφι 20 στρέμματα περίπου με βίκο
Το κυνήγι όπως ξέρουμε θέλει πολλά πράγματα μαζί για να έχεις επιτυχία
Ο καλύτερος μάγκας είναι αυτός που βρίσκει από που μπαίνουν τα πουλιά
Αφήστε λοιπόν τα χωράφια σε άλλους και ψάξτε ρέματα και κούρνιες
Την γνώμη μου λέω απλά

Υπομονή και ψάξιμο θέλει
Θυμάμαι το 2015 τα πουλιά τα βρήκα σε απόσταση από τα ηλιόσπορα περίπου σε ευθεία 15 χιλιόμετρα από αυτά σε ένα χωράφι 20 στρέμματα περίπου με βίκο
Το κυνήγι όπως ξέρουμε θέλει πολλά πράγματα μαζί για να έχεις επιτυχία
Ο καλύτερος μάγκας είναι αυτός που βρίσκει από που μπαίνουν τα πουλιά
Αφήστε λοιπόν τα χωράφια σε άλλους και ψάξτε ρέματα και κούρνιες
Την γνώμη μου λέω απλά
Σωστός φίλε εγώ από την μικρή μου εμπειρία έχω παρατηρήσει αγαπάνε τα ξερά δεντράκια πχ αν σε ένα ρέμα έχει ξερό εκεί θα έρθουν έχω κάνει αρκετά πουλια έτσι.....η κάνα μοναχικό δεντράκι στα ηλιοσπορα η βάτα τις περισσότερες φορές έχω παρατηρήσει ότι δεν κάθονται απευθείας στο ηλιόσπορο....

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back