Μάριε, περαστικα σου. Ευχομαι να εισαι ετοιμος για την εναρξη!Έχω θέματα υγεία καιρό και είμαι στο ντεμι αν βγάλω άδεια. Πρώτη χρονιά που δεν έχω ασχοληθεί καν
Ατύχημα με μηχανάκι;;;;Παίδες ευχαριστώ! Την έχω πάθει άσχημα στη δουλειά . Όσοι είστε πατεράδες σε τέτοια μην χαριζεται
Περαστικα Μαριε και γρηγορα επιστροφη στα βουναΈχω θέματα υγεία καιρό και είμαι στο ντεμι αν βγάλω άδεια. Πρώτη χρονιά που δεν έχω ασχοληθεί καν
Ευχομαι να ειναι περαστικα φιλε!Έχω θέματα υγεία καιρό και είμαι στο ντεμι αν βγάλω άδεια. Πρώτη χρονιά που δεν έχω ασχοληθεί καν
Περαστικα σου.Για τα βουνά σίγουρα έχουμε καιρό! Ευχαριστω
Μάριε περαστικά ευχομαι και γρηγοραΠαίδες ευχαριστώ! Την έχω πάθει άσχημα στη δουλειά . Όσοι είστε πατεράδες σε τέτοια μην χαριζεται
Περαστικα ΜαριεΣας ευχαριστώ όλους! Καλά θα είμαι σίγουρα μακάρι όλα να παν καλά! Ήδη περιμένω συγκεκριμένα φυσίγγια ότι κι αν γίνει και αν πάνε όλα καλά θα γίνει αμαρτία... Θα αμολησω τη Beretta μου![]()
Περαστικά Μάριε και γρήγορα !!!Παίδες ευχαριστώ! Την έχω πάθει άσχημα στη δουλειά . Όσοι είστε πατεράδες σε τέτοια μην χαριζεται
Περαστικά και γρήγορα!Έχω θέματα υγεία καιρό και είμαι στο ντεμι αν βγάλω άδεια. Πρώτη χρονιά που δεν έχω ασχοληθεί καν
Για μακεδονια μιλας?Νέος στο φόρουμ
Εύχομαι και ελπίζω να ξεκινήσει κανονικά το κυνήγι γιατί ακούμε διαφορά
Γενικά τα πράγματα είναι αρκετά καλά από πουλιά στα κλασικά μέρη με τα σπόρια
Νωρίς ακόμα όμως για να καταλήξουμε
Από 10 του μήνα θα έχουμε νεότερα
Να είστε όλοι καλά
Γεια σου Δημήτρη αν θες πέρνα και από δω να μας πεις λίγα λόγια για εσένα.Νέος στο φόρουμ
Εύχομαι και ελπίζω να ξεκινήσει κανονικά το κυνήγι γιατί ακούμε διαφορά
Γενικά τα πράγματα είναι αρκετά καλά από πουλιά στα κλασικά μέρη με τα σπόρια
Νωρίς ακόμα όμως για να καταλήξουμε
Από 10 του μήνα θα έχουμε νεότερα
Να είστε όλοι καλά